PANOWIE, sprawa jest dość poważna - potrzebuję żeby mi ktoś przywiózł/odebrał zderzak do Imprezy w miejscowości Earby/Lancashire do Polski. Pytałem kurierów, ale dość duże wymiary powodują wysokie koszty. Jeśli go kupię, właściwie nie potrzebuję go przywozić do PL na już, tylko dobrze żeby go ktoś odebrał w miarę szybko, żeby gość się nie gardłował, albo rozmyślił. Zderzak tylny do Imprezy ma mniej-więcej takie wymiary 1770x50x50, ale jest giętki i w sumie w kształcie litery U, więc w miarę ustawny. Może teraz, kiedy się zaczynają wakacje, to większa szansa, że ktoś zabierze??? Gdyby ktoś był w stanie mi pomóc, będę BARDZO MOCNO zobowiązany!!!!
Ewentualnie zasugerujcie kogo pytać o taką pomoc? Kurierzy raczej odpadają, ich ceny właściwie znam i raczej się to mija z celem.
Przywiezie ktoś zderzak z UK do Polski???
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Przywiezie ktoś zderzak z UK do Polski???
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Re: Przywiezie ktoś zderzak z UK do Polski???
pawlaswrc, pogadaj z tą firmą, kiedyś przez nich zamawiałem paczki z UK. Może coś doradzą albo dadzą radę po drodze bo biorą przesyłki ze Szkocji. http://www.transvoyager.pl
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Pisałem do nich, bo też kiedyś z nich korzystałem, ale narazie coś im się porąbało i chyba omyłkowo wysłali mi maila do swojego pracownika w tej sprawie. Teraz czekam na poprawną odpowiedź. Zobaczymy.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
FUX, nie mam tam konta, więc nie napiszę posta. Jak masz, to wklej mojego posta. Jak będzie trzeba, to mój nr. telefonu i maila Ci wyślę na PW.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Super. Dzięki. Zaraz Ci wyślę kontakt na PW, możesz dodać do posta, jak ktoś będzie mógł pomóc, to niech pisze na maila albo na kom.