Carfax pozostaje do sprawdzenia

mack0 pisze: jest jakiś osad na silniku, lekko zielonkawy
Jak taki zielonkawy jakby smar. To jest oznakowanie DNAmack0 pisze:djalek zgadza się, dokładnie to jest ta ofertaOglądałem, całkiem ładne, jednak jest jakiś osad na silniku, lekko zielonkawy... jako że laik ze mnie jeżeli chodzi o mechanikę samochodową to pytam bardziej doświadczonych, może ktoś już oglądał lub też słyszał coś na temat. Będę wdzięczny za konstruktywne uwagi
Przed czym on ma chronić silnik ten preparat? Czyli silnik nie jest oznakowany DNA tylko sama karoseria?luki266 pisze:Ten zielony lepki osad to jest preparat ochronny na silniku. Oznakowanie DNA jest w postaci drobnych kropek na różnych elementach karoserii. W niewidocznych miejscach, lub słabo widocznych.
Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
smycel, będziesz minimum 4'tym właścicielem tego autaz ogłoszenia: i zakupiłem go od pierwszego właściciela w Polsce
generalnie Imprezki lubią rdzewieć, zwłaszcza okolice tylnych błotników (musisz obejrzeć nadkola i mocowanie amortyzatorów -> to ostatnie najlepiej od środka).smycel pisze: Jak wygląda kwestia korozji w tych rocznikach?
Skrzynia od 400- 800 złccwrc pisze:Ciekawostka
http://allegro.pl/subaru-impreza-2-0-12 ... 84755.html
Cena aż za bardzo atrakcyjna, ktoś orientuje się ile kosztuje skrzynia do tego modelu wraz z wymianą? Czyli, ile trzeba dołożyć do 4500zł...
Może ktoś to oglądał bo sprzedający po raz 3 wystawia (na początku było 5,5k)
209 tysiccwrc pisze:Przed chwilą doszło. Ceny nie komentuję natomiast pytanie nt. kierownicy - część jest nowsza, oznacza to, że poduszka została wystrzelona (?), produkują zaślepki w takim wzorze?
http://otomoto.pl/subaru-impreza-2-0-tu ... 89579.html
P.S. oczywiście stan igła :P
Tzn. to jest całkowicie inny materiał? Dopiero po przyjrzeniu się widać, że ślady zużycia delikatnie pokrywają się z resztą kierownicy.Piter 35 pisze:ccwrc, poduszka jest jak najbardziej oryginalna ,to poprostu sama kierownica sie wytarła .