burat pisze:Lista aut w pierwszym poście zaraz będzie

burat pisze:Lista aut w pierwszym poście zaraz będzie
No Marian! Hornet ma Buga STI.burat pisze: tu nie wiem co i jak
31. hornet
To zależy. Jakieś szczegóły?eMTi pisze: Bergen, lecisz z nami kolumną z wro?
Z shakedownu i tak wracamy przez DDZ, wiec ok 15 na kauflandzie sie meldujemy alarmy wlaczac ;)Dawide-GP pisze:Jeżeli z MarNYm nie wybierzemy się prędzej na shakedown, to oczywiście Kaufland Dzierżoniów około 15:00 dołączymy...jdm pisze:W imieniu Kłodzka, lub lepiej tylko własnym (bo zaraz znów ktoś się obrazi) pasuje. Godz 15 powinna być ok i tak zawsze ktoś złapie spóźnienieburat pisze:sądzę ,że Bielawsko-Ostroszowicka Grupa mogła by sie spotkać na parkingu Kauflandu w Dzierżoniowie z Nysą i Kłodzkiem ,a potem możemy ruszyć razem na Świdnicęwstępnie która ?? 15.00-15.30 ??
Na bonusowy, nieoficjalny, samo/mimowolny konkurs "kto więcej uruchomi alarmów samochodowych bulgotem", jak w roku ubiegłym![]()
To od której tą kawę podajesz?Arti pisze:U mnie jest przegrupowanie #1 i na pewno kilka wozów ruszy z legendarnych Stoszowic w płomiennym pochodzie.
Co prawda dla mnie to cofanie się, ale ja się mogę bez problemu dostosować do woli większościpawlaswrc pisze: Dziś padła też propozycja ze strony kraftpola, żeby do odjazdu Wrocław się zebrał u niego na placu przy Ślężnej 222, jest dużo miejsca i nie trzeba się martwić, czy ktoś ( ze stacji BP) będzie miał jakieś pretensje, że tyle hałasujących pajaców się zjechało. Rzucam pod rozwagę.
Kurde, trzeba będzie wziąć teleobiektyw żeby te świnie było widać na fotcecyqan pisze:Wracając jeszcze do naszej skromnej akcji promocyjnej, przedstawiam obiecane zabaweczki wyprodukowane na to wyjątkowe wydarzenie:
Tyle widziałem, myślałem że coś więcej przybyło. To jak? 14:30 u Kraftpola?eMTi pisze: tutaj było conieco.
Naprawiona?!eMTi pisze: kris82 będzie odstawiał Żabę do dżimba