Makowy pręgierz / Hejt Line - tutaj szydzimy z Apple
Re: Makowy pręgierz / Hejt Line - tutaj szydzimy z Apple
Ciekawe ilu osobom zalega gdzieś na strychu i nie mają o tym pojęcia.
http://tech.wp.pl/kat,1009779,title,Pad ... omosc.html
http://tech.wp.pl/kat,1009779,title,Pad ... omosc.html
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Ja kiedyś zacząłem lutować jego klona, ale się znudziłem w połowie. ADHD.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Bardzo dużo ludzi tutaj zabija nudę w pociągu, tramwaju, albo kolejce smartphonami. Dużo.
Połowa z nich ma Apple, druga połowa różnego rodzaju Samsungi.
Mniej więcej 30% iphone ma rozbity wyświetlacz. I tak się zastanawiam na czym to polega. Przecież tam jest jakieś nowoczesne szkło chyba?
Naprawdę dużo, jak widzę iphone to spodziewam się pobitej szyby.
Choć wczoraj jedna dziewczyna złamała mi serce. Miała roztrzaskaną szybę w Galaxy Note 2. Fanem Szajsunga nie jestem, złamała mi serce łamiąc moją teorię jakoby coś było na rzeczy z applami. Może badziej nerwowi jacyś użytkownicy?
Połowa z nich ma Apple, druga połowa różnego rodzaju Samsungi.
Mniej więcej 30% iphone ma rozbity wyświetlacz. I tak się zastanawiam na czym to polega. Przecież tam jest jakieś nowoczesne szkło chyba?
Naprawdę dużo, jak widzę iphone to spodziewam się pobitej szyby.
Choć wczoraj jedna dziewczyna złamała mi serce. Miała roztrzaskaną szybę w Galaxy Note 2. Fanem Szajsunga nie jestem, złamała mi serce łamiąc moją teorię jakoby coś było na rzeczy z applami. Może badziej nerwowi jacyś użytkownicy?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Alan, Alan, Alan!, w Tokio też widziałem kilka iphone'ów z potrzaskanym wyświetlaczem. Może po prostu nie zwracają na to uwagi i noszą byle jak i byle gdzie - dla nich to taki ekwiwalent telefonu za 500 zł w końcu 

W otoczeniu duża część galaxy S3 ma pająka na wyświetlaczu, nokie też da się nowe załatwić. Nie ma nic pancernego.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Makowy pręgierz / Hejt Line - tutaj szydzimy z Apple
Moja siostra 2 razy wymieniala stluczony ekran w iphonie 4 - 150 pln z robota. W piatce jeszcze nie.
Mi kilka razy upadl, ale case do tej pory obronil przed stratami.
W piatek odeslalismy amazonowi maca zony, padl jakis czujnik na plycie glownej.
Dzis amazon przelal pelna kwote na karte z ktorej placilem za kompa poltora roku temu.
Podoba mi sie taki serwis, kolejnego tez kupie na amazonie.
Mi kilka razy upadl, ale case do tej pory obronil przed stratami.
W piatek odeslalismy amazonowi maca zony, padl jakis czujnik na plycie glownej.
Dzis amazon przelal pelna kwote na karte z ktorej placilem za kompa poltora roku temu.
Podoba mi sie taki serwis, kolejnego tez kupie na amazonie.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
gregski pisze: Podoba mi sie taki serwis, kolejnego tez kupie na amazonie.
Amazon jest genialny jeśli chodzi o obsługę klienta. Oby trzymali taki poziom jak najdłużej.
Konto usunięte, w apple store podobnie, na moich oczach pani ktora zglosila, ze bakteria jej za krotko trzyma w ajfonie 5 wreczono nowke.
Amazon ponoc wlasnie dlatego do PL nie wchodzi, bo czas reakcji nie byl by mozliwy przy obecnej infrastrukturze wiec wola poczekac...
Amazon ponoc wlasnie dlatego do PL nie wchodzi, bo czas reakcji nie byl by mozliwy przy obecnej infrastrukturze wiec wola poczekac...
mojemu kumplowi też z tego powodu wymieniali na nowy, ale co się musiał namęczyć z Playem, to masakra... trwało to ponad miesiąc 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
gregski, niech sie do spedycji zwrócą w sprawie terminów i kosztów, które w RP sa irracjonalne przy wysyłkach na Zachód.
Pytanie do użytkowników iPodów - miał ktoś kiedyś taki problem, że same utwory przeskakiwały? W tym przypadku akurat rozchodzi się o nano 2gen 4GB.
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
siewcu, a on nie ma akcelerometra? Bo w ipodach/iphonach jak potrząśniesz urządzeniem, to Ci przeskakuje na następny utwór 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Nie ma, trochę za stary sprzęt. Potrafi przeskoczyć po minucie, 30s, 5s, kompletnie losowo z nieznanych przyczyn...
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re:
To zapewne NOWOŚĆ! - iRandom - stare kawałki, którymi zdążyłeś się już znudzić, słuchasz dzięki niej jak nowe, w pełnym emocji napięciusiewcu pisze:Potrafi przeskoczyć po minucie, 30s, 5s, kompletnie losowo z nieznanych przyczyn...

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
siewcu, mam gdzieś taki 2 GB i nie miałem takiego problemu. Moim zdaniem błąd softu.
Soft zmieniany wiele razy już. Eh, trzeba było wysłać do serwisu jak jeszcze była gwarancja...Konto usunięte pisze:siewcu, mam gdzieś taki 2 GB i nie miałem takiego problemu. Moim zdaniem błąd softu.
bedziesz w berlinie to zabierz go do apple store i opowiedz im swoja historie.. powinni Ci pomodz.
gregski pisze: Moja siostra 2 razy wymieniala stluczony ekran w iphonie 4 - 150 pln z robota. W piatce jeszcze nie.
Ja już wymieniłem w piątce - zostawiłem na dachu samochodu i ruszyłem

Ale cena wyświetlacza trochę mnie zbiła z tropu, szczególnie przy 200-250pln za oryginał w 4S

411KM @ 575Nm
Eh, zmieniłem znowu soft i znowu to samo, tym razem jeszcze więcej utworów przeskakuje i nie ma żadnego schematu... Ma ktoś jakiś pomysł jak sprawdzić pamięć w iPodzie?
Wpadnij do Kielc a tam wspólnie pomyślimy co z nim zrobić , przeczytamy parę mądrych ksiąg i na pewno uradzimysiewcu pisze: Ma ktoś jakiś pomysł j

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa