Potrzebuje pomocy: przeprowadzam sie i gdzie sprzedac meble?
Potrzebuje pomocy: przeprowadzam sie i gdzie sprzedac meble?
Czesc wam!
Juz dlugo tutaj nie bylem.
No cuz, pisze o to co mi chodzi.
Przeprowadzamy sie i potrzebuje sprzedac swoje meble, czym prendzej to lepiej. Wszystkie meble byly kupione w salonie w Lodzi. Wiem ze moge sprzedac na allegro, gratka, czy inne strony internetowe, ale czy wiecie gdzie jest tutaj komis meblowy ktury by kupil te meble odrazu?
Do sprzedania mam:
-2 komplety sypialniowe (jeden nawet nie urzywany)- jeden komplete kosztowal 12,000zl 8 miesiency temu, bym sprzedal za 7,000zl, naprzyklad. (luzko, lustro, szafy, 2 nocne stoly, itd.)
-2 zestawy wypoczynkowe
-1 nowy nigdy nie urzywany zestaw do jadalni (8 krzesel, durzy stul, 2 szafy/komody)
Jutro jade do jednego komisu, zobaczymy czy kupiom cos. Jutro tez tutaj wystawie tutaj zebyscie zobaczyli co jest na sprzedarz. Dziekuje.
Grzegorz
Juz dlugo tutaj nie bylem.
No cuz, pisze o to co mi chodzi.
Przeprowadzamy sie i potrzebuje sprzedac swoje meble, czym prendzej to lepiej. Wszystkie meble byly kupione w salonie w Lodzi. Wiem ze moge sprzedac na allegro, gratka, czy inne strony internetowe, ale czy wiecie gdzie jest tutaj komis meblowy ktury by kupil te meble odrazu?
Do sprzedania mam:
-2 komplety sypialniowe (jeden nawet nie urzywany)- jeden komplete kosztowal 12,000zl 8 miesiency temu, bym sprzedal za 7,000zl, naprzyklad. (luzko, lustro, szafy, 2 nocne stoly, itd.)
-2 zestawy wypoczynkowe
-1 nowy nigdy nie urzywany zestaw do jadalni (8 krzesel, durzy stul, 2 szafy/komody)
Jutro jade do jednego komisu, zobaczymy czy kupiom cos. Jutro tez tutaj wystawie tutaj zebyscie zobaczyli co jest na sprzedarz. Dziekuje.
Grzegorz
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
Re: Potrzebuje pomocy: przeprowadzam sie i gdzie sprzedac meble?
Nie, nie potrzebuje tych mebli. Wszystkie kosztowaly prawie 100,000zl, sprzedam za 1/3 tego. Tak jak muwilem, wienkszosc to nawet nie urzywane, tylko kurz zbierali. Kilka szaf to majom jakies krysztaly Svarowski na szafach.
Porobie jutro zdjencia i podam. :)
Porobie jutro zdjencia i podam. :)
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
wyjezdzasz z powrotem do us czy zostajesz w pl?
Bardzo z komplikowane pytanie, a jeszcze bardziej z komplikowana odpowiedz. ;)KamilP pisze:wyjezdzasz z powrotem do us czy zostajesz w pl?
Spróbuj na http://sprzedajemy.pl/dom-i-ogrod/meble bez opłat. Nie powinieneś mieć problemów ze sprzedażą, ciekawe mebelki chyba nie BRW 

Roger pisze:Spróbuj na http://sprzedajemy.pl/dom-i-ogrod/meble bez opłat. Nie powinieneś mieć problemów ze sprzedażą, ciekawe mebelki chyba nie BRW
Czesc. Dziekuje za link strony internetowej. Nie wiem co to jest BRW. Dziekuje za pomoc.
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
BRW - black red white - popularna w Polsce i niezbyt droga firma produkujaca meble
Wszystko kosztowalo dobry pieniondz. Wydalem troche wiencej niz 100,000PLN.
scrmnwrx pisze: prawie 100,000zl,
scrmnwrx pisze: troche wiencej niz 100,000PLN.
coś ściemniasz

Niestety nie. :( To co sprzedaje to jest tylko czensc tego co kupilem.
Edit.... aha... teras rozumiem. Cale urzondzenie domu, nie tylko co jest pokazane, wyszlo wiencej niz 100k. Zgadzam sie. ;)
Edit.... aha... teras rozumiem. Cale urzondzenie domu, nie tylko co jest pokazane, wyszlo wiencej niz 100k. Zgadzam sie. ;)
zdjęcie jak z katalogu
, wystawiłeś już cenę?

Meble juz som zalatwione. Zkontaktowalem sie z firmom z Warszawy i jak zobaczyli co mam to od razy wystawili oferte. Nawet za darmo weznom...lol. ;) Szkoda ze ktos tutaj nie mugl sobie oszczendzic na nowe meble ale ktos inny zarobi. Chociasz mam juz jedno z glowy.
a powiesz coś więcej, czemu się wyprowadzasz?
Szybki rozwód i polska rzeczywistość 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn, złośliwcze.... 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no, na polskie warunki tak od pstryknięcia wyłożyć 50 koła na meble to jeszcze trochę poczekamy. Nawet z dyszka na sypialnię to trzeba poszukać trochęscrmnwrx pisze: Szkoda ze ktos tutaj nie mugl sobie oszczendzic na nowe meble ale ktos inny zarobi. Chociasz mam juz jedno z glowy.

Dobrze, że Ci się udało. Jak to mówią (narazie tylko ja