Tzn. z kim śpię?WiS pisze: 2. Łoże małżeńskie, dwa łózka pojedyncze: Arnowie, Gal, Fux.
Z Galem, Arno, czy Jego Żoną....

Tzn. z kim śpię?WiS pisze: 2. Łoże małżeńskie, dwa łózka pojedyncze: Arnowie, Gal, Fux.
Opowiecie nam rano, przy śniadaniuFUX pisze: z kim śpię?
Ha, ha, ha...WiS pisze: Opowiecie nam rano, przy śniadaniu
Wot, niecierpliwy...Konto usunięte pisze:A mnie interesuje kim jest "Człowiek niespodzianka"
Absolutny zakaz używania otwartego ognia w okolicach pokoju nr 3Moniqa pisze:Matko z córką..a może bezpieczniej o jeeejuuu żeby chronić okoliczne matki i córki..Wszystkie te samce w jednym lokalu? Przecież on ten lokal ulegnie dematerializacji zanim zostanie wniesiony pierwszy bagaż!!!!a Jeśli nie to jak nic będzie nadawał się jedynie do utylizacji poWiS pisze: 3. Pięć łóżek pojedynczych: Kruszyn, Busik, Inquiz, Leon, Figo.
Już dawno wiadomo, nie czytałeś aktualnej listy w pierwszym pościeKonto usunięte pisze: A mnie interesuje kim jest "Człowiek niespodzianka"![]()
niech mi który zacznie chrapać - to ubiję jak łajzęWiS pisze: 3. Pięć łóżek pojedynczych: Kruszyn, Busik, Inquiz, Leon, Figo.
Na wypasie, to będziesz miał kilka hektarów do wyborugregski pisze: apartament na wypasie dla jednej osoby prosz.
Nie otwierajcie okna, o ile wychodzi na parking, bo tam będę ja i moje luźne, wibrujące fałdki w gardlebusik pisze: niech mi który zacznie chrapać
Se przytoczysz, to będziesz miałgregski pisze: apartament na wypasie dla jednej osoby prosz
Dido pisze: Na wypasie, to będziesz miał kilka hektarów do wyboru
Każdy z nas będzie dla siebie niespodzianką w tych warunkachKonto usunięte pisze: kim jest "Człowiek niespodzianka"
a Ty już się wypisujesz? czy swój dom przywozisz?Konto usunięte pisze:Sprzedam dwa miejsca noclegowe w budynku. Oferty na PW
którego okna?WiS pisze: Nie otwierajcie okna, o ile wychodzi na parking, bo tam będę ja i moje luźne, wibrujące fałdki w gardle![]()
Ale na stole na tej fotce stanowczo brakuje wielu artykulów pierwszej potrzeby... ani wódki, ani kiełbasy, ani ogórca...busik pisze: Fido_ zaprasza chętnych do siebie
damazia pisze: pierwsze drafty na gorąco:
drzemią w środkubusik pisze: skąd Ty te pomysły bierzesz?
dostaniesz – mówiąc bełkotem grafików – w wektorach do wykorzystania everywhereWiS pisze: Chcę ją na kubek, na breloczek, na koszulkę, na polarek, na nalepki na auto, na zakładkę do ksiązki, na... potem coś jeszcze wymyslę
Jakieś bluzy, polary albo czapeczki też da się ogarnąć jak będą chętni.WiS pisze: na kubek, na breloczek, na koszulkę, na polarek,
Z przyjemnością zanabędę prawo wykorzystaniadamazia pisze: do wykorzystania everywhere
Czapeczek akurat nie noszę, ale jakaś fajna kurtała - bardzo chętnie.inquiz pisze: bluzy, polary albo czapeczki też da się ogarnąć jak będą chętni.
dla Ciebie w dużym rozmiarze, żebys mógł rozwinąć skrzydła... netoperkudanikl pisze:Jak pomyślę o ubiegłorocznych Chlejadach to bardziej niż koszulki przydałyby się jakieś polary
busik pisze: niech mi który zacznie chrapać - to ubiję jak łajzę![]()
Faktycznie, to ja w tym roku poproszę płaszcz w Kruszynowym rozmiarzebusik pisze: dla Ciebie w dużym rozmiarze, żebys mógł rozwinąć skrzydła... netoperku