I takie podejście mi się podobadevlin pisze:A ja to jestem za tym, żeby i w lipcu i we wrześniu. Krótkie, a fajne wyjazdy weekendowe jeszcze nikomu nie zaszkodziły.

I takie podejście mi się podobadevlin pisze:A ja to jestem za tym, żeby i w lipcu i we wrześniu. Krótkie, a fajne wyjazdy weekendowe jeszcze nikomu nie zaszkodziły.
RUINA, nie antyk! Az tak stary, to nie jestem.WiS pisze:Nie wymagaj zbyt wiele od antyka,
Ze niby przez Wloszczowe jechac? A fuj.WiS pisze:tylko szukaj kasy biletowej na dworcu. Z PKP albo PKS podejmuję się Cię zgarnąć i dostarczyć do punktu docelowego
Nie wiedzialem, ze Gal juz sie zapowiedzial!esilon pisze:takie cudaki będziemy mogli oglądać![]()
WiS pisze: Tor możnaby spróbować wyhaczyć w piątek wieczorem,
WiS pisze: Mała pętla MG po ciemku - bezcenne
Rok temu robiliśmy coś takiego z AL-em (był m.in. Abt, Gazik, Michał Bajorek...). Masakra![]()
Offroad madness wciąga jak ruchome piaski.WiS pisze:ale tym razem chętnie wydelegowałbym małżonkę, o ile ktoś przygarnąłby pasażerkę na pokład.
WiS pisze:A, jeśli terenowa będzie w sobotę to ja niestety znów z wami nie pojadę (tzw. inne, sztywne obowiązki - byłbym dopiero wieczorem w bazie na imprezce), ale tym razem chętnie wydelegowałbym małżonkę, o ile ktoś przygarnąłby pasażerkę na pokład.
Wasze zdjęcia z poprzedniej edycji zrobiły wrażenie... A na nieco dalszą przyszłość - mam już zgodę Małgośki na jakiegoś Gaza w domuvibowit pisze: Offroad madness wciąga jak ruchome piaski.
WiS pisze: mam już zgodę Małgośki na jakiegoś Gaza
Konto usunięte pisze:WiS pisze: mam już zgodę Małgośki na jakiegoś Gaza
No no... będziesz nas killował
WiS pisze: Przyholuję go na lawecie. Yarkiem.
Nowa kuchenke kupujesz?WiS pisze:mam już zgodę Małgośki na jakiegoś Gaza w domu![]()
![]()
Ja mam urlop od 14 do 27... wiec najchętniej 11-13 albo 25-27zofija pisze: No to kiedy ten wyjazd?
Oj oj ... ;)zofija pisze:
18-20/07 może być?
Zima na Miedziance.... SUPERRRRRRRzofija pisze:
Jak się będziemy tak zbierać to zima nas zastanie![]()
Chloru pisze:
Zima na Miedziance.... SUPERRRRRRR![]()
EterycznyŻołądź pisze: Byłem, byłem, ale śnieg nie.![]()
Przede wszystkim nie ma ramy - resztę dałoby się jakoś poprawićdamaz pisze: FOREŚ JEST ZA NISKI
Samuraje są fajne, ale:damaz pisze: WiS, a nie lepiej Suzuki Samuraj?
EterycznyŻołądź pisze: Chloru, super to jest bez śniegu, ale na oponach co w ogóle nie trzymają, bo się "plastikowe" zrobiły.
WiS pisze: Chlor ma urlop, czyli rozumiem że OK.
Znajdziemy Ci z Esim jakąś solarkę w Kielcach...Chloru pisze: Chcialbym jednak podgrzac te juz nieco leciwe kosci na sloneczku