Umowa jest standardowo do 64Mbit, więc żądać nie mogę, ale niech będzie chociaż polowa z tego w godzinach szczytu (wcześniej trzymało parametry całą dobę), bo na cholerę mi teoretyczne 64, skoro zdarzało się, że spadało poniżej 1Mbit
VECTRA internet - opinie
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 132 razy
- Polubione posty: 201 razy
Re: VECTRA internet - opinie
inquiz, ja doskonale wiem z czego wynika problem i Oni tez wiedzą, ale im trudno się do tego przyznać. Tylko 2 osoby, z którymi miałem okazję porozmawiać przez te 4 miesiące, przyznały otwarcie, że jest lipa na węźle.
Umowa jest standardowo do 64Mbit, więc żądać nie mogę, ale niech będzie chociaż polowa z tego w godzinach szczytu (wcześniej trzymało parametry całą dobę), bo na cholerę mi teoretyczne 64, skoro zdarzało się, że spadało poniżej 1Mbit
W takim wypadku wystarczyłby mi najniższy pakiet.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
upc też coś ostatnio świruje (o mniej więcej stałych porach net kuleje) - ale może wynikać to z tego, że jeszcze nie przeszliśmy z aster
UPC po przejęciu Astera ma dprzedać część sieci w Wwie i Krakowie zgodnie z decyzją UOKIK. No i do tego czasu pewno chętnie by przepisali wszystkie umowy na siebie. Ale też nie wiadomo kto będzie chętny żeby to wziąć. Potencjalnych nabywców wcale nie ma dużo a i nie wiadomo na kogo się trafi nowego.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 132 razy
- Polubione posty: 201 razy
Vectra się ostatnio ogarnęła i jest pięknie

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
No i się Vectra wysrała... Nie wiem co się dzieje, ale od kilku godzin Vectrowy net nie działa. Jedyne co potrafię, to odłączenie modemu od prądu i ponowne włączenie, ale nie pomaga
Dobrze, że są jeszcze inne opcje, no bo jak tu żyć bez netu...
Dobrze, że są jeszcze inne opcje, no bo jak tu żyć bez netu...
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Okazało się że to uszkodzenie typowo mechaniczne u mnie w mieszkaniu, czyli kabel, który wysunął się z końcówki... Ale ze mnie debil, sam mogłem to sprawdzić

Godlik, miałem lepiej, kot nasikał na wtyczkę która leżała w rogu korytarza.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!