słowo latam oddaje to jak samochód zachowuje sie w tych warunkach na letnich oponach

Maras ma sedana :)Arti pisze:Pawlas mam nadzieję, że się jednak uda.
Nie ma lanosa ani sedana nowego, kolumna niepełnowartościowa. No chyba, że nam ktoś pożyczy?
Panie ale co Pan, przecie to radio forumowe, wszyscy się na nie zrzucaliśmy, oczywiście będzie udostępnione na czas akcji rajdowej.burat pisze: Arti, a do ciebie będę miał prośbę, jako Prezes , potrzebował bym tego przenośnego CB co by koordynować wszystko
no to tu można na liście napisać, przecież to żaden wstyd wyglądać na 95 albo 98burat pisze: dobrze by było jak by mi wszyscy jadący wysłali na pw ,jak wyglądają ich auta (bo jak wiadomo rocznik to nie wszystko mówi np. żabsko J33mba
no w sumie to i racja ,jak można to niech każdy uzupełni listę o wygląd swojego auta (i też będzie papierek lakmusowy kto czyta forumArti pisze:
no to tu można na liście napisać, przecież to żaden wstyd wyglądać na 95 albo 98![]()
To byłby prawdziwy CUD!!!Arti pisze: Pawlas mam nadzieję, że się jednak uda.
Czyli nie dość że całe życie biorę w łeb za nazwisko na Z, to teraz za auto też mnie postawią na końcuburat pisze:- jest pomysł abyśmy się też ustawili według wieku aut co by wyglądało to też trochę zorganizowanie i fajny by był przekrój rozwoju Subaru Imprezy jako modelu
Bo nie były mojej33mbo pisze:onboardy były raczej mało ciekawe,
Piter! Słyszysz? Mówią, że Ty też się wleczeszj33mbo pisze:barbie, a może przyklej swoją kamerę osobie jadącej przed Tobą? np Piter mógłby jechać przed Tobą,
poz. 26.barbie pisze: A innego hawka na liście nie widzę, więc będę na pewno na końcu.