Chlejady gastronomiczne - Dworek pod Lipą, 14/16.06.2013
Re: Chlejady gastronomiczne - Dworek pod Lipą, 14/16.06.2013
WiS, autokar zamówiłeś żeby nas woził

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- damazia
- 3 gwiazdki
- Auto: nie wiem, które fajniejsze: czarne czy srebrne?
- Polubił: 34 razy
- Polubione posty: 39 razy
Godlik, podeślij mi please na PW adres mailowy - udostepnię dzika. Pliki AI, EPS, PDF, Corel to mój wróg 
Szanowne Forumostwo, uprzejmnię informuję, że osoby zainteresowane dzikiem w wersji z rebusem lub bez są proszone o wysłanie swoich adresów mailowych na PW. Dzik zostanie dostarczony niezwłocznie.
Szanowne Forumostwo, uprzejmnię informuję, że osoby zainteresowane dzikiem w wersji z rebusem lub bez są proszone o wysłanie swoich adresów mailowych na PW. Dzik zostanie dostarczony niezwłocznie.
damazie chodzą parami
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Przewiduję rajd pieszy, żeby opary wyparowały (przed udaniem się na gokarty)Kruszyn pisze: WiS, autokar zamówiłeś żeby nas woził
Ja jestem, ale sam robic nie będe, więc czekam aż dostanie Godlik i pozwolę sobie zamowić u niegodamazia pisze: osoby zainteresowane dzikiem w wersji z rebusem lub bez są proszone
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Niestety nie dam rady się pojawić,
Sesja wzywa
Będę próbował na następne chlejady przyjechać
Sesja wzywa
Będę próbował na następne chlejady przyjechać
Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

- WiS
- 6 gwiazdek
Następne możesz zorganizować gdzies koło siebie, dawno nie byłem w Zachodnipomorskimdzixd pisze: Będę próbował na następne chlejady przyjechać
dzixd, gumas, no szkoda... ale duchem będziemy z Wami. Netem też, o ile trafimy palcyma w klawisze
Bajdełej, aktualizacja listy w pierwszym poście.
- Kaiser_Sowza
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRX Sport Wagon JDM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Fakin szit daleko ode mnie.
Z chęcią bym przyjechał, ale poczekam na kolejne, może będą bliżej. 
Założyciel Japanese Fanatics. Miłośnik JDM.
- WiS
- 6 gwiazdek
Kaiser_Sowza pisze: Skąd: Suwałki
Owszem, zapewne tradycyjnie gdzieś w SudetachKaiser_Sowza pisze: poczekam na kolejne, może będą bliżej.
- Kaiser_Sowza
- 2 gwiazdki
No mam nadzieję, że chociaż troszkę bliżej. :)WiS pisze: Owszem, zapewne tradycyjnie gdzieś w Sudetach
możesz się zestarzeć czekając, frakcja dolnośląska zdecydowanie przoduje w integracji.Kaiser_Sowza pisze: No mam nadzieję, że chociaż troszkę bliżej. :)
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Kaiser_Sowza
- 2 gwiazdki
Skoro tak mówisz, to zamiast czekać postaram się zacząć zbierać kasę na przyszłoroczną integrację. Niestety w tym roku zaplanowałem i tak za dużo zlotów, więcej budżet nie pociągnie.inquiz pisze:możesz się zestarzeć czekając, frakcja dolnośląska zdecydowanie przoduje w integracji.Kaiser_Sowza pisze: No mam nadzieję, że chociaż troszkę bliżej. :)
No chlejady coraz bliżej , pogoda się klaruje więc żeby było tradycyjnie to pewnie burzę mamy zagwarantowaną ...i opady deszczu 
ja z Poz mam ma ciut bliżej jak Ty do Kielc, a są tu i tacy co z Jeleniej Góry pojadą, a w zeszłym roku to i z południa głębokiego (zach) na Mazury dojechali - więc dla chcącego nic trudnegoKaiser_Sowza pisze:No mam nadzieję, że chociaż troszkę bliżej. :)
w zeszłym roku miałeś wyjątkowo blisko i co?
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
mówisz o burzy wiatrowej, żeby porządnie lokalnie piździło?Kruszyn pisze:No chlejady coraz bliżej , pogoda się klaruje więc żeby było tradycyjnie to pewnie burzę mamy zagwarantowaną ...i opady deszczu
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
A co Wis zamówił u AmerykanówKruszyn pisze: pewnie burzę mamy zagwarantowaną
W zeszłym to było daleko faktbusik pisze: ja z Poz mam ma ciut bliżej jak Ty do Kielc, a są tu i tacy co z Jeleniej Góry pojadą, a w zeszłym roku to i z południa głębokiego (zach) na Mazury dojechali - więc dla chcącego nic trudnego
w zeszłym roku miałeś wyjątkowo blisko i co?
Dla doborowego Towarzystwa to zawsze warto poświecić coś
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Kaiser_Sowza
- 2 gwiazdki
Słyszałem. :) Ale niestety auto było w trakcie doprowadzania do zadowalającego stanu.busik pisze:w zeszłym roku miałeś wyjątkowo blisko i co?
I takiej z piorunami i deszczem solidnymbusik pisze: mówisz o burzy wiatrowej, żeby porządnie lokalnie piździło?
no właśnie to jest właściwe podejście, a nie że auto w naprawie, żona u kosmetyczki, teściowa na ogródku potrzebuje pelargonie posadzić i co tam jeszcze wymyśląPiter 35 pisze: W zeszłym to było daleko fakt![]()
Dla doborowego Towarzystwa to zawsze warto poświecić coś
@lbert chyba miał jeszcze dalej jak pamiętam w zeszłym roku, a się z całą rodzinką wybrał i ładną wycieczkę krajoznawczą sobie zrobili - i tak można połaczyć przyjemne z pożytecznym
Piątek

Sobota

Sobota
Kruszyn ja wole whisky, burbona zostawiam Tobie 
Panowie - Wasze zdrowie, właśnie uskuteczniam świeżą butelkę Passporta - mniam
Panowie - Wasze zdrowie, właśnie uskuteczniam świeżą butelkę Passporta - mniam
danikl, wolałbym tak

FUX pisze: Kruszyn ja wole whisky, burbona
busik, nie widzę problemu ,szczególnie drugiego dnia
Coś Ci się....Kruszyn pisze:FUX pisze: Kruszyn ja wole whisky, burbona
busik, nie widzę problemu ,szczególnie drugiego dnia![]()
Info o koszulkach powinno być w weekend, będzie z dwóch firm - nadruk flex i haft. Co do innych gadżetów to na razie żadnej ciekawej oferty nie dostałem, fakt że mam mało czasu na szperanie więc może ktoś ma jakieś ścieżki przetarte?
Do zamówień zrobię odrębny wątek, chciałbym w przyszłym tygodniu pozbierać wszystkie zamówienia i wpłaty, nie wiem także ile opcji kto będzie zamawiał a muszę to podać jak najszybciej. Proszę być przygotowanym, przy zamówieniach będzie porządek a jak nie to NKWD czeka z taczanką
Do zamówień zrobię odrębny wątek, chciałbym w przyszłym tygodniu pozbierać wszystkie zamówienia i wpłaty, nie wiem także ile opcji kto będzie zamawiał a muszę to podać jak najszybciej. Proszę być przygotowanym, przy zamówieniach będzie porządek a jak nie to NKWD czeka z taczanką
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!