Powitanie
Re: Powitanie
Czesc Marciny 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
WiS, 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Saksofoni, jakim karawanem jeździsz? 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Szybkie auta.... a może po prostu kupił subaru a wy go tak ładnie witaciePiter 35 pisze: Szuka nowego rynku zbytu![]()
![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No to niech najpierw wklei swoje Subaru, a potem link do zakladu grzebalniczegoKruszyn pisze: może po prostu kupił subaru a wy go tak ładnie witacie

Witajcie :)
Trafiłam do Was przypadkiem :D Szukałam na google jpg świniaka na awatar i patrzę, a tu brelok z kokardą.. no i po sznurku do kłebka i jestem :D
Od tygodnia posiadam fioletowe justy 1.3 4WD :) Trafione przypadkiem, zakochane od pierwszego wejrzenia. Kupiłam w całkiem niegłupim stanie, ale chętnie pochwalę się w odpowiednim dziale :)
Jak na razie liczę na breloki :)
A i jestem z Warszawy :)
Trafiłam do Was przypadkiem :D Szukałam na google jpg świniaka na awatar i patrzę, a tu brelok z kokardą.. no i po sznurku do kłebka i jestem :D
Od tygodnia posiadam fioletowe justy 1.3 4WD :) Trafione przypadkiem, zakochane od pierwszego wejrzenia. Kupiłam w całkiem niegłupim stanie, ale chętnie pochwalę się w odpowiednim dziale :)
Jak na razie liczę na breloki :)
A i jestem z Warszawy :)
witam wszystkich nowych i zapraszam do wszechobecnego offtopowania

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Witam wszystkich.
Jestem z Warszawy. Mam niebieskiego STI bugeye. Ześwinionego na lusterku oczywiście
Jestem z Warszawy. Mam niebieskiego STI bugeye. Ześwinionego na lusterku oczywiście

jedna świnia na lusterko ma być naklejona czy dwa? :D Bo się nie znam ? Zamówilam sobie dwie
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
koszmarek pisze: Witajcie :)
Trafiłam do Was (...) posiadam (...) zakochane (...) chętnie pochwalę się w odpowiednim dziale (...)jestem z Warszawy :)
O, i to jest powitanie wzorowe - od razu wiadomo kto, jak, z czym, skąd, no i że raczej będzie z Forumowiczki/cza pożyteknon pisze: Witam (...) Jestem z (...) Mam (...)

Administracjo, może by to tak do FAQa...?

koszmarek pisze: jedna świnia na lusterko ma być naklejona czy dwa? :D Bo się nie znam ? Zamówilam sobie dwie
Jesteśmy liberalni, każdy klei jak mu fantazja podpowiada.
Ja np. dałem na jedno lusterko, ale za to także na maskę, tylną klapę i... osłonę przeciwsłoneczną w środku - http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopi ... 16#p297416 - niby dlaczego mam się w czasie jazdy pozbawiać przyjemności patrzenia na prosiaczka?

Easy.WiS pisze:non pisze: Witam (...) Jestem z (...) Mam (...)
O, i to jest powitanie wzorowe - od razu wiadomo kto, jak, z czym, skąd, no i że raczej będzie z Forumowiczki/cza pożytek
Administracjo, może by to tak do FAQa...?![]()

-
Chuck Norris
- 0 gwiazdek
- Auto: Szukam
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam
, mam na imię Marcin. Zarejestrowałem się na forum, bo chcę kupić Subaru Impreze 2.0 N/A i dowiedzieć się coś więcej. Mam 20 lat i narazie upalam ojca diesla, chciałbym w końcu kupić coś swojego
. Dlaczego wybrałem Subaru? Od zawsze chciałem mieć japońca albo niemca jako auto. Zastanawiałem i w sumie dalej zastanwiam się nad A4 B5, bo trochę w temacie Audi siedzę ze względu na taty auto, jednak wolałbym coś bardziej z jajem
. Ahaa mieszkam niedaleko Świdnicy, dokładnie w Żarowie.

Witam koleżanki i kolegów, zakręconych w temacie Subaru
Ujeżdżam od końca zeszłego roku WRX'a.
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze, Damian.

Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze, Damian.

Witam wszystkich, nazywam się Łukasz, mieszkam w Lublinie jestem szczęśliwym posiadaczem SI GT MY99 

-
jakoobcycles
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester MY98 s-turbo
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0