Gdybym tylko wcześniej wiedział, że wrócę szybciej z Kangurowa... inaczej bym zaplanował połowę czerwca.
Pozostaje mieć nadzieję, że ktoś zorganizuje letnie lub letnio-jesienne Chlejady w Goorach

FUX, no faktycznie ale wiadomo o co chodzi , Koziołek domyślny jestFUX pisze: Kruszyn napisał(a):
FUX napisał(a):Kruszyn ja wole whisky, burbona
busik, nie widzę problemu ,szczególnie drugiego dnia![]()
Coś Ci się....![]()
Ty pamiętaj o tej wersji niebieskiej z żółtymi napisamiinquiz pisze:Info o koszulkach powinno być w weekend, będzie z dwóch firm - nadruk flex i haft.
Spróbujemy CI pomócbusik pisze:
ja tam od początku pojadę na rudej na myszach![]()
ja Ci w burbonie nie pomogę, ale chętnie poczęstuję Cię zbożowym trunkiemKruszyn pisze: Spróbujemy CI pomóc
Żeby tam nie offtopic, napiszę tu: dzik na czapeczce jest kapitalnyinquiz pisze: czapeczki (Damazia pracuje nad dzikiem),
WiS pisze: Na początku tygodnia pojadę "Pod Lipę"
Jak jest jeszcze wolne łóżko to bioręWiS pisze: koziolek, witam na pokładziePW z numerem konta zaraz idzie.
Jeśli chcesz łóżko, to da się zrobic.
WiS pisze: dobre, niekoncernowe piwo.
He he he mocny skład ....WiS pisze: 3. Kruszyn, Busik, Inquiz, Leon
Na pewno wiadomo kto najgłośniej chrapieKruszyn pisze: He he he mocny skład ....
Oby tylko to...Piter 35 pisze:Na pewno wiadomo kto najgłośniej chrapieKruszyn pisze: He he he mocny skład ....
FUX, myślisz ,że będziemy Cie słyszeć pomimo że będziesz w innym hoteluFUX pisze: Oby tylko to...![]()
Esi, ale będziemy upalać te karty czy nie?danikl pisze:forumowe GRĄ PRI gokartowe:
1. esilon
2. jarmaj
3. zofija
4. So What!
5. danikl (jeśli będę w stanie)