Auto dla dziada
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Auto dla dziada
Лукашэнка, komunikacja zbiorowa ma swoje zalety, ale po co coś takiego pakować do samochodów 

So What! pisze: Лукашэнка, komunikacja zbiorowa ma swoje zalety, ale po co coś takiego pakować do samochodów

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
So What! pisze: po co coś takiego pakować do samochodów
gadżet dla jeżdżących na bańce
dziedziejemy
mlode pokolenie nie kuma, dlaczego jeszcze tych systemow w samochodach nie ma.
rozmawialem ostatnio z osobka 25letnia o tym, ze gdybym otworzyl sklep z rzeczami swietnej jakosci to zbil bym kokosy, wszystko dzisiaj takie badziewne i jak chce cos kupic raz a porzadnie to musze doktorat robic i godziny cale w sieci szukac.
ona no to: zbankrutujesz. nikt z mojego pokolenia juz nie szuka dobrej jakosci. postep idzie do przodu, rzeczy sie wyrzuca i kupuje nowe, lepsze.
analogicznie auto - tym lepsze im wiecej robi za Ciebie. a po kilku latach na zlom.
rozmawialem ostatnio z osobka 25letnia o tym, ze gdybym otworzyl sklep z rzeczami swietnej jakosci to zbil bym kokosy, wszystko dzisiaj takie badziewne i jak chce cos kupic raz a porzadnie to musze doktorat robic i godziny cale w sieci szukac.
ona no to: zbankrutujesz. nikt z mojego pokolenia juz nie szuka dobrej jakosci. postep idzie do przodu, rzeczy sie wyrzuca i kupuje nowe, lepsze.
analogicznie auto - tym lepsze im wiecej robi za Ciebie. a po kilku latach na zlom.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
gregski, prawda. Ale to nie powod, by się z postępującym zidioceniem godzić - może to zawracanie Wisły kijem, a może nie... ja w kazdym razie tłumaczę, także tej radosnej młodziezy, że to wcale nie jest dobre podejscie. Owszem, wygodne na krótką metę. Ale w dłuższej perspektywie zabojcze dla gospodarki, a może i dla naszego modelu cywilizacyjnego.
gregski, bo my już stare pierdzieje jesteśmy.
Kilka tygodni zwykłych, czarnych butów szukałem.
Po co tyle frędzelków, przeszyć, przetłoczeń, etc.
A tutaj w temacie...
http://moto.pl/MotoPL/51,88389,13985532.html?i=0

Kilka tygodni zwykłych, czarnych butów szukałem.
Po co tyle frędzelków, przeszyć, przetłoczeń, etc.
A tutaj w temacie...
http://moto.pl/MotoPL/51,88389,13985532.html?i=0

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
To podobnie jak z samolotami bez pilotów. ZTCW technologicznie niewiele nam brakuje, żeby przerzucić ruch pasażerski na takie samoloty. Ale czy ludzie zniosą to mentalnie?gregski pisze: dziedziejemy
Tufli dla dziada,
Fux zamiast szukać leganckich pantufli w Rawiczu zrób wyprawę po buty nie do CCC a do Berlina. Tam znajdziesz, nieco drożej, lub sporo drożej porządne i elegancki buty ze skóry. Jak się postarasz i ręcznie robione.
Z pewnością kilku kolegów bywałych w Berlinie, doradzi w jakim sklepie puścić trochę kasy. A takie buty na lata wystarczą. Kupowanie tanio drożej kosztuje.
Fux zamiast szukać leganckich pantufli w Rawiczu zrób wyprawę po buty nie do CCC a do Berlina. Tam znajdziesz, nieco drożej, lub sporo drożej porządne i elegancki buty ze skóry. Jak się postarasz i ręcznie robione.
Z pewnością kilku kolegów bywałych w Berlinie, doradzi w jakim sklepie puścić trochę kasy. A takie buty na lata wystarczą. Kupowanie tanio drożej kosztuje.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Arno, w „europejskim" Poznaniu chadzałem.
A gdzie wyczytałeś, że u Miłka szukałem?
Od niego to buty chyba jednorazowe.
A z tym Berlinem to całkiem niezła myśl. Przy okazji po zgrzewkę wody mineralnej do Aldika wstąpie...
A gdzie wyczytałeś, że u Miłka szukałem?

A z tym Berlinem to całkiem niezła myśl. Przy okazji po zgrzewkę wody mineralnej do Aldika wstąpie...

Fux, bo wy miliarderzy z Zachodniej Polski to się wspieracie, znana rzecz. Ty laczki u niego, on u ciebie kamienicę...
Arno, ależ jak możesz tak pisać... Kamienica w pitstopie na przeglądzie przed końcem gwarancji...
Nie śmiem sie za mocno narazić, bo mnie jeszcze jego grupa kolarska przejedzie...
Za tytuł dziękuje; uzupełnij stosownie do tytułu saldo na moim koncie; wtedy nie będzie raziło...

Nie śmiem sie za mocno narazić, bo mnie jeszcze jego grupa kolarska przejedzie...
Za tytuł dziękuje; uzupełnij stosownie do tytułu saldo na moim koncie; wtedy nie będzie raziło...

Fux - kamienica - produkt budowlany a nie urzywany rzęch jakiś. Jemu to hilikopter albo co.
W Poznaniu to wąsy noszą biznesmeni, i buty takie dłuższe i z przeszyciem.FUX pisze:Arno, w „europejskim" Poznaniu chadzałem.
A gdzie wyczytałeś, że u Miłka szukałem?![]()
tu link zamieszczam - but typ Słoik Warszawski
http://ccc.eu/pl/man/catalog/all/310139
tu masz trochę porządnych :)
http://www.heschung.com/fr/store#urban_ ... at12.cat18
Arno pisze: Jemu to hilikopter albo co.
Ma samolot.
Te buty z CCC to miodzio; po co przepłacać...

Jak but fajny to niekoszerne podeszwy...Arno pisze: tu masz trochę porządnych :)
W lipcu będę w tej „gorszej" Unii, to znajdę...

Gejowskie auto gejowska reklamagregski pisze: jest na temat!

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
ponoc 90 cos % czasu i tak juz loty odbywaja sie automatycznie...Konto usunięte pisze:To podobnie jak z samolotami bez pilotów. ZTCW technologicznie niewiele nam brakuje, żeby przerzucić ruch pasażerski na takie samoloty. Ale czy ludzie zniosą to mentalnie?gregski pisze: dziedziejemy
mnie sie marzy Vactrainhttps://en.wikipedia.org/wiki/Vactrain, latac raczej nie lubie.
tzn podoba Ci sie ? ;)Kruszyn pisze:Gejowskie auto gejowska reklamagregski pisze: jest na temat!
moj skut tez jest gejowski, a kwiczal bys ze szczescia majac mozliwosc pofruwania.. ;)
Eee przesadzasz ,jakbyś miał harleya to może bym zakwiczałgregski pisze: tzn podoba Ci sie ? ;)
moj skut tez jest gejowski, a kwiczal bys

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
gregski pisze: auto - tym lepsze im wiecej robi za Ciebie. a po kilku latach na zlom
Tyle, że te auta coraz droższe, to młode pokolenie tyle zarabia, że stać je na nową furę co kilka lat a stara na żyletki?
Kruszyn, z harleyow sie bedziesz smial, chyba, ze juz nie mieszkasz w miescie ;)
Konto usunięte, w miastach juz tylko carsharing i rower. nie ma potrzeby kupowania fury...
Konto usunięte, w miastach juz tylko carsharing i rower. nie ma potrzeby kupowania fury...
Tak tak... a w zimie łyżwy panczeny. A Ci którzy nie mają zdrowia/siły/ochoty jeździć rowerami niech wypieprzają z cudownych, przyjaznych środowisku i nowoczesnemu społeczeństwu miast.gregski pisze:Konto usunięte, w miastach juz tylko carsharing i rower. nie ma potrzeby kupowania fury...

czarne jest piękne...
gregski pisze: w miastach juz tylko carsharing i rower. nie ma potrzeby kupowania fury...
gregu, trendsetterstwem woniajet