FUX pisze: do kawy sąsiadka...
No pod warunkiem, że sympatyczna....
Na studiach taki greps był. Dziewczyny ładne, czy sympatyczne?

FUX pisze: do kawy sąsiadka...
No pod warunkiem, że sympatyczna....
czasem nie można, bo nie wiadomo kto drzwi otworzyKonto usunięte pisze:Barthol, a w czym przepraszam się zagalopowałem![]()
Po prostu, ja bym zszedł i zapukał. Taniej i zdrowiej, a poza tym można się na ciasteczko wprosić.
jak zrobią taką baterię, albo procesor, to wtedy będzie coś.Chloru pisze: No i to już jest coś. Ciekawe kiedy wejdzie do produkcji masowej.
ale z boku, nie jest już takie super, bo teraz można przecież dać drugi mały ekranik. Wiem, że to nie to samo, ale mało bajeranckie.Chloru pisze: Drugie zastosowanie już koleś pokazał, duży smarkfon a na zawiniętej krawędzi ekranu wyświetlane powiadomienia. IMHO bardzo fajne.
Przełom w kiblach powiadaszAlan, Alan, Alan! pisze:
Ja bym z tego zrobił rolkę papieru toaletowego, podłączonego po wifi do rssów. Przełom w kiblach. Byle bez ostrych krawędzi![]()
a widzisz. Jasno wynika, że mam rację!So What! pisze: Przełom w kiblach powiadasz
Alan, Alan, Alan! pisze: jak zrobią taką baterię, albo procesor, to wtedy będzie coś.
Czyli w sumie to zaleta że tak się zrobiłorrosiak pisze:No to teraz "restore" i masz świeży system