Widzę, że już zostałem przyporządkowany do odpowiedniej grupy

Tak się zastanawiam - jak tam z CB? Będziecie brać? Ułatwiło by to komunikację jeśli dojdzie do jakiś przegrupowań...

Jak masz klejoną na przyssawkę kamerkę (np Go-Pro) to mogę sobie do klapy z tyłu przyssać i będę Cię nagrywać bo ja też biedny z nazwiskiem na "T" i młodym autem... chociaż jest tego jeden plus :) tyły jadą szybciej :Dbarbie pisze:Czyli nie dość że całe życie biorę w łeb za nazwisko na Z, to teraz za auto też mnie postawią na końcuburat pisze:- jest pomysł abyśmy się też ustawili według wieku aut co by wyglądało to też trochę zorganizowanie i fajny by był przekrój rozwoju Subaru Imprezy jako modelu![]()
Tak poważnie to nawet fajnie, bo będę mieć kamerę na dachu. Tylko że ja jestem pierdoła, jeżdżę wolno i mnie zgubicie.
A innego hawka na liście nie widzę, więc będę na pewno na końcu.![]()
No i fajnie gdyby mnie też ktoś jakoś nagrał... bo mam milion filmów innych ludzi, a mnie nie ma nigdziea ostatnia pozycja nie rokuje na sukces w tej materii.
Dzwon do Marka, mysle, ze z chęcią się karnie swoim.Arti pisze:Pawlas mam nadzieję, że się jednak uda.
Nie ma lanosa ani sedana nowego, kolumna niepełnowartościowa. No chyba, że nam ktoś pożyczy?
Względy "polityczne" mogą nie pozwolić. A gdyby się udało, to chyba lepiej Babcią!Alan, Alan, Alan! pisze:Dzwon do Marka, mysle, ze z chęcią się karnie swoim.Arti pisze:Pawlas mam nadzieję, że się jednak uda.
Nie ma lanosa ani sedana nowego, kolumna niepełnowartościowa. No chyba, że nam ktoś pożyczy?
... w zasadzie to przód mam jak w RS-ie z 97rpawlaswrc pisze:pas_ti, ale Ty masz przód już przejściowy, więc moim zdaniem 1b
pawlaswrc, spokopawlaswrc pisze: Nie no, chłopy, chodzi o lata w których był lifting, bo to już by było przegięcie, jakbym wiedział, kto ma dokładnie z którego roku auto
Ja jadę, ale planowałam w czwartek po pracy. Chociaż w sumie, skoro mamy być na 16 w Świdnicy, to mogę wyjechać w piątek o 8 rano.Konto usunięte pisze:czy ktoś jedzie z Warszawy ? czy tylko ja w piątek śmigam ?
Już się zgłaszałam, ale powtarzam że mogę zabraćGodlik pisze:Jeśli chodzi o naklejki, to 3 osoby prosiły o bezpośrednią wysyłkę (jarmaj, l_ewy i Żemol). Resztę faktycznie wolałbym przekazać jednej osobie (czy to paczką czy osobiście)
Skontaktuję się z Tobą jak już naklejki będą u mnie :)barbie pisze: Już się zgłaszałam, ale powtarzam że mogę zabrać