Gocha szuka transportu na ELMOT
Re: 41 Rajd Świdnicki 2013- "ELMOT"- przejazd pokazowy
hahah ;p dobra już koniec tematu bo Burat bedzie na mnie krzyczał ;p Dobranoc wszystkim !! i tak Was za te posty wstrętne, nie lubię ;p
Re: 41 Rajd Świdnicki 2013- "ELMOT"- przejazd pokazowy
Dobra koniec tego OFFTOPU tutaj ,
Gocha, dostałaś numer ,to dzwoń a jak nie to każdy znajdzie i Cię zabierze.
Wracamy do konkretów ,info od organizatora
W środę 10.04.2013r w "Galerii Świdnickiej" około godz. 20 będzie spotkanie z Kajtkiem i z innymi kierowcami z czołówki RSMP widzowie z forum mile widziani (ja niestety pracuję
)
Gocha, dostałaś numer ,to dzwoń a jak nie to każdy znajdzie i Cię zabierze.
Wracamy do konkretów ,info od organizatora
W środę 10.04.2013r w "Galerii Świdnickiej" około godz. 20 będzie spotkanie z Kajtkiem i z innymi kierowcami z czołówki RSMP widzowie z forum mile widziani (ja niestety pracuję

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Gocha szuka transportu na ELMOT
Ja tylko chciałem powiedzieć, że WSZYSCY jesteście świnie (i to nie te subarowe), oczywiście oprócz Gochy. Zobaczcie - ja zanim jeszcze Szanowna Koleżanka wstawiła swoje jakże intrygujące foto, już wiedziałem, co się kroi i co będzie się zaraz działo. Sępy się zleciały, a Bogu ducha winna niewiasta tylko o transport zapytała
.
Uważam, że najskromniej, oczywiście obok mnie, zachował się przywoływany przeze mnie Arti i to w sumie świadczy o jego wielkiej klasie.... jak również i mojej, w całej skromności. Gocha - zwróć na to uwagę

Uważam, że najskromniej, oczywiście obok mnie, zachował się przywoływany przeze mnie Arti i to w sumie świadczy o jego wielkiej klasie.... jak również i mojej, w całej skromności. Gocha - zwróć na to uwagę

Ostatnio zmieniony 9 kwie 2013, o 01:11 przez pawlaswrc, łącznie zmieniany 1 raz.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

pawlaswrc, no ty szlachetny byłeś w swoich zamiarach jak d'Artagnan normalnie ,a my to zwykła sfora Kardynałów Richelieue

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

pawlaswrc, skromny to ty nie jesteś
Po takim ogłoszeniu i fakcie, że większość forumowiczów to jednak faceci to myślę, że Gocha będzie miała transport nawet jakby była z Koszalina

Po takim ogłoszeniu i fakcie, że większość forumowiczów to jednak faceci to myślę, że Gocha będzie miała transport nawet jakby była z Koszalina

Marcin
-_-
-_-
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
Super wątek - czekałem kiedy się usamodzielni i dostanie własny temat - długo nie trzeba było czekać
Witaj Gocha
skoro już masz tylu driverów to ja tylko pozdrawiam
I zapraszamy częściej 

Witaj Gocha

Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
To moze i ja sie jednak wybiore na ELMOt
. W razie czego 4 miejsca mam 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Tak, to bardzo dobry przykład! Też od razu mi przyszedł głowy. Ale w drugą stronę.Piter 35 pisze:
Gocha napisał(a):jakiś tam mój wygląd nie świadczy o tym, że jestem normalna
Fakt , Lucjan wygląda na wariata a to całkiem normalny Gość

Nie było mnie 2 dni w kraju,a tu taki wątek
Gocha jeśli nie uda Ci się zapiąć tematu wyjazdu, to służę pomocą zarówno w piątek, sobotę jak i w niedzielę. Codziennie ekipa wyjeżdża z Kłodzka - miejsce zawsze się znajdzie. Wątek 1 klasa 

Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Tak mnie się nasunęło, że na kropce, wejście Gochy z powodzeniem dawało by jej jakże zacny tytuł Świeżynki Roku
Po prostu - dziewczyna rozbiła bank, pozamiatała system i na końcu wszystkich pozostawiła w napięciu i niepewności. 100% kobiety

Po prostu - dziewczyna rozbiła bank, pozamiatała system i na końcu wszystkich pozostawiła w napięciu i niepewności. 100% kobiety

albo odwrotniePiter 35 pisze: Lucjan wygląda na wariata a to całkiem normalny Gość

TERZO pisze: Gocha będzie miała transport nawet jakby była z Koszalina

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Arti,

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
pawlaswrc daj chłopakowi spokój bo pewnie zajęty konwersacją 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Dopiero teraz zobaczyłam, że mam swój wątek ;p Dzięki za miłe przyjęcie ;p Z tym Koszalinem to bez przesady ;p I nikt w żadnej konwersacji nie przeszkadza nie wymyślać mi tutaj ;p
Dzięki Pozdrowienia również ;)Maxi74 pisze: Witaj Gochaskoro już masz tylu driverów to ja tylko pozdrawiam
I zapraszamy częściej
Dzięki piękne :)jdm pisze:Nie było mnie 2 dni w kraju,a tu taki wątekGocha jeśli nie uda Ci się zapiąć tematu wyjazdu, to służę pomocą zarówno w piątek, sobotę jak i w niedzielę. Codziennie ekipa wyjeżdża z Kłodzka - miejsce zawsze się znajdzie. Wątek 1 klasa
Dobra jak już się taki wątek fajny zrobił to i ja mam pytanie. Ma ktoś prawy dla koleżanki? Kolezanka wygląda tak http://imageshack.us/f/268/55380837440074346071365.jpg/ 

''Jeżdżenie w kasku w rajdówce jest jak sex ze gumą, nie wygodnie ale bezpiecznie'' by Felix
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
co tu się kurwa wyprawia ja się pytam ?
ps:
czy w okolicach jest jakies dobre miejsce z paszą ?
ps:
Konto usunięte pisze:co tu się kurwa wyprawia ja się pytam ?
ps:
1. targ niewolnic

2. http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 05#p354405

Marcin
-_-
-_-