Alan to nieprawda ze jest wolna amerykanka. Wolna amerykanka jest wtedy jak trafimy na trasie na chlopakow wlasnie z BMW, 125 P i tych cholernych Cinquecento i Seicento (straszne chwile z nimi ostatnio przezywalem). Oni nigdy nie maja radia, pol godziny ustawiaja auta na szczycie i stad pozniej sa spotkania po srodku trasy. Nie wyobrazam sobie jakbym mial z nimi za dnia jezdzic. Jak jestesmy tylko my to jest tak jak byc powinno no moze poza tym ze nie wszyscy maja radia (co powoli sie zmienia bo bylo kilka rozmow na ten temat i czesc juz sie zaopatrzyla). Przegladalem z czystej ciekawosci starsze wątki zimowe i tak naprawde nic innego poza mniejsza iloscia filmow nie ma niz tutaj. Nie ma tak jak mowili starsi uzytkownicy forum ze w temacie bylo tylko zawarte: spot, kiedy i gdzie i filmy. Tak samo jest gadnie o dupie Marynie. W zeszlym roku nie bylem na zadnym spocie oficjalnym tylko z @lbertem latalem czasami, wiekszosc sam ale z tego co widze to Arti ogolnie trzymal to wszystko w ryzach. W tym roku takim "szefuńciem" byl
cyqan i wydaje mi sie ze wszystko bylo ok ( jak był) poza tym ze on nie targał za uszy tych bez CB

. Tak naprawde to dzwon byl jeden tej zimy i Ci co byli pokazali ze nie zostawia nikogo na pastwe losu i walka jest do konca i z wyciaganiem auta i lawety ( juz nie wspomne o tych co lubia rysowac elewacje budynkow

). Kolejnej zimy mysle ze bedzie wszystko dograne na tip top i Ci ktorzy nie zaopatrza sie w radia to po prostu za łeb i o krawężnik. Mysle tez ze na nastepny sezon jak zjawimy sie wieksza grupa to tez uda sie ustawic tych ludzi z cieniasow i BMW zeby to jakos zgrac.
W kazdym razie pierwszy sezon zaliczony. Czy to ja,
booSTI czy
jdm zgramy sie jak kazdy z was tylko dajcie szanse a nie wpada Arti i drze kopare na forum na calą mlodziez

. Swoja droga zrobilem rozeznanie srodowiskowe o Artim i to chyba faktycznie nie jest taki burak i cham jak mi sie wydawalo tylko na forum taki niereformowalny

.
Te spoty subarowe maja w sobie to coś co mnie bardzo przyciaga, i tu nie chodzi o sama jazde tylko o ploteczki, dowcipy Wolaka, ogniska itp. wiec mam nadzieje ze w nastepnym sezonie bedzie ogien i z gum i z ognisk w sniegu po kolana i przy -20 stopniach

.
PS. Widok cyqana wyciagajacego drzewo z mojego bagaznika w sniegu i mrozie - bezcenne !