Sprzedam Subaru Impreza GT
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Sprzedam Subaru Impreza GT
Witam
Tutaj też wrzucę :(
http://otomoto.pl/subaru-impreza-gt-293 ... 10810.html
Więcej info na PW lub tel.
Tutaj też wrzucę :(
http://otomoto.pl/subaru-impreza-gt-293 ... 10810.html
Więcej info na PW lub tel.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: Sprzedam Subaru Impreza GT
Po co piszesz taki bzdury?Historia:
pierwszy właściciel
Oczywiście kliknąłeś w to pole zakładając ogłoszenie przez przypadek, tak jakoś wyszło....
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Pewnie chodzi o pierwszego właściciela na dzielni albo pierwszego właściciela w bieżącym kwartale 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Jakieś przesilenie przedwiosenne macie?
W opisie jest przecież mowa o sprowadzeniu, poprzednim właścicielu itd.

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

No wlasnie - co sie czepiacie. Przeciez to oczywiste, ze kazde auto ma/mialo pierwszego wlasciciela ;) A ze nie bylo opcji na drugiego, trzeciego... piatego wlasciciela, to tylko pierwszy zostal zaznaczony :)
A jak bezwypadkowe, to znaczy, ze nikt w nim nie skonal :)
A jak bezwypadkowe, to znaczy, ze nikt w nim nie skonal :)
Jacek "AMI" Rudowski
Lżej mi na sercu jak widzę takie wpisy. Dobrze, że są jeszcze wyrozumiałe ludziska
rrosiak- masz rację, to chyba przesilenie. Też to czuję w kościach

rrosiak- masz rację, to chyba przesilenie. Też to czuję w kościach

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
No to po co w głównych cechach jest zaznaczone "pierwszy właściciel"?rrosiak pisze:Jakieś przesilenie przedwiosenne macie?![]()
Równie dobrze można by zaznaczyć "nowy, z salonu", bo po przekładce właściwie był jak nowy

Myślę, że kolega sprzedający powinien przeszukać forum i zobaczyć jak wyglądają ogłoszenia rrosiaka. Powinny stanowić wzór ogłoszenia sprzedaży auta z Sèvres
ale rrosiu chyba nadal ma i wzorowe ogłoszenie i samochódKonto usunięte pisze: Myślę, że kolega sprzedający powinien przeszukać forum i zobaczyć jak wyglądają ogłoszenia rrosiaka. Powinny stanowić wzór ogłoszenia sprzedaży auta z Sèvres

no chyba że cos przeoczyłem

Człowiek wystawia ogłoszenie na forum subaru przekonany, że są na nim sami fani marki, a tu zawsze znajdzie się jakiś chujek, co mu chyba panna nie dała
litości 

Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Gdybym chciał zejść do Twojego poziomu, to bym Ci napisał, że Ty takiego pewnie co rano w lustrze znajdujesz.jdm pisze:zawsze znajdzie się jakiś chujek, co mu chyba panna nie dała
Ale z oczywistych względów tego nie zrobię.
A odnośnie tematu, to żeby się nie powtarzać, to mogę tu jedynie przepisać moją odpowiedź na PW, które od autora tematu dostałem:
"Rynek handlu używanymi samochodami jest u nas w kraju zdominowany przez oszustów, wobec których mam ogromne pokłady pogardy i niechęci. Stąd moja reakcja.
Popraw ogłoszenie w necie jeżeli to pomyłka, a nie będę się czepiał.

jdm pisze: Człowiek wystawia ogłoszenie na forum subaru przekonany, że są na nim sami fani marki, a tu zawsze znajdzie się jakiś chujek, co mu chyba panna nie dałalitości
![]()
idź się ogarnij człowieku, bo przynosisz wstyd regionowi!
Wstyd to przynoszą tacy jak Ty i inni którzy czepiają się byle czego!

jarmaj rozumię, że dla Ciebie każdy co chce sprzedać swoje auto to z góry oszust. Znam auto, które wystawia mlm i tak się składa, że za granicą miało od nowości tylko jednego właściciela, a w Polsce też było tylko w jednych rękach, więc Twoje czepianie się uważam za przesadne.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
jarmaj pisze: "Rynek handlu używanymi samochodami jest u nas w kraju zdominowany przez oszustów, wobec których mam ogromne pokłady pogardy i niechęci. Stąd moja reakcja.
Popraw ogłoszenie w necie jeżeli to pomyłka, a nie będę się czepiał."
To jest doprawdy straszne, że domagając się zwykłej, elementarnej PRAWDY (w kraju, w którym pewnie z 80% populacji chodzi do kościoła), człowiek naraża się na publiczne wyzwanie od chujków. Jak ma być dobrze, skoro potępia się uczciwość, a promuje fałszerstwa, krętactwa i oszustwa.

