to raczej wypalajacy sie moto doktorhogi pisze: Może stanąłeś w chmurze spalin.![]()
[S] Subaru Impreza GT kombi MY94
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: [S] Subaru Impreza GT kombi MY94
I płyn chłodzący.remek pisze:to raczej wypalajacy sie moto doktorhogi pisze: Może stanąłeś w chmurze spalin.![]()
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
nie. we wtorek sie wypalil caly, ale nie bylo za cieplo to nie dolewalem.hogi pisze: I płyn chłodzący.![]()
pablonas, dlaczego się nie chwalisz?
GRATULACJE!!
GRATULACJE!!
czarne jest piękne...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
...i do stosownego wątku - o "naszych subarakach" - biegiem marsz!
Ciekawe, który egzemplarz Subaru pobije rekord w liczbie "swoich" wątków...

Ciekawe, który egzemplarz Subaru pobije rekord w liczbie "swoich" wątków...
WiS pisze: Ciekawe, który egzemplarz Subaru pobije rekord w liczbie "swoich" wątków...![]()
![]()
O to ex-moje angielskie Subaru powinno mieć już dwa
WRC fan pisze: O to ex-moje angielskie Subaru powinno mieć już dwa
skorzystałem z wątku używanego
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
przypomnialo mi sie. Pojechalismy Wisnia po drewno szuterkiem.
"od kogo ja auto kupilem"

"od kogo ja auto kupilem"
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Kurde wszystko przez to, że o Żabie pisaliśmy w dwóch wątkach: tu i w chlejadach 
Na razie wszystko w porządalu. Autko spisuje się świetnie, pali mało (te babcie z chrustem na rowerach szaleją po drogach jak nienormalne. Policja powinna coś z nimi zrobić
) i jedzie przeraźliwie szybko. Ja się jej kurde boje :) Po przekroczeniu 4 tysięcy mam "gęsią skórę" na zadzie
Śmieszna rzecz. Wiozłem dzisiaj matkę z jej szefem do olsztyna... matka coś źle usłyszała i porozpowiadała w robocie, że kupiłem auto co ma tysiąc koni
A będzie miało starostwo o czym plotkować
Za to godzinę później Żaba została poniżona
Kupowałem w jakimś serwisie oponiarskim śmietniki dumnie przez szefostwo tejże firmy zwane oponami (byle do zimy dojeździły bo później ma być felga 16) i po wjeździe na podnośnik pracownik tegoż serwisu zabił mnie pytaniem: "Jaki to ma silnik? 1,8?"
Chwilę później zamontował mi opony asymetryczne napisem "inside" na zewnątrz. To w pewnym sensie usprawiedliwia jego wcześniejsze pytanie

Na razie wszystko w porządalu. Autko spisuje się świetnie, pali mało (te babcie z chrustem na rowerach szaleją po drogach jak nienormalne. Policja powinna coś z nimi zrobić
Śmieszna rzecz. Wiozłem dzisiaj matkę z jej szefem do olsztyna... matka coś źle usłyszała i porozpowiadała w robocie, że kupiłem auto co ma tysiąc koni
Za to godzinę później Żaba została poniżona
Chwilę później zamontował mi opony asymetryczne napisem "inside" na zewnątrz. To w pewnym sensie usprawiedliwia jego wcześniejsze pytanie
Uwalę porządnie Żabę na jakichś szutrach, porobię jej fotki i wtedy się do tego wątku udamWiS pisze: ...i do stosownego wątku - o "naszych subarakach" - biegiem marsz!![]()
A tak. To był taki śmiech przez łzyremek pisze: "od kogo ja auto kupilem"![]()