Pocieszę Cię, że mam 2 i jednak myślę o vanie.

vibowit daj znać jak już kupisz vana, to zrobimy zrzutkę na kapeluszvibowit pisze:Grzegorz, GRATULACJE!!
Pocieszę Cię, że mam 2 i jednak myślę o vanie.Z tym, że ja mam też psa.
Spoko, spoko. GT zostaje. Golfa chcemy zamienić na jakiegoś vana. Ciągle nie wiem czy vana, czy duże kombi. Oficjalnie będzie to auto liwit (kurczę żona, jak to się odmienia??).Konto usunięte pisze:vibowit daj znać jak już kupisz vana, to zrobimy zrzutkę na kapelusz
tak jak moje imięvibowit pisze: kurczę żona, jak to się odmienia??
Grzegorz pisze: Sakramenckie pytanie, które mnie męczy to czy będzie miał kolki jak pozostała dwójka.
Taaa... ?vibowit pisze: GT zostaje.
vibowit pisze: Na pewno będzie dmuchawa
Może takie cuśvibowit pisze: Ciągle nie wiem czy vana, czy duże kombi.
remek pisze: przy zimnym motorze?![]()
Nie napisałem gdzie zostaje. W rodzinie (forumowej) z pewnością.WRC fan pisze:Taaa... ?vibowit pisze: GT zostaje.
Nooo.. przyjemnie. Tyle, że to trakcji za grosz nie ma.
Szczereremek pisze: Moj maly (w porownaniu z Twoim)
gimof, a Ty myślisz, że dlaczego Remeq tak się chwali swoim autem?gimof pisze:Szczereremek pisze: Moj maly (w porownaniu z Twoim)
oby nieliwit pisze: jakby Ci to powiedzieć, powtórka z rozrywki!?
za rok ? za kilka dni, jak dzieciaki wrócą od babci a żona z małym ze szpitala to będzie sajgon. ale damy radę :)Doxa pisze: Ale fajny Sajgon w domu będzie za rok - dwa
ja też mam ale go więcej niż kilka km nie wożęvibowit pisze: Pocieszę Cię, że mam 2 i jednak myślę o vanie. Z tym, że ja mam też psa
vibowit pisze: myślę o vanie.
wiedzialem, ze ktos sie przyczepi do tego zdaniagimof pisze: Szczere![]()
Konto usunięte pisze:A ja idę z żonką na koncert Pata Metheny dziś. I to jest bardzo piękne
Konto usunięte pisze:Jopkowa będzie z Bobby'm Mc Ferrinem w sobotę. Też idziemy