Pozdrawiamy się
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Pozdrawiamy się
Pozdrawiam sternika tego srebrnego torpedowca (z przedłużoną nadbudówką na rufie), który się na mnie co rusz natyka, wczoraj w okolicy sądu, dziś między szpitalem a zakladem pogrzebowym... aż jestem ciekaw planów na jutro 

Pewnie ma ustawionego notariusza i chałupy za bezcen załatwia lub kredyty pod hipoteki bierze 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Została mu jeszcze porodówka i prosektoriumPiter 35 pisze:Pewnie ma ustawionego notariusza i chałupy za bezcen załatwia lub kredyty pod hipoteki bierze

- WiS
- 6 gwiazdek
Kubik1, mieszkam jakieś 100 metrów od porodówki, garaż mam naprzeciwko tejże, a koło prosektorium przejeżdżam dość często
Ale naprawdę chcialbyś się teraz opalać na golasa...?

Patrzyłem, ale nic. Zapewne turbochomik przeszedl w podświetlnąesilon pisze: ja też

Mogę Ci taaaakie Chałupy za bezcen załatwić, ze hej - i nie trzeba wcale nad morze jechaćPiter 35 pisze: chałupy za bezcen załatwia

Pasjami, ale to w WarszawiePiter 35 pisze: kredyty pod hipoteki bierze

No każdy orze jak możeKubik1 pisze: zauważyłeś w jakich miejscach bywasz ?

Agencja towarzyska za rogiem a melina u sąsiada ?WiS pisze: Kubik1, mieszkam jakieś 100 metrów od porodówki, garaż mam naprzeciwko tejże, a koło prosektorium przejeżdżam dość często![]()
- WiS
- 6 gwiazdek
...i komenda wojewódzka, i dawne ka-wu (taaarzysze lubieli mieć blisko po kurtularnom rozrywkę
)

-
Boombastic
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester 2,5 XT MY2008 z 2007 r. już sprzedany
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
"Pozdrowienia" dla kierowcy niebieskiej Imprezy WRX trzeciej generacji na krakowskich blachach KRA co mnie dzisiaj chciał zepchnąć z drogi w Warszawie w Wilanowie na Powsińskiej. Kup sobie bryle fajansiarzu. A jak już zrobisz coś głupiego na drodze to kultura wymaga przeprosić, a nie udawać że nic się nie stało. Lusterka nie służą do przeglądania się tylko do obserwacji otoczenia. Następnym razem do ciebie jednak wysiądę i zobaczymy jaki jesteś twardy.
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
Ja rowniez pozdrawiam Cezara25, wlasnie jestem w Rostocku,caly cyas plyniemy do Klajpedy juz tydzien:)
zanosi sie ze drugie tyle przed nami
Pozdrawiam Cezar25

No ale przyjezdny, c hciał się w Warszawce pokazać, żeby nasz potem w stolicy bohemicznej obgadywać. Zjechało się sporo chamstwa. Zresztą zauważam masę dziwnych zachowań, ostatnimi czasy. np Bezwzględne wjeżdżanie na twój pas ze zmuszaniem do hamowania.Boombastic pisze:"Pozdrowienia" dla kierowcy niebieskiej Imprezy WRX trzeciej generacji na krakowskich blachach KRA co mnie dzisiaj chciał zepchnąć z drogi w Warszawie w Wilanowie na Powsińskiej. Kup sobie bryle fajansiarzu. A jak już zrobisz coś głupiego na drodze to kultura wymaga przeprosić, a nie udawać że nic się nie stało. Lusterka nie służą do przeglądania się tylko do obserwacji otoczenia. Następnym razem do ciebie jednak wysiądę i zobaczymy jaki jesteś twardy.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
-
Boombastic
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester 2,5 XT MY2008 z 2007 r. już sprzedany
Arno pisze: No ale przyjezdny, c hciał się w Warszawce pokazać, żeby nasz potem w stolicy bohemicznej obgadywać. Zjechało się sporo chamstwa. Zresztą zauważam masę dziwnych zachowań, ostatnimi czasy. np Bezwzględne wjeżdżanie na twój pas ze zmuszaniem do hamowania.
Przynajmniej miał świnię naklejoną z tyłu to wiedziałem z kim mam do czynienia

A to wjeżdżanie tez zauważyłem. Jak tylko zaświeciło słońce to miałem bardzo dużo takich sytuacji.
A na poprawę humoru to widziałem jakiś czas temu w Konstancinie zdaje się Outlandera z takim napisam: prawie jak Subaru i naklejowan świnia

- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Pozdrawiam czerwonego legacy lub outback'a (nie spojrzałem dokładnie) widzianego dziś około godziny 13 koło stadionu Arkonii w Szczecinie.
Kiwka była
Kiwka była
Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- myotis
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacek 98, Outback 96, i Outback 00
Pozdrowienia dla kierownika/kierownicy uświnionego, srebrnego Outbacka diesla spotkanego na mostach Jagiellońskich 

"Rock’n‘Roll’n‘Rock"
Chciałem przekazać komunikat panu w niebieskim WRXie MY05 pewnie, WF cośtamcośtam, którego spotkałem wczoraj na wylotówce w stronę Gdańska...
Nie ma za co.

Nie ma za co.

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Bilex, rozumiem
, że nie staranowaleś a mogłeś 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
No co ty, ja kulturalny chłopak jestem...
Pan się sadził za mną z tyłu a, że najwyraźniej nie wiedział o fotoradarze, to najpierw wziąłem go za siebie a potem mrugałem długimi. Chyba pomogło, bo zwolnił tuż przed...
A może znak zobaczył?
W każdym razie nie raczył podziękować...

Pan się sadził za mną z tyłu a, że najwyraźniej nie wiedział o fotoradarze, to najpierw wziąłem go za siebie a potem mrugałem długimi. Chyba pomogło, bo zwolnił tuż przed...

A może znak zobaczył?

W każdym razie nie raczył podziękować...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Pozdrowienia dla kierownika poloneza z klatka spotkanego dziś w Dzierżoniowie ze świniakiem na prawym lusterku miedzy godzina 17-18 :)) jechałem granatowym wolnymssakiem na numerach DW w stronę Wrocławia :)
Mogę się mylić, ale to chyba Burat jechał więc pozdrawiam
Mogę się mylić, ale to chyba Burat jechał więc pozdrawiam

Krzychu91, no siemka ,tak to ja a mijaliśmy się w Bielawie jeszcze 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Pozdrawiam wszystkie Subaru spotkane dzisiaj w Świdnicy (od białego bug-eye ze Świniakami) :) załapałem się jedynie na końcówkę Waszego przejazdu (koło zalewu) ale wyglądało to bardzo fajnie :) nie chlejcie dzisiaj za dużo ! :P