esilon pisze: tak w skrócie postulaty koszulkowe: świnia pośród gwiazd ,ze scyzorykiem, na miotle, zmagająca się ze świętokrzyskim wiatrem![]()
To będzie wykonalne ?

esilon pisze: tak w skrócie postulaty koszulkowe: świnia pośród gwiazd ,ze scyzorykiem, na miotle, zmagająca się ze świętokrzyskim wiatrem![]()
esilon pisze: tak w skrócie postulaty koszulkowe: świnia pośród gwiazd ,ze scyzorykiem, na miotle, zmagająca się ze świętokrzyskim wiatrem
damazia, potrafisz zaskoczyć ,ciekawe co z tego wyjdziedamazia pisze: Ja bym się skupiła na artystycznej interpretacji słowa "piździ"!![]()
damazia pisze: Ja bym się skupiła na artystycznej interpretacji słowa "piździ"!
Damazia, podpytaj WiS'a ale jeśli jest taka możliwość to podzielę sie swoim lokalem kategorii 1,5damazia pisze:zmusić do zamieszkania w namiocie rudego tłuściocha.
YEAHHHHdamazia pisze:esilon pisze: tak w skrócie postulaty koszulkowe: świnia pośród gwiazd ,ze scyzorykiem, na miotle, zmagająca się ze świętokrzyskim wiatrem
Ja bym się skupiła na artystycznej interpretacji słowa "piździ"!
nasz miał dzisiaj pierwsze spotkanie z kotemMoniqa pisze: Dziewczyny nie mają stresu z kotem
Kurczaki pieczone, problem w tym że rudy boi się... no nie chcę powiedzieć, że dziewczynMoniqa pisze: Damazia, podpytaj WiS'a ale jeśli jest taka możliwość to podzielę sie swoim lokalem kategorii 1,5Dziewczyny nie mają stresu z kotem więc jeśli Rudy ich nie zje to zapraszamy
A WiS w kilcie i z browcem wystarczy?Moniqa pisze: sie pytam gdzie hostessy z welcome drinkiem?
Yessss, yessss, yesssss!damazia pisze: Szybka decyzja: poprosimy o dopisanie nas do listy rezerwowej.
Byłoby najprościejdamazia pisze: Rozważamy opcję namiocik,
Lista rezerwowa nie musi. Jesli przeskoczycie w jakikolwiek sposób na główną (namiot, komasacja z kimś, czy coś innego) wtedy przeslę na PW numer konta i aktualne stawkidamazia pisze: WIS, wpłacać zaliczkę?
Też zamawiam w ciemnodamazia pisze: bym się skupiła na artystycznej interpretacji słowa "piździ"!
Z pewnych względow to on bedzie kat. I (wyjdzie prawie najmniejsze zagęszczenieMoniqa pisze: jeśli jest taka możliwość to podzielę sie swoim lokalem kategorii 1,5
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..tylko nie wiem jak z nim podejdziesz bo na tą chwilę najpierw musisz przekupić moje dziewczyny żeby Ci nogi nie odgryzłyWiS pisze:A WiS w kilcie i z browcem wystarczy?Moniqa pisze: sie pytam gdzie hostessy z welcome drinkiem?![]()
FUX pisze: WiS, może zrobimy jaką liste tych koszulek,
Ależ proszę, róbcieWiS pisze: Litości, koszulkami się zajmować nie będę, nie obrobię.
Przeczytawszy tę deklarację Inquiza, poprosiłam go na PW o dowodzenie produkcją i logistyką. Jeśli Inquiz nie będzie mógł, poprosiłabym kogoś o przejęcie pałeczki. Ja produkcją nie dam rady się zająć, ale projekt zrobię bezproblemowo. I przedstawię oczywiście do wglądu szanownego gremium.inquiz pisze:Ja mogę ogarnąć logistykę i zamówić bo już mam szlaki przetarte ale grafik ze mnie żaden. Jak projekt będzie odpowiedni to zamówilibyśmy trwalsze haftowane.WiS pisze: Jesli ktoś ogarnie, to ja chętnie nabędę. Najlepiej czarne polo ze stosownymi emblematami (czy leci z nami grafik?)
to ja się pisze na jedną koszulkę jako honorowy tfurcadamazia pisze: eeee tam... tylko realizuję zamówienie:
viewtopic.php?f=8&t=10771&st=0&sk=t&sd=a&start=225#p356107
![]()
Ma. Pod Wawą...Kruszyn pisze:Ty nie masz miejsc w budynku
Matko z córką..a może bezpieczniej o jeeejuuu żeby chronić okoliczne matki i córki..Wszystkie te samce w jednym lokalu? Przecież on ten lokal ulegnie dematerializacji zanim zostanie wniesiony pierwszy bagaż!!!!a Jeśli nie to jak nic będzie nadawał się jedynie do utylizacji poWiS pisze: 3. Pięć łóżek pojedynczych: Kruszyn, Busik, Inquiz, Leon, Figo.