ELMOTowy gryll
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: ELMOTowy gryll
1. dżambo +
2. maka +
3. barbie +
4. So what +
5. Niuniek +
6. TERZO +
7. Arti +
8. Kijek +
9. WRCfan +
10. l_ewy +
11. Bergen +
12.gumas -przelew poleciał
13. eMTi +
14. zino +
15. pawlaswrc +
16. Grist +
17. Piter 35 +
18. Hornet +
19. Prezes-Burat +
20. Ryjeks +
21. Maciek B - ma zapłacić, pewnie nie przyjedzie gamoń
22.kraftpol+
23. Maxi74 +
24. Lucjan +
25. Incognito 1 +
I teraz kto na hasło W tytule proszę nick forumowy i dopisek "zrzuta na grilla" wpisał: "KASIORA NA GRILLA :) KARKÓW OK ! "
Mamy tu jakiś KARKÓW?
Konto usunięte, zino, nic się nie martwcie, dla nowych osób na takich imprezach zawsze przydzielamy takiego mentora co ich oprowadzi i po kolei ze wszystkimi zapozna.
Po angielsku 'buddy'. Rokrocznie do tej roli nominowany jest Loucyphre jako ten, który najlepiej radzi sobie w kontaktach ogólnoludzkich.
Do niego uderzajcie w pierwszej kolejności.
2. maka +
3. barbie +
4. So what +
5. Niuniek +
6. TERZO +
7. Arti +
8. Kijek +
9. WRCfan +
10. l_ewy +
11. Bergen +
12.gumas -przelew poleciał
13. eMTi +
14. zino +
15. pawlaswrc +
16. Grist +
17. Piter 35 +
18. Hornet +
19. Prezes-Burat +
20. Ryjeks +
21. Maciek B - ma zapłacić, pewnie nie przyjedzie gamoń
22.kraftpol+
23. Maxi74 +
24. Lucjan +
25. Incognito 1 +
I teraz kto na hasło W tytule proszę nick forumowy i dopisek "zrzuta na grilla" wpisał: "KASIORA NA GRILLA :) KARKÓW OK ! "
Mamy tu jakiś KARKÓW?
Konto usunięte, zino, nic się nie martwcie, dla nowych osób na takich imprezach zawsze przydzielamy takiego mentora co ich oprowadzi i po kolei ze wszystkimi zapozna.
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2013, o 13:54 przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.

