Problem ze zmieniarką Forester
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Problem ze zmieniarką Forester
Witam mam problem ze zmieniarką Forester 2.0 2006rok zmieniarka przyjmuje płytę i nie może jej załadować wysuwa i wsuwa ją kilkakrotnie -3 4 razy i przestaje i dalej czeka na załadowanie płyty.....na każdym, z gniazd jest tak samo nie wygląda na to aby coś było uszkodzone połamane.
Re: Problem ze zmieniarką Forester
niestety wygląda na problem z mechanizmem, chyba warto szukać używki.....
Niestety zmieniarki wciąż sprawiają problemy
Niestety zmieniarki wciąż sprawiają problemy
Sowy nie są tymi za kogo się podają (Miasteczko Twin Peaks)
Dzięki w takim razie zamawiam całe radio bo ono wsytepuje w calości na panelu glownym z radiem;/a szkoda moze jeszcze dzisiaj wyrwe je i zawioze do mechanika do gliwic ale to ostatnia nadzieja bo naprawiał juz takie fabryczne radia w mercedesach autobusach gdzie czesto ludzie skazywali je na koniec zycia a koszt nowego 2000tys byl ...moze i tym razem da rade:)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
bandal, a nie lepiej zamówić coś porządnego? To radio ze zmieniarką w foresterze, to jest lekka pomyłka w dzisiejszych czasach
Fido no pewnie tak ale..:)Pomyłka to jest całe audio, ale ja raczej używam go jako dodatek do auta więc jakoś przeżyję z tym antykiem i lubię kiedy jest seria a nie jakieś chińskie dziadostwo z wyświetlaczem niby LCD Audi to i tak nie będzie tam w serii miałem fajną navi która umożliwiała oglądanie teledysków po małej modyfikacji no i dzwięk... ale już się wyleczyłem gadżety .. tutaj ma być seria i ma być bezproblemowo :)Rozwiązałem problem:) kupiłem takie radio za 600zł a w miedzy to naprawie i sprzedam w dobrej cenie;)))) także opisze problem:)
Hej, mam kilka sztuk właśnie takiego radia - ze zmieniarką do Forestera II. Jeśli jesteś zainteresowany odezwij się na maila: marecky(małpka)g.pl.
Ostatnio zainteresowałem się tematem tych radyjek i mam też do sprzedania kilka innych radyjek do Subaru: Legacy IV MY03-06 ze zmieniarką, parę sztuk bez zmieniarek, jedno mi zostało ze zmieniarką i jedno z DVD do Legacy MY07-09, a także 3 sztuki do Imprezy WRX II.
Wszystkie radia w europejskich wersjach z europejskimi wtyczkami.
Ostatnio zainteresowałem się tematem tych radyjek i mam też do sprzedania kilka innych radyjek do Subaru: Legacy IV MY03-06 ze zmieniarką, parę sztuk bez zmieniarek, jedno mi zostało ze zmieniarką i jedno z DVD do Legacy MY07-09, a także 3 sztuki do Imprezy WRX II.
Wszystkie radia w europejskich wersjach z europejskimi wtyczkami.
trzeba by przerobić pewnie, jakiś średnio rozgarnięty elektryk to ogarnie...