Nosz ja pierdolę.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
W znacznej większości przypadków to sie potwierdza. A w przypadku handlarzy to już można mówic o jedynie nielicznych wyjątkach.jdm pisze: jarmaj rozumię, że dla Ciebie każdy co chce sprzedać swoje auto to z góry oszust. .
A ja nie znam. Nie znają też adresaci ogłoszenia.jdm pisze:Znam auto, które wystawia mlm i tak się składa, że za granicą miało od nowości tylko jednego właściciela, a w Polsce też było tylko w jednych rękach, więc Twoje czepianie się uważam za przesadne.
Więc dawanie takiej nieprawdziwej informacji w ogłoszeniu jest wprowadzaniem w błąd.
Jak napisałem wyżej, niech autor poprawi ogłoszenie i nie będzie sprawy.
I wyciągnie wnioski na przyszłość.
nie rozumiem związku przyczynowo-skutkowegoKonto usunięte pisze: w kraju, w którym pewnie z 80% populacji chodzi do kościoła
więc co najmniej to drugi właściciel jak to jest informacja pewna. pomijając elementarne zasady liczenia to każde pisanie nieprawdy w ogłoszeniach czy ich podrasowanie jest bezlitośnie wytykane. skoro forum jest dla fanów marki to wciskanie ciemnoty nie przystoi. rozumiem że bronisz kolegi ale w tym przypadku zamiast odpuścić i posypać głowę popiołem to się spinasz.jdm pisze: za granicą miało od nowości tylko jednego właściciela, a w Polsce też było tylko w jednych rękach
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No to nie jest pierwszy właściciel i nie ma co nad tym faktem dyskutować.jdm pisze: Znam auto, które wystawia mlm i tak się składa, że za granicą miało od nowości tylko jednego właściciela, a w Polsce też było tylko w jednych rękach
Ja nie mam kompleksów i napiszę wprost: widząc ogłoszenie, w którym ktoś ordynarnie kłamie w kwestii historii zakładam, że taka sama "prawda" znajduje się w dalszym opisie i natychmiast zapominam o tej ofercie.
Kwestię epitetów i aluzji do życia prywatnego pominę - każdy sobie sam wystawia świadectwo własnej kultury lub jej braku

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Związek jest taki, że niemal każdy kościół naucza uczciwości i prawdy i to powinny być wzorce obowiązujące, nawet czysto statystycznie. A mam wrażenie, że ludzie o tym zapominają opuszczając bramy swojej świątyni (obojętne jakiej).inquiz pisze:nie rozumiem związku przyczynowo-skutkowegoKonto usunięte pisze: w kraju, w którym pewnie z 80% populacji chodzi do kościoła
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Konto usunięte, +1. Lepiej bym tego nie ujął.
A tam. Słabe tłumaczenie.Konto usunięte pisze:Związek jest taki, że niemal każdy kościół naucza uczciwości i prawdy i to powinny być wzorce obowiązujące, nawet czysto statystycznie. A mam wrażenie, że ludzie o tym zapominają opuszczając bramy swojej świątyni (obojętne jakiej).
W każdej szkole uczą mnożenia, dzielenia, rozwiązywania równań, ortografii, historii! Ile osób to umie?
Uczyć się to nie to samo co nauczyć się.
Słyszeć nie znaczy zrozumieć.

czarne jest piękne...
- Chloru
- 6 gwiazdek
vibowit, trochę nie masz racji - czym innym jest nauczenie się całkowania a czym innym kodeks etyczny. To (jak dla mnie) inne kategore wiedzy/wartości.
Chloru, trochę masz rację. Kodeks etyczny jest znacznie bardziej skomplikowanym zagadnieniem.
czarne jest piękne...
- Chloru
- 6 gwiazdek
vibowit, owszem. Jednak zazwyczaj mówi, że kłamstwo w celu uzyskania korzyści materialnej jest złe. Nie zakładajmy, że autor ogłoszenia ma chore dziecko i brakuje mu pieniędzy na leczenie.