a raczej Malaga dała ciała

albo gorsiprzymar pisze:Piłka przyspieszyła, jakość powtórek się poprawiłą, a sędziowie tacy sami jak przed laty.
no i Stark już nie posędziuje w tej LMprzymar pisze: a sędziowie tacy sami jak przed laty
a ja go dalej nie lubięKruszyn pisze: Barthol, no ale Lewandowski znowu strzelił
Bayer nie gra w LMKruszyn pisze:Bayer wczoraj Barcę rozbił ,ciekawe jak Borussia zagra z Realem
Poważniezino pisze: Bayer nie gra w LM![]()
Można nie trawić, ale strzelenie 4 goli w półfinale LM (na dodatek Realowi) pierwszy raz od 1960 r. to jest coś co trzeba docenić. Poza tym to miłe, że w końcu nasi piłkarze znowu są na ustach całej Europy, szkoda że nie dotyczy to polskiego klubu, ale tu jeszcze chyba trzeba będzie długo czekać.Barthol pisze:Kruszyn, mne bardzo ucieszy wygrana Realu bo nietrawię gwiazdora Lewandowskiego i "biletera" Błaszczykowskiego
Fakt źle napisałemburat pisze: że Bayer to jest Leverkusen ,a Bayern to Monachium
Dokładniedanikl pisze:
Można nie trawić, ale strzelenie 4 goli w półfinale LM (na dodatek Realowi) pierwszy raz od 1960 r. to jest coś co trzeba docenić.
danikl, możemy nie doczekaćdanikl pisze: szkoda że nie dotyczy to polskiego klubu, ale tu jeszcze chyba trzeba będzie długo czekać.
Esi, ja tam nie jestem ekspertem, ale mam wrażenie, że Lewandowski, to typ świetnego wykańczającego. A w reprezentacji zmuszony jest do wypracowywania sobie akcji. Gdyby miał takich rozgrywających jak w klubie, to i pewnie by strzelał tak jak w klubie.esilon pisze:trzecia bramka przepiękna, oby więcej takich w reprezentacji