Czy kiełbasa będzie czarna czy niebieska ? 
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
NO umarłem ze śmiechuArti pisze: Konto usunięte, zino, nic się nie martwcie, dla nowych osób na takich imprezach zawsze przydzielamy takiego mentora co ich oprowadzi i po kolei ze wszystkimi zapozna.Po angielsku 'buddy'. Rokrocznie do tej roli nominowany jest Loucyphre jako ten, który najlepiej radzi sobie w kontaktach ogólnoludzkich.
Do niego uderzajcie w pierwszej kolejności.
Loucyphre został wyróżniony przez Ministra Sportu i Turystyki odznaką Za Zasługi dla Turystyki podczas uroczystej gali Dolnośląskich Obchodów Międzynarodowego Dnia Przewodnika,otrzymał również razem z Wolakiem Złoty Krzyż Zasługi ....
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Razem, znaczy się każdy dostał po dwa ramiona?Kruszyn pisze: otrzymał również razem z Wolakiem Złoty Krzyż Zasługi ....
PS. Nie można zapomnieć o honorowej odznace Stowarzyszenia Radców Prawnych i Adwokatów "Za celność". Z palmami!
O tak zapomniałem o tej ważnej odznaceWiS pisze: honorowej odznace Stowarzyszenia Radców Prawnych i Adwokatów "Za celność".
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Arti pisze: I teraz kto na hasło W tytule proszę nick forumowy i dopisek "zrzuta na grilla" wpisał: "KASIORA NA GRILLA :) KARKÓW OK ! "![]()
Mamy tu jakiś KARKÓW?
.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Zapomnieliście jeszcze o Błotnym Adwokacie i paru innych np. marchewkowych odznakach 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
widzę, że trzeba będzie naszykować jakieś kotyliony 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Szanowni prologowicze.
Otrzymałem właśnie bardzo ciekawą propozycję od bielawskiej firmy produkującej okulary dotyczącą chęci przeprowadzenia pewnej akcji promocyjnej związanej z naszym prologowym przejazdem.
Mianowicie firma ta produkuje m.in. żółte okulary dla kierowców, tzw Loeby a cała akcja miałaby polegać na tym, że otrzymujemy takie oprawki i w nich pokonujemy trasę odcinka robiąc sobie podczas jego trwania (a także, naturalnie, przed i po) eleganckie fotki.
Oczywiście po linii mety lotnej nikt ich nam siłą nie wyrywa z rąk.
Dodatkowo na oprawkach będzie prawdopodobnie umieszczony pamiątkowy napis bezpośrednio korespondujący z Rajdem Świdnickim i Forum Subaru.
Niestety jak to zwykle bywa sytuacja nie jest idealna i liczba oprawek jest ograniczona do 15 sztuk.
Tak więc, pozwalam sobie otworzyć listę kierowców prologowych chętnych do wzięcia udziału w tej akcji:
(Dołączyłem już osoby, które taką chęć wyraziły telefonicznie)
1. Kijek
2. Bergen
3. Burat
4. Arti
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Otrzymałem właśnie bardzo ciekawą propozycję od bielawskiej firmy produkującej okulary dotyczącą chęci przeprowadzenia pewnej akcji promocyjnej związanej z naszym prologowym przejazdem.
Mianowicie firma ta produkuje m.in. żółte okulary dla kierowców, tzw Loeby a cała akcja miałaby polegać na tym, że otrzymujemy takie oprawki i w nich pokonujemy trasę odcinka robiąc sobie podczas jego trwania (a także, naturalnie, przed i po) eleganckie fotki.
Niestety jak to zwykle bywa sytuacja nie jest idealna i liczba oprawek jest ograniczona do 15 sztuk.
Tak więc, pozwalam sobie otworzyć listę kierowców prologowych chętnych do wzięcia udziału w tej akcji:
(Dołączyłem już osoby, które taką chęć wyraziły telefonicznie)
1. Kijek
2. Bergen
3. Burat
4. Arti
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

[/quote]j33mbo pisze:1. Kijek
2. Bergen
3. Burat
4. Arti
5. Dżambo
6.Piter 35
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
wpiszcie eMTiego to chociaż glassy będzie miał ori profi ELMOT edition
1. Kijek
2. Bergen
3. Burat
4. Arti
5. Dżambo
6.Piter 35
7. eMTi
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
1. Kijek
2. Bergen
3. Burat
4. Arti
5. Dżambo
6.Piter 35
7. eMTi
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Odp: ELMOTowy gryll
zino pisze:wpiszcie eMTiego to chociaż glassy będzie miał ori profi ELMOT edition![]()
1. Kijek
2. Bergen
3. Burat
4. Arti
5. Dżambo
6.Piter 35
7. eMTi
8 niuniek
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
nie nabijać mi się tu
Widać będę musiał kontakty założyć
zino, dzięki za wpis. Powadomienia na złość odżyły po wtopie z koszulką 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
wchodze w to ....
1. Kijek
2. Bergen
3. Burat
4. Arti
5. Dżambo
6.Piter 35
7. eMTi
8 niuniek
9.pas_ti
10.
11.
12.
13.
14.
15.
1. Kijek
2. Bergen
3. Burat
4. Arti
5. Dżambo
6.Piter 35
7. eMTi
8 niuniek
9.pas_ti
10.
11.
12.
13.
14.
15.
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Ja jednak zostanę przy swoich, co by dotrzymać zasad dopuszczenia do startu i nie narobić jakiegoś kuku, ale w sumie, to chętnie bym przyjął. Mogę się wpisać?
EDYTA:
Zresztą, co ja się pytam. Wpiszę się i tyle
EDYTA:
Zresztą, co ja się pytam. Wpiszę się i tyle
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2013, o 15:11 przez pawlaswrc, łącznie zmieniany 1 raz.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

kontakty sobie zapodaj 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Nie mam, nie miałem. Okulista odradzała.
Swoją drogą - robi się wkoło tego wszystkiego całkiem fajny szum i może z tego wyjść ciekawe medialno-marketingowe wydarzenie
Swoją drogą - robi się wkoło tego wszystkiego całkiem fajny szum i może z tego wyjść ciekawe medialno-marketingowe wydarzenie
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2013, o 15:12 przez pawlaswrc, łącznie zmieniany 2 razy.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW