Piter, czy Ty kiedykolwiek u któregoś z nas jechałeś na prawym, jak byłeś? Czy nigdy u nas nie byłeś, bo już nie pamiętam tych zamierzchłych, Skalaxowych czasów Dziecko widać zmienia człowieka
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Tutaj daje do waszej oceny film z przejazdem Marssa. Część z was go zna bo zawsze ze mna przyjezdza, ostatnio troche dalem mu pojezdzic i jestem mile zaskoczony. To jest jego 3 raz za kierownica Subaru i jestem w szoku. Czuje potencjal w chlopaku . Obejrzyjcie i oceniajcie bo w tym roku napewno bedzie mial auto 4x4 i bedzie z nami jezdzil
Kurcze fajnie ten Szwarc wyglada za dnia . Trzeba sie bedzie kiedys wieksza ekipa wybrac i porozstawiac chetnych po rowach do nagrywania .
PS. booSTI, to ze ja po pierwszym sezonie upalania jezdze lepiej niz Ty po 6 latach ( ) nie oznacza ze Marss odrazu bedzie lepszy odemnie ale w przyszlym roku czuje ze bedzie nas klepał na odcinkach
Zima odchodzi wielkimi krokami, ale bandy miejscami zostaną do maja chyba
Warunków do jazdy w zasadzie brak, kilka zakrętów się ostało w całych Alpach.
Fajny sezon, czekamy na następny
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Chłopie weź się ogarnij, bo już się tego bałwochwalstwa czytać nie da w tym 'niegdyś na poziomie temacie'.
Albo sobie załóżcie osobny wątek "Zamozwańczy śniegowi miszczowie świata", ok?
Król jest tylko jeden i powraca na zapomniane włości, rządzić groźnie i sprawiedliwie, Mądrze karać, skromnie nagradzać owieczki swe, a kto się nie podporządkuje lud jego na stosie grillowym go spali.
cyqan, nie chodzi o lans. Mnie akurat szkoda zimówek, bo chciałbym jeszcze na nich co najmniej jeden sezon przelatać. W dodatku jedna felga przyjęła krawężnik i nie chcę tak już długo jeździć.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW
Chłopie weź się ogarnij, bo już się tego bałwochwalstwa czytać nie da w tym 'niegdyś na poziomie temacie'.
Albo sobie załóżcie osobny wątek "Zamozwańczy śniegowi miszczowie świata", ok?
Luzuj zwieracz, bo widzę, że nie wyczułeś przekomarzania z kolegą Ciara.
A poza tym to my jeździliśmy na spoty i upalanie, a ciebie nie było, więc sam sobie załóż wątek dla sflustrowanych zwolenników wiosny...
Please...