Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
ale się fajnie pozdrawiacie ,szukam kontaktu z sheki ... dawno go nie było na forum ,wie ktoś co z nim sie dzieje
Mormegil, i nie posłuchali

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

hahaaha ale się wstrzeliłam w temat ,wyszło na to że nie słucha sie przestróg o chlaniu
pytam poważnie ma ktoś kontakt z sheki

pytam poważnie ma ktoś kontakt z sheki
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Może gdybym przeczytał wcześniej to bym posłuchał a tak...burat pisze: Mormegil, i nie posłuchali

- kamilek5200
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2,5 A/T
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrawiam wszystkich poznanych w Piątek tych których pamiętam i tych których nie pamiętam też :D
Pozdrawiam wszystkich kibiców rajdowych którzy darli się "Bergen! Bergen!" na widok mojego samochodu zaparkowanego na SOS2 odcinka Zagórze-Walim 

Pozdrawiam kierownika białego subaru impreza WRX albo STI jeżdżącego po Lubinie dolny śląsk
Dzisiejszy wysyp Imprez we Wrocku :)
1. Czarna Impreza spotkana koło factory- sorki za brak machania, zobaczyłem Ciebie i Twoją kiwkę kątem oka jak już mnie minąłeś. Byłem zajęty uspokajaniem się po zakupach z kobietą ^^
2. Niebieska imprezka ładnie oklejona, dla odmiany ja zostałem zignorowany- kierowca czegoś usilnie szukał na podłodze :)
3. Niebieski GT na Armii Krajowej za którym chwilę pogoniłem podpuszczając do szybszej jazdy i głośniejszego bulgotu :)
1. Czarna Impreza spotkana koło factory- sorki za brak machania, zobaczyłem Ciebie i Twoją kiwkę kątem oka jak już mnie minąłeś. Byłem zajęty uspokajaniem się po zakupach z kobietą ^^
2. Niebieska imprezka ładnie oklejona, dla odmiany ja zostałem zignorowany- kierowca czegoś usilnie szukał na podłodze :)
3. Niebieski GT na Armii Krajowej za którym chwilę pogoniłem podpuszczając do szybszej jazdy i głośniejszego bulgotu :)
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Twój Misiek jest zapewne specem od oszczędzaniaewka23 pisze: Ja pozdrawiam mojego Miśka, dla którego specjalnie tutaj się zarejestrowałam :*

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
To ja pozdrowię Esiego, widzianego dziś w jakiejś czarnej Hondzie czy innym Rouwerze
A i tak, skubany, przejechał przez całe miasto szybciej niż ja, i jeszcze chyba zdążył na mecie dymka puścić

A i tak, skubany, przejechał przez całe miasto szybciej niż ja, i jeszcze chyba zdążył na mecie dymka puścić

WiS pisze: jeszcze chyba zdążył na mecie dymka puścić
i psa 3 razy wysikać

ale to normalne że fajnymi i szybkimi samochodami dłużej dojeżdża sie do celu

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
O, SoWhat najwyraźniej odetchnął po moim ostatnim poście, bo już miał pewność, że to nie o jego żonę chodzi 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
WOWWiS pisze:
O, SoWhat najwyraźniej odetchnął po moim ostatnim poście, bo już miał pewność, że to nie o jego żonę chodzi![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
to ja pozrowię Małego, z którym dzisiaj se pogawędkę urządziłem.
I wogle pozdrawiam wszystkich.
I wogle pozdrawiam wszystkich.

gdzie się człowiek nie ruszy to WiS w jakimś Foresterze śmiga po mieście
no i tez pozdrawiam

no i tez pozdrawiam