41 Rajd Świdnicki 2013- "ELMOT"- przejazd pokazowy
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: 41 Rajd Świdnicki 2013- "ELMOT"- przejazd pokazowy
Prężnie Działająca Grupa Wsparcia Prezesa 
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

pawlaswrc, uwierz mi ,że po 3setnym PW z tłumaczeniem tego samego (lub np. tekstach typu "masz tu mój numer i do mnie zadzwoń to powiem Ci ,że jestem poważny"
), albo wpisach takich jak powyższe ,gdzie jednemu z drugim nie chce się przeczytać tematu i wyskakuje z pytaniem z dupy , to przestaje być śmieszne 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
No wiesz!burat pisze: "masz tu mój numer i do mnie zadzwoń to powiem Ci.........................."
l_ewy,

WiS z tą fotką staniesz się honorowym rzecznikiem ,z podpisem "Zanim się o coś zapytasz .pomyśl"

WiS z tą fotką staniesz się honorowym rzecznikiem ,z podpisem "Zanim się o coś zapytasz .pomyśl"
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Mi i tak najbardziej podobał się kolega Szyszkaburat pisze: pawlaswrc, uwierz mi ,że po 3setnym PW z tłumaczeniem tego samego (lub np. tekstach typu "masz tu mój numer i do mnie zadzwoń to powiem Ci ,że jestem poważny"![]()
), albo wpisach takich jak powyższe ,gdzie jednemu z drugim nie chce się przeczytać tematu i wyskakuje z pytaniem z dupy , to przestaje być śmieszne
![]()
no fakt i to pierwszy jego post na forum ,jest w czołówce

Chyba włosy z głowyl_ewy pisze: burat napisał(a):"masz tu mój numer i do mnie zadzwoń to powiem Ci.........................."
No wiesz!Wyrwałeś coś na to?
![]()
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
burat, Ja to wszystko wiem. Po prostu spodobało mi się jak chłopaki zareagowali. Nawiasem mówiąc, nie dostałem odpowiedzi na moje PW (jedno z tych 300) ale rozumiem, że ona jest jasna: NIE 
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
burat, nie chcę bronić "leniwców", ale moim zdaniem brak konkretnych informacji o zasadach uczestnictwa w pierwszym poście. Być może zredukowałoby to liczbę bezsensownych PW o połowę.
Mnie też nie chciałoby się czytać całego wątku, w którym większość postów to powtarzanie tej samej listy i trudno doszukać się konkretów.
Mnie też nie chciałoby się czytać całego wątku, w którym większość postów to powtarzanie tej samej listy i trudno doszukać się konkretów.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
rrosiak, słuszna uwaga
naprawione choć to już pewnie za późno ale na przyszłość jest nauczka 
ale z drugiej strony to na 2 stronie wątku jest wszystko napisane więc nie trzeba się "mocno" przebijać
ale z drugiej strony to na 2 stronie wątku jest wszystko napisane więc nie trzeba się "mocno" przebijać
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
burat pisze: "masz tu mój numer i do mnie zadzwoń to powiem Ci ,że jestem poważny"
Będę zaszczyconyburat pisze: WiS z tą fotką staniesz się honorowym rzecznikiem ,z podpisem "Zanim się o coś zapytasz .pomyśl"
To, że z powodów sprzętowych z Wami nie jedziemy, nie znaczy, że nie kibicujemyGrist pisze: spodobało mi się jak chłopaki zareagowali
się zastanawiam czy ona w tym roku by nie miała większych szans na odcinkach , no ale jeszcze jest 6 dni ,może się roztopi dziadostwoWiS pisze: Frakcja uterenowiona czuwa![]()
a zdjęcie masz bardzo dobre do avatara ,a co najmniej na podpis
+1burat pisze: zdjęcie masz bardzo dobre do avatara
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- WiS
- 6 gwiazdek
Nie tylko w tym, zawsze mozemy pojechać na skrótyburat pisze: czy ona w tym roku by nie miała większych szans na odcinkach
Kiedyś, dawno, chyba było. Obecny av bardziej jednakowoż odpowiada memu aktualnemu, pacyfistycznemu stanowi duchaburat pisze: zdjęcie masz bardzo dobre do avatara
Acz jak trzeba, przyp....lić nadal potrafię
WiS, ale można by pod to zdjęcie dodać w podpisie tekst "Tak dużo idiotów, tak mało naboi"

- WiS
- 6 gwiazdek
burat,
Dysponuj mną dla dobra sprawy
Dysponuj mną dla dobra sprawy
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2013, o 15:25 przez WiS, łącznie zmieniany 2 razy.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
WiS pisze: Kiedyś, dawno, chyba było.
Na pewno było na kropce i nawet Dyrekcja do niego piła w słynnym (usuniętym niestety) wątku o przyszłości forum.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Możemy ustalić, że
Nicki na szybie kleimy 20 CM od górnego rantu szyby i 10 cm od lewego boku
co by było jednakowo
Nicki na szybie kleimy 20 CM od górnego rantu szyby i 10 cm od lewego boku
co by było jednakowo
Jakoś mi się wydawało
ale tu był wpis Jarmaja
gdzie on ci ,że 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Przypomnę bo mój post poleciał do wątku Gochy
W środę 10.04.2013r w "Galerii Świdnickiej" około godz. 20-tej będzie spotkanie z Kajtkiem i z innymi kierowcami z czołówki RSMP widzowie z forum mile widziani (ja niestety pracuję
)
W środę 10.04.2013r w "Galerii Świdnickiej" około godz. 20-tej będzie spotkanie z Kajtkiem i z innymi kierowcami z czołówki RSMP widzowie z forum mile widziani (ja niestety pracuję
U mnie to samoniuniek pisze: Ja niestety mam za daleko![]()
dobra misiaczki, termin się zbliża, więc jakoś ekipę trzeba pozbierać. Kto jedzie z wro? Tak z listy, to widzę że:
brahu
kraftpol
terzo
termojądrowy prowokator
łukasz323m
eMTi
kogoś pominąłem? niuniek, Ty jak rok temu jedziesz wcześniej zrzucać graty do Artiego, czy dołączycie się do naszego peletonu?
Proponuję polecieć w kolumnie razem, chyba że ktoś jest z różnych względów czasowo ograniczony i nie będzie mógł się dostosować..
Poponuję wylot jak zwykle z BP przy wylocie na autostradę. Godzinę dogadamy.
brahu
kraftpol
terzo
termojądrowy prowokator
łukasz323m
eMTi
kogoś pominąłem? niuniek, Ty jak rok temu jedziesz wcześniej zrzucać graty do Artiego, czy dołączycie się do naszego peletonu?
Proponuję polecieć w kolumnie razem, chyba że ktoś jest z różnych względów czasowo ograniczony i nie będzie mógł się dostosować..
Poponuję wylot jak zwykle z BP przy wylocie na autostradę. Godzinę dogadamy.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: brahu
kraftpol
terzo
termojądrowy prowokator
łukasz323m
eMTi
jeszcze pawlaswrc i ravo
Marcin
-_-
-_-