Koszulki na ELMOT
Re: Koszulki na ELMOT
A może by tak którąś z grafik zrobić jako naklejki na auta: boczne drzwi albo na maskę? coś takiego jak zaproponował burat na pierwszej stronie, choć w sumie już będziemy mieli naklejki hmm..
Dla mnie przed ostatnia Gumasowa i pierwsza Remka .
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Co do gumasa widzę, że sprawa jest jasna. Alana można jepnac na łopatke dodając nicka.. 

Marcin
-_-
-_-
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A ja bym trzasnął na przód przedostatnią gumasa[/b,] Alanowena rękawy a z tyłu powtórzyłbym duży napis "EKIPA PROLOGOWA", ALBO "OPENING CREW"
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
chłopaki, na te koszulki to jest jakieś 3 dni a Wy zaraz będziecie szukać po taniości kombinezonów w sparco z haftem.
Jeden na klate, proponuję odgórnie
A Ty Gumas, jak zwykle pier... od rzeczy. Fajnie wyszło

Jeden na klate, proponuję odgórnie

A Ty Gumas, jak zwykle pier... od rzeczy. Fajnie wyszło

organizator rajdu nie będzie zadowolony jak zaczniesz łazić z napisami sugerującymi osoby funkcyjne/oficjalne.pawlaswrc pisze: "EKIPA PROLOGOWA", ALBO "OPENING CREW"
Alan, Alan, Alan!, heheheh no fajnie puścić wodze fantazji
czyli wychodzi na to ,że będzie ten przedostatni wzorek gumasa na niebieskim tle i finał dyskusji 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
co do pytania nr.1 - bez nicków bo wtedy idziemy w cene produkcji i na każdą koszulkę musiało by być robione inne ustawienie maszyny- bez szansŻemol pisze:
I takie pytanko czy koszulki będą miały nicki, bo chciałbym zaopatrzyć w nie moich pasażerów, żeby ujednolicić umundurowanie
PS. Projekty fajne z tym, że obecnie jest to rajd świdnicki Krause nie Elmot
własne naprasowywanie- wyjdzie kiepsko
co do nr.2- jako staromodni pielęgnujemy tradycje i komercha nas nie dotyka- Elmot to elmot a nie jakiś Krause- no chyba ze chcemy być trendi i qól - mozna zmienić na Krause.
Zarówno Elmot jak i Krause to nazwa sponsora tytularnego. Także i jedno i drugie to "komercha".Konto usunięte pisze: jako staromodni pielęgnujemy tradycje i komercha nas nie dotyka- Elmot to elmot a nie jakiś Krause- no chyba ze chcemy być trendi i qól - mozna zmienić na Krause.
Zwracanie uwagi na poprawne nazewnictwo zaś to domena ludzi myślących, a nie "trendi i qól".
Na Katowice też mówisz Stalinogród, pielęgnując tradycje?
Pomijam już fakt, że tak wystrojeni możemy się narazić władzom rajdu.
Z innej beczki:
NA LITOŚĆ BOSKĄ LUDZIE CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM!!!
Barbie wyraźnie napisała że we wtorek będzie odpowiedni formularz zamówień, żadnej listy nie robimy - czyszczę z niej wątek żeby nie było zamieszania!
ANKIETA o którą prosił Burat U GÓRY WĄTKU
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Bergen luzik 1 kwietnia, święta
uwaga niespodzianka, Alanowa po estetach
jak dla mnie kozak- ekipa forumowa tylko musi być czcionką uzytą przez Alana

uwaga niespodzianka, Alanowa po estetach
jak dla mnie kozak- ekipa forumowa tylko musi być czcionką uzytą przez Alana

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Ja to Wam tylko powiem, że patrząc na to, co za oknem i na długoterminowe prognozy, to przydały by się MINIMUM polary, bo w koszulce to nikt może się nie odważyć 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
koszulka na polarapawlaswrc pisze:Ja to Wam tylko powiem, że patrząc na to, co za oknem i na długoterminowe prognozy, to przydały by się MINIMUM polary, bo w koszulce to nikt może się nie odważyć

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Czyli każdy o dwa rozmiary w górę 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Lista powstała ZANIM Marta napisała, że będzie formularz. Więc to uniesienie jest zupełnie niekonieczne.Bergen pisze:
Barbie wyraźnie napisała że we wtorek będzie odpowiedni formularz zamówień, żadnej listy nie robimy - czyszczę z niej wątek żeby nie było zamieszania!

No pogoda jest zakręcona i weź tu dobierz odpowiednią mieszankę na przejazd!? Średnia, twarda, czy średnio-twarda, a może jednak miękka?
Z punktu widzenia tradycji, to może i tak, ale obawiam się że organizatorowi niekoniecznie się to spodoba, a pamiętajmy, że jesteśmy tam po grzeczności. Jak nie chcemy sponsora, to po prostu "Świdnicki".Arti pisze:Powinien być "Elmot". Ze względów tradycyjnych. Elmot to Elmot.
A ten wątek jest tylko dowodem na to że gdzie kucharek 6

Burat, zadecyduj proszę konkretnie jakie koszulki robimy, bo ja się już na przykład kompletnie pogubiłam i nie wiem co wyceniać/zamawiać. Każdy ma swoje pomysły i preferencje, w efekcie mamy już ze 30 pomysłów i nic nie kumam

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Spokojnie, przecież po to mamy ten temat żeby wytypować jeden wzór i go wspólnie zatwierdzić. W poniedziałek wielkanocny i tak chyba tych koszulek nikt nie będzie drukował.barbie pisze: Każdy ma swoje pomysły i preferencje, w efekcie mamy już ze 30 pomysłów i nic nie kumam

Arti, ale jutro z rana chcę już je wycenić. A w tym celu trzeba mieć decyzję (którą już mam
)

Dałoby rade zrobić ten nadruk większy?
''Jeżdżenie w kasku w rajdówce jest jak sex ze gumą, nie wygodnie ale bezpiecznie'' by Felix