Koszulki na ELMOT
Koszulki na ELMOT
Tak sobie pomyslalem żeby może z tej okazji jakieś koszulki może zorganizować ? Ale ją się tego nie podejmuje, odrazu zaznaczam

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: 41 Rajd Świdnicki 2013- "ELMOT"- przejazd pokazowy
Hmmm - fajnie by było, wyglądalibyśmy tak teamowo, tylko skąd to wytrzasnąć? Na kropce allphone robi, ale ja za bardzo nie mogę do niego uderzyć, bo nie do końca byłem zadowolony z przysłanych koszulek i jestem spalony 
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

zamówienie koszulek moge ogarnąć, ale wzoru nie namaluję niestety 
ZAPISY ZAKOŃCZONE
ZAPISY ZAKOŃCZONE
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
a co by miało być na koszulkach
jaki pomysł na tekst
ps:Alan mnie wyśmieje bo chuj jestem nie grafik
ale mogę coś pomyśleć i w pon. wzór może być gotowy

jaki pomysł na tekst
ps:Alan mnie wyśmieje bo chuj jestem nie grafik
ale mogę coś pomyśleć i w pon. wzór może być gotowy
Konto usunięte Super pomysł i gratki że się chce 
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Koszulki pomysł mega.
W historii forum było już dużo koszulek na różne okazje, dlatego uważam, że te w sposób jednoznaczny powinny nawiązywać naszego konkretnego wydarzenia czyli Rajdu Elmot. Może jakaś sylwetka Imprezy i podpis: Rajd Elmot 2013 ?

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
dobra pomysły jakieś na tekst - może oddzielny temat
bo inaczej bedzie burdel
bo inaczej bedzie burdel
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Re: Koszulki na ELMOT
Proszę bardzo
Po świętach skontaktuję się z firmą koszulkową celem określenia rozmiarów i kosztów, a potem zrobimy zapisy. Czasu będzie mało, więc proszę się zastanawiać już teraz. Zwykle kosztuje to ok 30zł/szt, ale proszę się nie przywiązywać do tej informacji, dopóki nie ma wyceny
Po świętach skontaktuję się z firmą koszulkową celem określenia rozmiarów i kosztów, a potem zrobimy zapisy. Czasu będzie mało, więc proszę się zastanawiać już teraz. Zwykle kosztuje to ok 30zł/szt, ale proszę się nie przywiązywać do tej informacji, dopóki nie ma wyceny
No ok ale jeszcze tekst trzeba wymyślić.. Np ekipa prologowa czy cos...
Marcin
-_-
-_-
TERZO, to mógł by być napis z tyłu "na karku" na przykład ,a z przodu może coś w kształcie naklejki z rajdu
np.

z wpisem np. II Przejazd Pokazowy Forum-Subaru.pl Czy cos w tym stylu
np.

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
jutro powalczę - mam 3 prodzekty w głowieburat pisze:TERZO, to mógł by być napis z tyłu "na karku" na przykład ,a z przodu może coś w kształcie naklejki z rajdu
np.
na karku wydruk chyba odpada bo zwiększa koszty
co do temperatur - ma być 9 na plusie
w nocy -2
Do zapisów będzie specjalny formularz z wyborem rozmiaru itp, nie czeba tutaj sie zapisywać. Tylko śledźcie wątek, formularz powinien pojawić się we wtorek jak poznam ceny i rozmiary.
A jeszcze pytanie. Czarne czy niebieskie?
Czarne są bardziej uniwersalne, a niebiewskie bardziej subarowe. Od razu mówię że nie ma że takie i takie
Czarne są bardziej uniwersalne, a niebiewskie bardziej subarowe. Od razu mówię że nie ma że takie i takie
Może jakiś Subarak rajdowy na brzuchu i plecach a na nim nadruki ''forum-subaru.pl''. Wtedy u góry zostaje miejsce na napis ''Rajd Świdnicki 2013''
''Jeżdżenie w kasku w rajdówce jest jak sex ze gumą, nie wygodnie ale bezpiecznie'' by Felix
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
No to teraz będą jaja, bo wybór jest taki, że czasu nie starczy by rozpisać referendum
Myślę że twoje przedostatnie lub Alana ostatnie
Myślę że twoje przedostatnie lub Alana ostatnie
Marcin
-_-
-_-
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
Jak dla mnie to Gumasa przedostatni jest ok.
Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
Konto usunięte, Twoje ostatnie lub pierwsze Alana.
Twoje na plecy, Alana na "cyca"
Gratuluję Panowie umiejętności, bo mnie nawet paint przerasta
Ustalcie lepiej odgórnie, bo tu zaraz sodomia i gomoria będzie
Twoje na plecy, Alana na "cyca"
Gratuluję Panowie umiejętności, bo mnie nawet paint przerasta
Ustalcie lepiej odgórnie, bo tu zaraz sodomia i gomoria będzie
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Odp: Koszulki na ELMOT
Pamietajcie tylko, ze swinka nie bedzie tak wygladac, bo nadruk jest jednokolorowy.
Proponuje oddac decyzje dot koloru i wzoru Ojcowi Dyrektorowi Rajdu, czyli Buratowi. Decyzja odgorna i ostateczna bedzie najlepszym rozwiazaniem.
Proponuje oddac decyzje dot koloru i wzoru Ojcowi Dyrektorowi Rajdu, czyli Buratowi. Decyzja odgorna i ostateczna bedzie najlepszym rozwiazaniem.
Na początek chciałem bardzo serdecznie podziękować barbie, za wytypowanie mnie do jakże wdzięcznej roli
I remkowi który siedząc w Ausse jeszcze dla nas robotę odwala 
no i gumasowi z którego chu.. (
) nie grafik ale sobie poradził
dla mnie też przedostatnia gumasa albo pierwsza Remka jednak nie wiem jak technicznie wyglądają sprawy takich koszulek ideałem było by z przodu duża gumasa ,a z tyłu mała Remkowa
jak by sie dało.
Kolor to ja z oczywistych względów chciał bym czarną
ale niebieska będzie bardziej się w oczy rzucać.
Więc mam taką propozycję szybka ankieta daj my na to do jutra wieczorem co do koloru i wzoru z tych dwóch czyli gumasowa przedostatnia i remkowa pierwsza i co do koloru. Co wyjdzie to wyjdzie i decyzja będzie nieodwołalna. Tylko jak by ktoś mógł ją zrobić tę ankietę bo ja nie umiem

no i gumasowi z którego chu.. (
) nie grafik ale sobie poradził dla mnie też przedostatnia gumasa albo pierwsza Remka jednak nie wiem jak technicznie wyglądają sprawy takich koszulek ideałem było by z przodu duża gumasa ,a z tyłu mała Remkowa
Kolor to ja z oczywistych względów chciał bym czarną
ale niebieska będzie bardziej się w oczy rzucać.Więc mam taką propozycję szybka ankieta daj my na to do jutra wieczorem co do koloru i wzoru z tych dwóch czyli gumasowa przedostatnia i remkowa pierwsza i co do koloru. Co wyjdzie to wyjdzie i decyzja będzie nieodwołalna. Tylko jak by ktoś mógł ją zrobić tę ankietę bo ja nie umiem