Podczas jazdy na/z/w trakcie wiele razy sobie z zagraniczniakami kiwaliśmy. Powiem, że norma, niż wyjątek...jarmaj pisze:A ja odpozdrawiam gościa w estijaju, który mnie w piatek pozdrowił w Austrii. Czyżby w obcych krajach też był ten zwyczaj? Normalnie miło się zrobiło!
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Dolce far niente 
- Filip Cz
- 2 gwiazdki
- Auto: Legacy dizel H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrawiam Forestera XT blue mica widzianego i otrąbionego przed dziewiątą na wisłostradzie (miał świniacza na klapie).
Chwilę wcześniej widziałem bordowego antyka, który uczestniczył w karambolu na siekierkowskim. Strasznie współczuję.
Chwilę wcześniej widziałem bordowego antyka, który uczestniczył w karambolu na siekierkowskim. Strasznie współczuję.
Pozdrawiam E12 i ekipę z Jutrzenki, gdzie byłem dziś na serwisie klimy. Pięknie teraz dmucha świeżym i zimnym.
fitter happier more productive
Pozdrawiam zielone subaru kombi o nr RZ... zaparkowane koło poczty w Kiełpinie. Świniak na lusterku był, rysa na zderzaku też była. Syn koniecznie chciał poznać właściciela, ale ten się nie pojawił. 
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
A ja pozwolę sobie pozdrowić czarnego Forka WX zaparkowanego ze 2 dni temu pod BPH w Łomianki City. Świniak był na tylnej klapie.
Oraz pozdrawiam czarnego Forka zaparkowanego dzisiaj na -3 w Złotych Tarasach na "moim" miejscu koło windy.
Oraz pozdrawiam czarnego Forka zaparkowanego dzisiaj na -3 w Złotych Tarasach na "moim" miejscu koło windy.
Odpozdrawiam. Właściciel sie pojawił około 16tej dopiero.liwit pisze:Pozdrawiam zielone subaru kombi o nr RZ... zaparkowane koło poczty w Kiełpinie. Świniak na lusterku był, rysa na zderzaku też była. Syn koniecznie chciał poznać właściciela, ale ten się nie pojawił.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Odpozdrawiam. Właściciel sie pojawił około 16tej dopiero - zwiedzał z wykrywką okoliczne pola.liwit pisze:Pozdrawiam zielone subaru kombi o nr RZ... zaparkowane koło poczty w Kiełpinie. Świniak na lusterku był, rysa na zderzaku też była. Syn koniecznie chciał poznać właściciela, ale ten się nie pojawił.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
inquiz pisze: Odpozdrawiam
He he, tak właśnie myślałem
inquiz pisze: Odpozdrawiam
Daj znać kiedy będziesz następnym razem, zjawimy się
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Konto usunięte, pozdrawiam
liwit, jak zaryzykujesz by u syna zaszczepić pasję poszukiwawczą to dam znać.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- warp9
- 2 gwiazdki
- Auto: Celica ST182/ Vitara V6/Evo VIII/Impreza WRX
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Pozdrawiam kierowniczkę wolnossącego srebrnego Forka MY03 US Spec spotkanej dzisiaj wieczorkiem na BP przy Fieldorfa, która obiecała zajrzeć na The Forum, ale nie może przyjechać na spot w Kielcach - żałujemy 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Konto usunięte działa ostro w terenie widzę
Może wydrukować te forumowe wizytówki - będzie łatwiej nawiązać pierwszy kontakt 
Pierwszy raz w historii zostałam wczoraj pozdrowiona przez kierownika nowego Legacy, więc napomimo, że szczerze wątpię w jego obecność tutaj, to go pozdrawiam - czarny Legaś sedan od Puławskiej, przez Szucha, Trasę Łazienkowską aż do Ostrobramskiej wczoraj ok 21.15. Wzruszonam 
Pozdrawiam wszystkie spotkane dzisiaj w godz. 8-18 na trasie Kostrzyn n/O-Lubin i z powrotem subarowce/nieoświniaczone/czyli 4-y forysie,2-e imprezy kombi/biała i zielona/ i imprezkę widzianą w Polkowicach w charakterystycznym umaszczeniu niebieskim /obklejoną znakami subaru/o fajnych tablicach FO L......
i tu chyba była ksywa gościa.Mnie oczywiście i tak nikt nie widział bo poruszałem się dużym sprzętem towarowo-osobowym
i tu chyba była ksywa gościa.Mnie oczywiście i tak nikt nie widział bo poruszałem się dużym sprzętem towarowo-osobowym
PAWKA
Pozdrawiam właściciela czarnego STI zaparkowanego wczoraj na Poznańskiej około 18.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Może to nie miało związku z Subaru, po prostu wpadłaś mu w oko?barbie pisze:Pierwszy raz w historii zostałam wczoraj pozdrowiona przez kierownika nowego Legacy
e, jakoś nie przypuszczamPaul_78 pisze:Może to nie miało związku z Subaru, po prostu wpadłaś mu w oko?barbie pisze:Pierwszy raz w historii zostałam wczoraj pozdrowiona przez kierownika nowego Legacy
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Odpozdrawiamyesilon pisze: Ekipę z esiksa
Pozdrowienia dla kierowników dwóch foresterów bordowego (MY03?) i zielonego (MY98-99) i ich załóg dziś koło 17.00 na Puławskiej przy Auchan.
Najpierw złapało mnie lekkie zdziwko, jak zobaczyłem oznakowanie remontowanej Puławskiej, a potem zatkało. I jeszcze dwa forki.
Pozdrawiam jeszcze raz. Na szczęście się zreflektowałem i pomachałem łapką i mrugałem światełkami.

Najpierw złapało mnie lekkie zdziwko, jak zobaczyłem oznakowanie remontowanej Puławskiej, a potem zatkało. I jeszcze dwa forki.
Pozdrawiam jeszcze raz. Na szczęście się zreflektowałem i pomachałem łapką i mrugałem światełkami.
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
Pozdrowionka dla SoWhat'a, z którym urządziliśmy sobie całkiem niespodziewany i sympatyczny spocik 

411KM @ 575Nm
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Odpozdrawiam. Spocik bardzo sympatycznyowoc666 pisze:Pozdrowionka dla SoWhat'a, z którym urządziliśmy sobie całkiem niespodziewany i sympatyczny spocik