Panie/Panowie
pozwolę sobie skopiować ogłoszenie z tzw kropki

K jak Kupię STI.
A więc poszukuję STI z roku 2003-2005
-ładnego (czyli z bez wieś tuningu typu felgi20" itp. dodadki typu tłumik, zawias itp mile wiedziane)
-zadbanego (użytkowane z głową bez większych przygód, nie obdartych mocno lakierniczo, popękanych itp.)
-sprawnego (jeżdzącego , serwisowanego na czas ,nie zajeżdżonego, wyeksploatowanego, bez ukrytych diabełków, które mogą popsuć radość z zakupu np. stukająca panewka, trzeszcząca skrzynia i tego wszystkiego czego nigdy nie chcielibyście usłyszeć/zobaczyć w swoich autach)
- EU - czyli Europa- krajowy - salonowy lub sprowadzany (Niemcy, Szwajcaria, Holandia itp w zasadzie wszystkie kraje poza Wielką Brytanią ) i niestety NIE USA
-Oryginalny LHD - czyli NIE przekładany
- Niebieski lub Biały
- Cukierkowy - czyli :
- wychuchany i zagłaskany przez obecnego - ew poprzednich właścicieli
- seryjny lub lekko dłubnięty tj wydech, remap itp.
- przebieg - jak najmniejszy ale też oryginalny i udekumentowany
Podsumowując - szukam dobrego i zadbanego egzemplarza od uczciwego kupującego.
Auto trafi w dobre ręce - będzie służyło do głaskania i dbania o nie, dlatego szukam auta w doskonałym stanie żeby zachować taki stan przez cały okres użytkowania, żadnych upalanek itd. Dlatego jeśli sprzedający zdecyduje się oddać swoje STI mogę podpisać z Nim umowę prawa pierwokupu i obiecać, że auto będzie ponownie sprzedane w niegorszym stanie niż je nabyłem .
Cena - chciałbym jak najmniej zapłacić ale wiadomo, że za dobry stan trzeba płacić więc rozumiem ceny 50, 60 tyś za 9 - letnie auta. Ponieważ jednak bardziej zależy mi żeby kupić auto dobre niż zapłacić mało o cenie możemy rozmawiać.
Ponieważ nie spieszy mi się bardzo z zakupem czekam cierpliwie na oferty - najlepiej PW lub e-mail [email protected] - gdyby ktoś jeszcze nie był zdecydowany na sprzedaż lub wahał się ze sprzedażą albo np nie chciał publicznie "forumowo" informować o zamiarze sprzedaży . Dla odważnych - można pisać oferty/propozycje TUTAJ.
Ponieważ pewnie nie da się tego uniknąć można też spamować , wyrażać swoje opinie , wnioski itp- nie muszą być trafne, konstruktywne ale proszę o nieprzesadną ilość. A więc jak nie masz nic do powiedzenia/napisania to powiedz/napisz to 2-3 razy7 a nie 20
UFFF......