Ze względu na brak zagłówków szósty rok z rzędu wymieniam kanapę i fotele .... Chyba przyszedł czas najwyższy aby się za to wziąć, aczkolwiek przegląd dopiero w sierpniu, więc pośpiechu nie ma ;)
Generalnie chciałbym kupić coś nowszego niż mam obecnie (podobno powinno spasować do rocznika 2007) - nie musi to być STI - aczkolwiek w dobrej cenie biorę wszystko ;) Oczywiście koniecznie wersja EU (z zagłówkami) i kombi. Rozważę też boczki - no że chyba oferowane siedziska będą w jakimś pasującym mi kolorze.
Czekam na zatrzęsienie ofert...
[K] Fotele, kanapę i tapicerkę do imprezy kombi GC
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] Fotele, kanapę i tapicerkę do imprezy kombi GC
Wygląda trochę jak nie od kompletu ... i może się mylę, ale chyba wyjęte z anglika.
- MichallD
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT 2.5 MY06 AT, Yamaha MT-07
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [K] Fotele, kanapę i tapicerkę do imprezy kombi GC
Fotele są z jdm'a, jak kupiłem drugą wannę taki zestaw już był. No jak chcesz, jak coś to pisz.