Wrocławskie spociki
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Wrocławskie spociki
Ja już takie akcje przeżywałem. Jedna nawet skończyła się odbijaniem auta w eskorcie Policji.
Ogólnie, ustawiłem jakiś deadline na początek kwietnia, bo chcę pojechać już skończonym autem na Elmot, a wcześniej chciałbym jeszcze pojechać na strojenie.
Ogólnie, ustawiłem jakiś deadline na początek kwietnia, bo chcę pojechać już skończonym autem na Elmot, a wcześniej chciałbym jeszcze pojechać na strojenie.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Taki pomysł z innej beczki:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=8&t=10607
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=8&t=10607

Nie chcę Cię martwic,ale to co zrobili to dopiero początek całej operacji,a później -TYLKO podłączyć....,żeby działało.
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Nic mi nie mów 

Hej
Ma ktoś namiar na właściciela lotniska w Oleśnicy ? ile kosztuje wynajęcie ?
Ma ktoś namiar na właściciela lotniska w Oleśnicy ? ile kosztuje wynajęcie ?
Słyszałem wieści, że w związku z przejęciem lotniska przez miasto / powiat policja nakłada mandaty za wstęp wzbroniony. Jeżdżą też tam z szuszarką i wystawiają gratisy.
ciekawie na jakiej podstawie, skoro to nie droga, więc z tą suszarką to chyba polują na jeleni... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ostatnio pojawił się nawet znak z zakazem wjazdu. Ciekawe jak to będzie teraz... Szkoda, bo tak na prawdę wcześniej jak policja przyjeżdżała, to sama stwierdziła, że lepiej pojeździć po lotnisku. niż po mieście, czy obwodnicy - była tylko kontrola dokumentów w sumie bez żadnych konsekwencji 

Czy ktoś z tu zaglądających ma może pożyczyć pewnego klucza dynaminometrycznego zdolnego dokręcić śrubkę z momentem wynoszącym dokładnie 23,5Nm?
Oddam z Łomżą miodową w podzięce 

Marcin
-_-
-_-
przecinek w dobrym miejscu? Z resztą czy to 235 czy 23,5, to mój da radę
Tylko że on ciut duży jest, a ten moment to na jakąś śrubeńkę mi wygląda...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, stukowego raczej wolę nie dokręcać z momentem 235
I nie mów, że masz klucz z zakresem od 20 do 200Nm bo to jakiś kosmos jest 

Marcin
-_-
-_-
od 10 do 230, specjalnie takiego szukałem, bo większość jest albo ze zbyt niskim, albo zbyt wysokim. Nie pamiętam, jaką producent podawał tolerancję.
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Nie wiem gdzie to wrzucić, to zapytam tu:
Gdzie we Wrocku polecacie spawanie plastiku?
Gdzie we Wrocku polecacie spawanie plastiku?

Pompa taka sama jak w NA. Niektóre modele można łatwo zregenerować, jest filmik na forum jak się to robi.
Dzieki.
Wiem widzialem filmik, mialem zamiar wymienic lozysko. Niestety przeciekajacy przewod powrotny narobil wiecej szkod niz bym sobie teog zyczyl, wymiana lozyska nie pomoze.
Z tego co widzialem w ofertach, pompy maja rozne ksztalty i obudowy. Sposob mocowania jest w kazdej taki sam i kazda podejdzie?
Wiem widzialem filmik, mialem zamiar wymienic lozysko. Niestety przeciekajacy przewod powrotny narobil wiecej szkod niz bym sobie teog zyczyl, wymiana lozyska nie pomoze.
Z tego co widzialem w ofertach, pompy maja rozne ksztalty i obudowy. Sposob mocowania jest w kazdej taki sam i kazda podejdzie?

ember, z tych roczników powinny pasować, najlepiej weź swoją na przymiarkę. Jak nikt na forum mieć nie będzie to uderz do marpo, może będą mieli.
I jeśli coś ci się zmieliło, to pamiętaj o przepłukaniu układu..
A tak OnTopic to może jakiegoś grylla nad Odrą zmontujemy?
I jeśli coś ci się zmieliło, to pamiętaj o przepłukaniu układu..
A tak OnTopic to może jakiegoś grylla nad Odrą zmontujemy?

Marcin
-_-
-_-
pawlaswrc, plastor na paczkowskiej/prudnickiej ;)
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
TERZO, chyba jeszcze za zimno, żeby pół nocy nad wodą siedzieć.. 

eMTi, nie marudź
wbrew pozorom wieczorem jest nawet spoko, nie trzeba od razu w krótkim rękawku siedzieć, a i komarów nie ma 

Marcin
-_-
-_-
Jestem za gryllem, choć mięsa nie jem :) na Maślicach jest fajna miejscówka nad Odrą, koło byłego wysypiska i można było ognisko rozpalić, bo robili ostatnio wycinkę :)
Pozdrawiam, Darek

Panowie, kojarzycie srebrne STI na białej feldze? stałem dzisiaj za jednym na światłach, skręcało w al. Armii Krajowej, baaaaaaaaaardzo ładne 

ja nie kojarzę...
Mógł i WRX być, takich WRXów STi-wannabe trochę też jeździ..
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl