41 Rajd Świdnicki 2013- "ELMOT"- przejazd pokazowy
Re: 41 Rajd Świdnicki 2013- "ELMOT"- przejazd pokazowy
Hey,
niestety na tym forum znam mało osób, więc na przejazd nawet nie próbuję się pchać, ale mam nadzieję, że uda nam się spotkać po przejeździe. Chętnie poznam więcej pasjonatów SUBARU. :) jak będziecie planowali chociaż krótkie spotkanie w Świdnicy to proszę o jakieś info
Czekam na piękny bulgot i dalsze info o spocie :) sorry za mały ot
niestety na tym forum znam mało osób, więc na przejazd nawet nie próbuję się pchać, ale mam nadzieję, że uda nam się spotkać po przejeździe. Chętnie poznam więcej pasjonatów SUBARU. :) jak będziecie planowali chociaż krótkie spotkanie w Świdnicy to proszę o jakieś info
Czekam na piękny bulgot i dalsze info o spocie :) sorry za mały ot
1. burat
2. pawlaswrc
3. jimbo
4. Piter 35
5. jarmaj
6. eMTi
7. hornet
8. TERZO
9. Maxi74
10. Barbie + Remek
11. Ryjeks
12. Jarecki
13. Niuniek
14.gumass_72
15. jdm
16. mlm
17.pas_ti - i oczywiście nie ma sprawy jeśli chodzi o pomoc
18. marNY
19. Żemol
20. sidor
21. lukasz323m
22. brahu
23. termojądrowy prowokator
24. ravo
25. Zdanek
26. l_ewy
27. Krysztal
28. @lbert
29. Kijek
30. Arti
31. Dawide-GP
32. kraftpol
2. pawlaswrc
3. jimbo
4. Piter 35
5. jarmaj
6. eMTi
7. hornet
8. TERZO
9. Maxi74
10. Barbie + Remek
11. Ryjeks
12. Jarecki
13. Niuniek
14.gumass_72
15. jdm
16. mlm
17.pas_ti - i oczywiście nie ma sprawy jeśli chodzi o pomoc
18. marNY
19. Żemol
20. sidor
21. lukasz323m
22. brahu
23. termojądrowy prowokator
24. ravo
25. Zdanek
26. l_ewy
27. Krysztal
28. @lbert
29. Kijek
30. Arti
31. Dawide-GP
32. kraftpol
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Tak mnie naszło trochę i powiem wam ,że w sumie nie jest obowiązkowe nic. Ani naklejki ani koszulki ani udzielanie się na forum więcej niż raz do roku, jednak sam przejazd tez nie jest obowiązkowy. Chciał bym żebyśmy choć na autach wyglądali jak ludzie z jednego miejsca gdzie sie spotykamy,a nie zbieranina noname
Każdy może to interpretować jak chce ale ludzie co`mon ,dajcie też coś od siebie

Każdy może to interpretować jak chce ale ludzie co`mon ,dajcie też coś od siebie

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, no to nie ma co się pierdolić, tylko zrobić naklejki na przednią szybę obowiązkowe.
Pojechać i podczepić się pod forum to każdy chce, ale 15 zł wysupłać z bogatej kieszeni posiadacza Subaru Imprezy to już boli.
Albo może lenistwo - bo naklejać/odklejać trzeba - ale założę się że każdy furę przed przejazdem umyje.
Pojechać i podczepić się pod forum to każdy chce, ale 15 zł wysupłać z bogatej kieszeni posiadacza Subaru Imprezy to już boli.
Albo może lenistwo - bo naklejać/odklejać trzeba - ale założę się że każdy furę przed przejazdem umyje.
Mi zostały zeszłoroczne naklejki, więc

Marcin
-_-
-_-
Świnia jest wpisana w nasz profil.. Niemniej jednak naklejki i koszulki powinny się znaleźć u każdego.. Ot. Powiew profesjonalizmu..
Marcin
-_-
-_-
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
burat pisze:Tak mnie naszło trochę i powiem wam ,że w sumie nie jest obowiązkowe nic. Ani naklejki ani koszulki ani udzielanie się na forum więcej niż raz do roku, jednak sam przejazd tez nie jest obowiązkowy. Chciał bym żebyśmy choć na autach wyglądali jak ludzie z jednego miejsca gdzie sie spotykamy,a nie zbieranina noname![]()
Każdy może to interpretować jak chce ale ludzie co`mon ,dajcie też coś od siebie![]()
Amen...
Podpisuje się rękami i nogami...
Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
Odp: 41 Rajd Świdnicki 2013- "ELMOT"- przejazd pokazowy
Mysle, ze mozna to potraktowac jako wpisowe i tyle. Takie sa zasady przejazdu, a jak to komus nie pasuje, to moze nie jechac 

Barbiutek, wpisowe może być ale po co mi naklejki skoro mam?
Burat, przecież wiem. To nie bylo do Ciebie 
Ale jeśli mogę jakoś pomóc to wal jak w dym

Ale jeśli mogę jakoś pomóc to wal jak w dym

Znajdz na to jakis paragraf i bedzie cacyniuniek pisze: Ale jeśli mogę jakoś pomóc to wal jak w dym

Na walenie czy na dym?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Dobre wieści
Nie pisałem wcześniej nie będąc pewnym ale organizator zgodził się aby nasza kawalkada pojechał w sobotę ZA ostatnim zawodnikiem PO oesie , na wzór tego co kiedyś zorganizował Remek podczas Rajdu Nikon
więc niektórzy muszą pewnie teraz zmienić plany co do zdobywania "punktów" w wlta w sobotę chyba
więcej wieczorem bo jestem w pracy a kocham wprost pisać z telefonu 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
wychleję za Twoje zdrowie, mimo, że już wychlałem. Że pamiętaszburat pisze: ZA ostatnim zawodnikiem PO oesie , na wzór tego co kiedyś zorganizował Remek podczas Rajdu Nikon

Ale jeżeli chodzi o każdy OS to sobie od razu wybierzcie ze 2-3 i olejcie resztę. Ciężko ogarnąć wg itinerera dużą grupę (zapytaj Jarmaja o hotdogi

Ha ha ha ,bardzo delikatnie ..Arti pisze: Czyli w piatek delikatnie![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Re:
Jeden odcinek czy wszystkie? Szymon Ty to masz znajomości :Dburat pisze:Dobre wieściNie pisałem wcześniej nie będąc pewnym ale organizator zgodził się aby nasza kawalkada pojechał w sobotę ZA ostatnim zawodnikiem PO oesie , na wzór tego co kiedyś zorganizował Remek podczas Rajdu Nikon
![]()
![]()
więc niektórzy muszą pewnie teraz zmienić plany co do zdobywania "punktów" w wlta w sobotę chyba
więcej wieczorem bo jestem w pracy a kocham wprost pisać z telefonu
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kurna muszę klepać urlop na sobotę, no chyba, że się prześpię ze 2 godzinki po nocce i ogień
hehe
ale proponuję jutro potwierdzić tę nowinę z racji niejasnej sytuacji z tym 1 kwietnia

ale proponuję jutro potwierdzić tę nowinę z racji niejasnej sytuacji z tym 1 kwietnia

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh