You can run but you cannot hide...Chloru pisze: No i skończyły się podśmiechujki z Bilexa

You can run but you cannot hide...Chloru pisze: No i skończyły się podśmiechujki z Bilexa
jestem do tegoKruszyn pisze:Nie strzelałem z 15 chętnie bym spróbował . Bilex, organizuj likent strzelecki
No i to jest godne pochwały podejścieBilex pisze: Tak głównie strzelam ostatnio
(...) chodzi o to, żeby trafić w środek. W ruchu.
A potem, to już tylko jakaś haubicoarmataKonto usunięte pisze: Pistolet maszynowy Uzi
Pistolet maszynowy MP5
Pistolet maszynowy PM-98
Karabinek HK G36KV3
Do technicznego Synciuesilon pisze: czy Toyoty Auris jakosc i trwałość ma cokolwiek wspólnego z legendarną poprzedniczka corolla ?
jakies bolączki typowe w wersjach z benzyniakami ?
Niewiele, obawiam się... acz i tak powinny być nieco powyżej aktualnej średniej.esilon pisze: ma cokolwiek wspólnego
Jesli chcesz, podjedziemy do wiadomego serwisu i razem przepytamy chłopaków.esilon pisze: jakies bolączki typowe
Moja koleżanka wybierała kiedyś między Aurisem a Hondą Civic. Auris wypada blado, nawet tapicerka foteli szmatława, w porównaniu z tą w Civiku.esilon pisze:czy Toyoty Auris jakosc i trwałość ma cokolwiek wspólnego z legendarną poprzedniczka corolla ?
Próbowałeś kiedyś wymienić żarówkę reflektora na drodze ? Moja koleżanka ma hondę i jak jej policjant kazał wymienić żarówkę to się okazało że się nie da, wie zabrał jej dowódЛукашэнка pisze:Moja koleżanka wybierała kiedyś między Aurisem a Hondą Civic. Auris wypada blado, nawet tapicerka foteli szmatława, w porównaniu z tą w Civiku.esilon pisze:czy Toyoty Auris jakosc i trwałość ma cokolwiek wspólnego z legendarną poprzedniczka corolla ?
Wybrała Hondę. Wersja sedan, 1.8 automat. (produkcja zdaje się w Turcji; bardzo dobra fabryka, de facto)
Bardzo dobrze to się sprawowało. Kiedyś nawet przejechałem się tym autem około 2000 km. Bardzo wygodnie było i przyjemnie.
Wersja taka, tyle że tutaj z manualną skrzynią:
http://otomoto.pl/honda-civic-29-000km- ... 04720.html
Kawioresilon pisze: conajmniej 2010
Mnie absolutnie nie odpowiada stylistyka Civica, no ale to rzecz gustu. Gorzej, że z dwóch jeżdżących w moim otoczeniu egzemplarzy, oba są częstymi gośćmi w ASO.Лукашэнка pisze: Hondą Civic.
Obawiam się, że to już tak samo w większości nowych aut.Kubik1 pisze: policjant kazał wymienić żarówkę to się okazało że się nie da,
tylko jak się strzela do celu (o życie) to trzeba położyć przeciwnika jednym/dwoma strzałami a nie rozpylić chmurę pestek...Konto usunięte pisze:Pistolet maszynowy Uzi
Pistolet maszynowy MP5
Pistolet maszynowy PM-98
Karabinek HK G36KV3
jak miał bym w domu to bym nie płakał
samo celuje i daje dużo frajdy
Amerykanie potrzebowali w Wietnamie 300 tyś. pocisków aby zabić jednego Wietnamskiego żołnierza.
Wiecej: http://www.eioba.pl/a/1jr0/bron-ciekawo ... z2OPFCuzYM
WiS pisze:
PS. A może by tak... Rapid?![]()
Jednym jest szlachetniej i ekonomiczniej, ale jak się nie da, to można i chmurąBarthol pisze: jak się strzela do celu (o życie) to trzeba położyć przeciwnika jednym/dwoma strzałami a nie rozpylić chmurę pestek...
I obudziłeś się spoconyKubik1 pisze:Miał ktoś w ustach lufę klamki nabitej pestkami i gorącej od strzelania ? Zanim komuś przyjdzie do głowy dynamiczne strzelanie w obronie to niech sobie wyobrazi . Czujesz że za chwilę gnojek ze strachu może pociągnąć za spust a sam się mniej boisz niz ten co trzyma w łapkach gnata . Ty sie nie boisz bo już czujesz że Cię nie ma . ......................................... !!!
NieeeKubik1 pisze: Piter 35, Byłeś kiedyś w Meksyku ?