kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
betun
- 1 gwiazdka
- Auto: Impreza GF '99 N/A AT
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Witam, w związku z zaistniałą kolizją poszukuję do imprezy 99 GF 2.0 n/a następujących części:
1. Komplet świateł głównych z silniczkami przedliftowych
2. Światło pozycyjne lewe.
3. Zbiornik wyrównawczy płynu chłodzącego
4. Chłodnica cieczy
4.5 Wentylatory na chłodnicę (plastikowa obudowa i wiatrak z 5ma łopatkami) (strona kierowcy)
5. Skraplacz klimatyzacji.
6. Maglownica GL.
7. Komplet springów GF JDM (ewentualnie kompletne McPhersony)
8. Komplet jasiek na kierę + taśma, jasiek pasażera, sterownik(spod tunelu środkowego), lewy sensor(pod znakiem zapytania - nie mogę zlokalizować)
Środek poliftowy.
Większość paści udało się skompletować :)) powoli to zaczyna schodzić do mnie i subarak wróci w końcu do łask (jasna cholera akurat nawrót zimy a ja muszę zastępczym huydajem jeździć ;[ ).
Pozostaje w ogłoszeniu punkt 7 i 8 przy czym 8 jest w tym momencie priorytetem :)
Pytanie co do poduszki na kierownicy, czy po wystrzale powinno się także taśmę zmieniać?
Sterownik potrafi skaskować każda firma zajmująca się jaśkami??
Proszę o kontakt na PW/mail karol.klich(malpka)gmail.com (jeśli możesz podaj od razu cenę)
Ewentualnie jeśli posiadasz większość z listy telefon 698 trzy 8 pięć zero 32.
Jestem z małopolski więc te okolice miło widziane.
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2013, o 22:17 przez
betun, łącznie zmieniany 1 raz.
betun
-
betun
- 1 gwiazdka
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
up!
betun
-
betun
- 1 gwiazdka
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Szukam lampy prawej przedliftowej europejskiej! Jedna z ostatnich części do imprezki :)...
betun