SUBARU IMPREZA STI JDM - silnik 2 L - baza N14
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: SUBARU IMPREZA STI JDM - silnik 2 L - baza N14
Niestety mój czas na zmianę jeszcze nie nadszedł... Powodzenia, fajny Lanos!
nadal aktualne 
odstępne 55000 , do spłaty pozostało około 38000

odstępne 55000 , do spłaty pozostało około 38000
Ponawiam temat. Autko nadal jest do sprzedania, leasing już zakończony. W między czasie zrobiłem w Rallytechnology "małą"poprawkę silnika, tłoki kute Cosworth, korby kute R-ONE, wszystko profesjonalnie zrobione przez RT . Silnik ma przejechane 7000 km, w zeszłym tygodniu zrobiony przegląd w RT, wymienione oleje, filtry. Ma założone nowiutkie opony Potenzy 070. Drugi komplet felg i zimowe opony w komplecie. Cena 95000 zł do negocjacji. W cenie oklejenie samochodu dowolną grafiką lub zmiana koloru. Ponieważ leasing zakończył się miesiąc temu jest małe "ale" formalne dotyczące sprzedaży, jestem pewien że do dogadania.
- Herostrates
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0 XT 2004, Legacy 3.0 H6 2007
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Auto technicznie jest w stanie bardzo dobrym, tylko wsiadać i jeździć. Jest pod opieką najlepszych ludzi jakich znam czyli RALLYTECHNOLOGY. U mnie się teraz marnuje.
Niestety muszę się z nim rozstać
Pieniążki chwilowo są pilnie potrzebne na poważniejsze wydatki.
Niestety muszę się z nim rozstać

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Świetny lanos. Załóż sobie nowy temat, wklej zdjęcia do pierwszego posta, daj opis modów - powinno skuteczniej zadziałać na wyobraźnię przyszłego nabywcy, a niżeli temat sprzed 3 lat jeszcze wymieszany z leasingowymi propozycjami i całą spamerską otoczką znanych w kraju i na Świecie osobistości