Podobno te 0,2 promila jest bardzo łatwo osiagnąć 'niechcący"

Jak sądzicie - ile można wypić... no, np. do siedząc w przed telewizorkiem do północy,
aby rano o 8:00 panu policjantowi wydmuchać na alkomacie 00 ?
Paul_78 pisze: Czy W Calibrach jeżdżą same dresy, pijaki itp?
Są w internecie różne testy na wydalanie alkoholu z organizmu. Np. taki: http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/piotruś pisze: Jak sądzicie - ile można wypić... no, np. do siedząc w przed telewizorkiem do północy,
aby rano o 8:00 panu policjantowi wydmuchać na alkomacie 00 ?
So What! pisze: Nie wiem, na ile jest to wiarygodne.
0,21 nawet nie czujesz.EterycznyŻołądź pisze:Jeden mając 0,2 promila będzie jechał jak półtora nieszczęścia, a drugi mając 0,21 - znośnie.
Własnie to miałem na myśli:0,21 nawet nie czujesz.
Nie jest wiarygodne.So What! pisze: Są w internecie różne testy na wydalanie alkoholu z organizmu. Np. taki: http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Nie wiem, na ile jest to wiarygodne.
remek pisze: bo powinno byc dozwolone mniej wiecej tyle ile sredni chlop ma po 1.5 normalnego piwa
To dobrze. Lepiej dmuchać na zimneGal pisze: Tzn. te "wirtualne testy" są skalibrowane na "bezpieczeństwo".
Dostaniesz. Odznaka może być w formie płynu z dużą zawartością chmielu. Wolisz odznakę pasteryzowaną, czy nie?EterycznyŻołądź pisze:Paul_78, ja widziałem, ale kierowniczka kupiła ją w salonie w czasach gdy mieszkała w Berlinie.Paul_78 pisze: Czy W Calibrach jeżdżą same dresy, pijaki itp?
Paul_78, ja widziałem, ale kierowniczka kupiła ją w salonie w czasach gdy mieszkała w Berlinie.
Dostanę złotą odznakę uważnego obserwatora?
Kiedys po imprezie (następny dzień), sprawdzaliśmy kumpla alkomat; nie posiadał legalizacji. Raz pokazal, że jesteśmy na bańce (internetowy 0,00; za drugim na odwrót).Gal pisze:Nie jest wiarygodne.So What! pisze: Są w internecie różne testy na wydalanie alkoholu z organizmu. Np. taki: http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Nie wiem, na ile jest to wiarygodne.
Tzn. te "wirtualne testy" są skalibrowane na "bezpieczeństwo".
Jeżeli Ci wyjdzie "0", to na pewno masz "0" (chyba, że masz skośne oczy)
Konto usunięte pisze: No ja nie wiem. Może nie jestem średni chłop, bo o ile po jednym małym piwie mogę wsiąść i jechać, o tyle po 1,5 normalnego browca, to nigdy bym się nie odważył.
A nie lepiej staranować radiowóz?LouCyphre pisze: Ostatnio Remek wymyślił,że dobra jedziemy, letka bania jest po wczorajszym, ale jak będzie kontrola to każdy ucieka w innym kierunku![]()
Lucus, ja to wymyslilem?LouCyphre pisze: Ostatnio Remek wymyślił,że dobra jedziemy
Swego czasu pisalem o tym.remek pisze:Lucus, ja to wymyslilem?Bo ja bylem superowo oka.
skoro mowie, ze bylem, to znaczy, ze wiem.gruby pisze: Czlek sie czuje "superowo oka", a w wydychanym ma 1-1,5 promila...
Nie wiesz, bo nie pamietasz! :Premek pisze:skoro mowie, ze bylem, to znaczy, ze wiem.
remek pisze: Lucus, ja to wymyslilem?
remek pisze: Bo ja bylem superowo oka.
Porządni chłopcy. Trochę rano śmierdzą szachami, ale...LouCyphre pisze:No nasz Remigiusz to zawsze jest nówka, no toczka w toczkę jak ja
Konto usunięte pisze: Lucuś, no ostatnio jak Ciebie widziałem, to grzecznie kierowcę sobie wziąłeś na dzień po. I to było baaaardzo ok![]()