Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Witajcie. Właśnie wróciłem z CRO. Jutro nadrobię zaleglości w czytaniu i pisaniu...
Fux
Fux
Dolce far niente 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
FUX, opowiedz co gdzie i jak. Szukam miejsca na wakacje i CRO jest brana pod uwage.
No i zeby bylo teges - posmigane po parku na wrotkach. Fajowo
No i zeby bylo teges - posmigane po parku na wrotkach. Fajowo

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Najważniejsze są RallyArmory.EterycznyŻołądź pisze:Bergen pisze:...no i whiteline'yremek pisze:zamowilem AGXy do Wisni.jeszcze tylko wydeszek i Wisnia jedzie na remapik.
A hamulce? Ważniejsze są...
Najważniejsze są buty Sparco.Bergen pisze:Najważniejsze są RallyArmory.EterycznyŻołądź pisze:Bergen pisze:
...no i whiteline'y
A hamulce? Ważniejsze są...
I rękawiczki.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Hamulce są dla mięczaków.EterycznyŻołądź pisze: A hamulce? Ważniejsze są...![]()

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
I naklejkiGal pisze: Najważniejsze są buty Sparco.
I rękawiczki.

"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Dłubię to, dłubię tam to. :)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
akurat w rekawiczkach lubie jezdzic zima. Nienawidze zimnej kierownicy.Gal pisze: I rękawiczki.
Pomyśl o podgrzewanej....remek pisze:akurat w rekawiczkach lubie jezdzic zima. Nienawidze zimnej kierownicy.Gal pisze: I rękawiczki.

Dolce far niente 

- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
Pięknym dniem dla Diany i Grzegorza, była sobota.
Woziłem Ich to tu, to tam, tego dnia.
Tak przystrojonym autkiem (pomysł Panny Młodej)
Jak Wam się podoba? P.S.
A jak już wracałem sam do domu, to sprawdziłem przy jakiej prędkości te małe kwiatki zaczynaja odpadać
(z wyjątkiem tego dużego bukietu - został wcześniej zdjęty i stał się częścią dekoracji sali balowej).
W kwiaciarni mówili, że trzymają się do 60 km/h (żywe kwiatki, przyklejane na tzw."plastelinę").
Pierwsze dwa odpadły dopiero przy 160 km/h

Woziłem Ich to tu, to tam, tego dnia.
Tak przystrojonym autkiem (pomysł Panny Młodej)
Jak Wam się podoba? P.S.
A jak już wracałem sam do domu, to sprawdziłem przy jakiej prędkości te małe kwiatki zaczynaja odpadać
(z wyjątkiem tego dużego bukietu - został wcześniej zdjęty i stał się częścią dekoracji sali balowej).
W kwiaciarni mówili, że trzymają się do 60 km/h (żywe kwiatki, przyklejane na tzw."plastelinę").

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
piotruś, no no.... forkiem do ślubu to chyba jeszcze nikt nie jechał. Gratulacje dla państwa młodych 

no to jak piekny dzien to i piekne info:) tylko czy sie sprawdzi?
"Dziś rano zespół STT Racing, korzystając z możliwości zmiany jednego członka załogi do czasu rozpoczęcia zapoznania z trasą, postanowił zgłosić Leszka Kuzaja, który zastąpi Daniela Chwista - poinformowano nas w Biurze Rajdu. Leszek Kuzaj wystartuje w Rajdzie Subaru z Przemkiem Mazurem. "
"Dziś rano zespół STT Racing, korzystając z możliwości zmiany jednego członka załogi do czasu rozpoczęcia zapoznania z trasą, postanowił zgłosić Leszka Kuzaja, który zastąpi Daniela Chwista - poinformowano nas w Biurze Rajdu. Leszek Kuzaj wystartuje w Rajdzie Subaru z Przemkiem Mazurem. "
maly vel. stanley http://www.baukom.pl
Potwierdzam - kwiatki lepione na plastelinę są diabelnie jadowite. Półtora roku temu ciężko było oskubać eklasę z plasteliny i doczyścić lakier.piotruś pisze: A jak już wracałem sam do domu, to sprawdziłem przy jakiej prędkości te małe kwiatki zaczynaja odpadać
Pierwsze dwa odpadły dopiero przy 160 km/h![]()
![]()
oj chciałbym go w tym zobaczycWRC fan pisze: pojedzie Fiatem

"STT Racing zapowiadało Grande Punto S2000 ale jest jeszcze możliwość zmiany auta w obrębie tej samej klasy." stawiam na puga :) jesli to prawda

maly vel. stanley http://www.baukom.pl
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
remek pisze: akurat w rekawiczkach lubie jezdzic zima. Nienawidze zimnej kierownicy.
Wiesz, gdybyś choć trochę używał prawego pedału to silnik by się nagrzał, on by nagrzał powietrze, a powietrze kierownice, no ale...

Ja nienawidzę gorącej kierownicy.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
przy zimnym motorze?EterycznyŻołądź pisze:
Wiesz, gdybyś choć trochę używał prawego pedału to silnik by się nagrzał

- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
piotruś napisał(a):
a kolejne?
Dalej już nie próbowałem, bo jak się oderwały, to tak smiesznie sie rociapciały na szybie (to były "żywe" kwiatki)
i zrobiły wiekszy syf niż po duzym robalu i wiedziałem, że będę musiał to potem wyczyścić...

Ale ktoś mi dzisiaj wyjaśnił, że faktycznie, jak pisał michal, , ta plastelina jest jadowita i może narobic bałaganu na lakierze. Ja miałem szczęście, bo tego dnia było pochmurno i stosunkowo chłodno (jak na lato).
Podobno, gdy się przykleja tę plastelinę na rozgrzany lakier i auto jest w słońcu, to potem są kłopoty....

-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
A u mnie wczoraj taka oto nowina że urodził się syn. Już drugi a w ogóle to 3 dziecko(nietrudno domyślić się że mamy też jedną córkę) i zamykam rozdział dzieci, gdyż nie lubię vanów.
Sakramenckie pytanie, które mnie męczy to czy będzie miał kolki jak pozostała dwójka.
Sakramenckie pytanie, które mnie męczy to czy będzie miał kolki jak pozostała dwójka.
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek