Chlejady gastronomiczne - Dworek pod Lipą, 14/16.06.2013
Re: Chlejady gastronomiczne - Dworek pod Lipą, 14/16.06.2013
no to w wątku imprezowym 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
busik pisze:inquiz, czy Ty te koszulki już produkujesz, czy dopiero zlecenie na zbiór bawełny poszło?![]()
![]()
![]()
a tak mi się niecierpliwi i se wątek poruszam
Eee tam koszulki, co z moim płaszczem

Na razie grzecznie

Kochani !! W związku z tym, że rozpoczęła się majówka życzę Wam miłego wypoczynku oraz niektórym miłej pracy, nie zachlejcie aż tak bardzo, a jeśli już to pamiętajcie o piwku lub rosołku z rana ;p Dzisiaj wieczorem ok. 21 -22 powinno się pojawić jeszcze kilka fotek z ELMOTU więc zapraszam wszystkich do oglądania :) !!
Jeśli jeszcze można, to ja bym prosiła o dopisanie mnie do listy i wyłasnie nr konta :)
Spać w namiocie będę, więc miejsca nie zajmę :]
Spać w namiocie będę, więc miejsca nie zajmę :]
wracam do rzeczywistości, także tej wirtualnej. temat produkcyjny czeka na dopieszczenie projektów i ich oficjalną prezentację przez Damazię. później wycena i zapisy.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
arnika, pewnie że można, jesli z namiotem to nie ma sprawy - bo jedynym ograniczeniem są w tej chwili wolne łóżka, a raczej brak takowych
Przy okazji - witam na forum
No i zachęcam do większej aktywnosci
PW z danymi konta zaraz pójdzie.

No i zachęcam do większej aktywnosci

PW z danymi konta zaraz pójdzie.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Z wiadomych względów muszę odpaść. Póki co wracam tuż po Chlejadach.
- WiS
- 6 gwiazdek
Alan, Alan, Alan!, cholera, szkoda - no ale taki lajf
Gdybyś jednak wrócił wcześniej, a chciał towarzystwa, to wbijaj tak czy siak, bez względu na listę i inne pierdoły. Jesli natomiast będziesz wtedy w AU, walnij z nami bańkę zdalnie, wrednemu losowi na pohybel.

Gdybyś jednak wrócił wcześniej, a chciał towarzystwa, to wbijaj tak czy siak, bez względu na listę i inne pierdoły. Jesli natomiast będziesz wtedy w AU, walnij z nami bańkę zdalnie, wrednemu losowi na pohybel.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
WiS, przełożyłem dzisiaj bilet więc już na pewno nie wcześniej niż 19 będę w Waw. A możliwe, że później, jeżeli będzie można zrobić cokolwiek z wizą i syt będzie wymagać.
Flakon oczywiście wychylę, a możemy się zeskajpować nawet to udowodnię, że wciąż nie wylewam za kołnierz
Flakon oczywiście wychylę, a możemy się zeskajpować nawet to udowodnię, że wciąż nie wylewam za kołnierz

- WiS
- 6 gwiazdek
No w życiu bym Cię nie podejrzewałAlan, Alan, Alan! pisze: wciąż nie wylewam za kołnierz

Na miejscu net jest, wiec nie powinno być problemu. Będziemy ci wysyłać dobre fluidyAlan, Alan, Alan! pisze: się zeskajpować

- damazia
- 3 gwiazdki
- Auto: nie wiem, które fajniejsze: czarne czy srebrne?
- Polubił: 34 razy
- Polubione posty: 39 razy
No to wrzucam:
PRZÓD

TYŁ

P.S.1: ze względów technicznych raczej kiepsko by wyglądało AWD na rękawku (długa grafika). Dlatego też wylądowało na pleckach. Rękawek pusty.
P.S.2: świnki na klacie lądują u pań w ciekawych miejscach.
PRZÓD

TYŁ

P.S.1: ze względów technicznych raczej kiepsko by wyglądało AWD na rękawku (długa grafika). Dlatego też wylądowało na pleckach. Rękawek pusty.
P.S.2: świnki na klacie lądują u pań w ciekawych miejscach.

damazie chodzą parami
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
damazia, super 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

damazia, extra 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
ja chce ja chce ja chce
ja już chcę

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- WiS
- 6 gwiazdek

To ja już zgłaszam zapotrzebowanie na dwie, różnopłciowe.
Przynajmniej.
Inquiz, jesli mozesz, to poza zwykłymi t-shirtami pomyśl też o innych strojach/gadżetach. Pewnie byliby chętni.
No i koniecznie trzeba wykorzystać dzika, dzik jest przebojem sam w sobie

Mniód.
Jeszcze warto rozmiarówkę wrzucić.
Jeszcze warto rozmiarówkę wrzucić.
Damazia zrobiła piękne projekty, skoro wrażenia są pozytywne to czas przystąpić do działania. Jak dostanę projekty to zostaną przesłane do wyceny, z góry zakładam jedną najwyższą gramaturę materiału.
Po wycenie napiszę koszty oraz rozmiarówkę, następnie będzie prośba do Marty o zrobienie formularza do zamówień. Zamówienia preferuję przez formularz bo opcji będzie sporo, wolałbym nie prowadzić ewidencji tego wszystkiego w excellu i narazić się na lincz za pomyłki. Do wyboru pewno będą dwa rodzaje - sitodruk i haft.
Wysyłki nie planuję, proponuję odbiór na Chlejadach albo w W-wie, jak będą chętni którzy nie przyjadą to prosiłbym aby zamówienia odebrało koleżeństwo które do nas dojedzie.
Co do innych gadżetów - zapytam i dam znać. Można zrobić jakieś czapeczki itp ale może być wymagana minimalna ilość chętnych.
Po wycenie napiszę koszty oraz rozmiarówkę, następnie będzie prośba do Marty o zrobienie formularza do zamówień. Zamówienia preferuję przez formularz bo opcji będzie sporo, wolałbym nie prowadzić ewidencji tego wszystkiego w excellu i narazić się na lincz za pomyłki. Do wyboru pewno będą dwa rodzaje - sitodruk i haft.
Wysyłki nie planuję, proponuję odbiór na Chlejadach albo w W-wie, jak będą chętni którzy nie przyjadą to prosiłbym aby zamówienia odebrało koleżeństwo które do nas dojedzie.
Co do innych gadżetów - zapytam i dam znać. Można zrobić jakieś czapeczki itp ale może być wymagana minimalna ilość chętnych.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- damazia
- 3 gwiazdki
- Auto: nie wiem, które fajniejsze: czarne czy srebrne?
- Polubił: 34 razy
- Polubione posty: 39 razy
A może kubeczki? albo smycze? mogą być jeszcze podkładki pod kubeczki albo.... wiem! podkładki pod myszki (ja bardzo chętnie i to ze cztery bym wzięła!) 

damazie chodzą parami
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
damazia, projekty bomba!

myslisz o kiltach?WiS pisze: pomyśl też o innych strojach

Smycz może być....
Chlejady bym po japońsku napisał lub w innym mało zrozumiałym języku, gdyz rano po bułki spiesząc, na dziwne spojrzenia u ludzi bez poczucia humoru w sklepie sie narażam...

Chlejady bym po japońsku napisał lub w innym mało zrozumiałym języku, gdyz rano po bułki spiesząc, na dziwne spojrzenia u ludzi bez poczucia humoru w sklepie sie narażam...

- WiS
- 6 gwiazdek
Nooo, gdyby ktoś sie podjąl zrobić chlejadowe, to ja bardzo chętnieKamilP pisze: myslisz o kiltach?

Na to jest oczywista rada - zakładaj do kompletu kilt, a ręczę, że malo kto bedzie się wczytywał w napisy na koszulceFUX pisze: rano po bułki spiesząc, na dziwne spojrzenia u ludzi bez poczucia humoru w sklepie sie narażam...