Halo, esilon

Nabrał wody w usta i udaje że go nie ma

Mogę poupalać w pokera ewentualniezofija pisze: będziemy upalać te karty czy nie?
Kto go potem wyciągnieKruszyn pisze: kto Esiego wsadzi do karta
Osz a byłem ostatni na liścieWiS pisze: (...ostatni przywozi dodatkową flaszkę, tytułem karniaka)
Żeby to nie był jeden z tych jednopostowców z linkami w podpisach, bo będziemy mieli na żywca np. prezentacje najlepszych garnków albo sukien ślubnychWiS pisze:
My tu gadu, gadu, a ja mam przyjemność poinformować szanowne grono chlejadowe, że rzutem na taśmę zgłosił się jeszcze kolega Jaworek74, w dodatku "plus jeden" - serdecznie witam na pokładzie![]()
(...ostatni przywozi dodatkową flaszkę, tytułem karniaka)
.
Garnki proszę bardzo, byle wypełnione żarciem - a kiecki ślubne na zgrabnych modelkach, po deserze, czemu nie...?danikl pisze: będziemy mieli na żywca np. prezentacje najlepszych garnków albo sukien ślubnych
Wypijemy szybko, żeby nikt się nie poczuł dotknięty estetyczniekoziolek pisze: żeby nie było że fo-pa
Jakiś konfidentWiS pisze: danikl, spox, jaworek ma zacny staż forumowy
Znaczy chcesz nam przywieźć parę sztuk do sprzedania pospawanych ze skuterów i wózków dziecięcychPiter 35 pisze:
Jak by co, to ja w te no jak tam gokarty wchodzę
No masz, i jeszcze scyzoryki będą latać w powietrzu, tym wiatrem miotanekoziolek pisze: Jak to było? .....jak w Kielcach.
Raczej liczy, ze sami po nie wpadniemy do Jeleniejdanikl pisze: chcesz nam przywieźć parę sztuk
Pewnie nie ma co się nastawiać na jakieś specjalne ekscesy w tym względzie. Jak ktoś coś przywiezie to będzie jak nie to...nie będzieWiS pisze: .
Ponawiam pytanie fundamentalne: chwalimy się własnymi wyrobami kulinarnymi czy poprzestajemy na tym, co będzie na miejscu?
Ty tylko o interesach , a fedanikl pisze:Znaczy chcesz nam przywieźć parę sztuk do sprzedania pospawanych ze skuterów i wózków dziecięcychPiter 35 pisze:
Jak by co, to ja w te no jak tam gokarty wchodzę![]()
Ja zamierzałam się pochwalić zarówno czymś słodkim jak i treściwym, fajnie by było od innych też czegoś dobrego spróbować :)WiS pisze: Ponawiam pytanie fundamentalne: chwalimy się własnymi wyrobami kulinarnymi czy poprzestajemy na tym, co będzie na miejscu?
danikl pisze: przywiozę kilka słoików przetworów z mojej żony,
No to podniosła poprzeczkęarnika pisze: czymś słodkim jak i treściwym,
Na szczęście są tacy, co o to zadbali.WiS pisze:
Przypominam, że tak czy owak, jedzenie dobrze jest czymś popić
jarmaj pisze: nie będzie łatwo
Oki, zanotować: zapewnić pod ręką gaśnice, dla ratowania ofiar...Konto usunięte pisze: słynnej ostrej wódeczki