Arno pisze: I co, wszyscy mamy raka tarczycy po tych wybuchach? Nie
Ja dostałem płyn Lugola, więc loozik.

Arno pisze: I co, wszyscy mamy raka tarczycy po tych wybuchach? Nie
Przyjmij wyrazy?esilon pisze:
do ceny ekologicznej i dotowanej nibydarmowej energii ( słonecznej), należy doliczyć koszty nowiutkich solarów czy tez innych sprzętów po każdym gradobiciu
So What! pisze: Przyjmij wyrazy?
Czyli szukasz argumentów, że nie było warto się decydowaćesilon pisze: nie zdecydowałem się na eko to jestem w cholerę do przodu ale znajomi już nie bałdzo
Esi jeszcze jedno no góra dwa gradobicia w tym roku ...esilon pisze: należy doliczyć koszty nowiutkich solarów czy tez innych sprzętów po każdym gradobiciu
Konto usunięte pisze: jakieś szczegóły
esilon pisze: grad wielkości jajek kurzych rozpirzył solary,
wbrew Cimoszewiczowi jeszcze nieubezpieczone
przykra sprawa plus dwa pogniecione samochody, temat z zeszłego tygodnia, dzisiaj się dowiedziałem
Nie jestem pewien.Arno pisze: Musimy się nauczyć segregować,
W 2 z 3 wspomnianych krajów świetnie działał też nazizm (w tym trzecim zaś miał licznych zwolenników), co jeszcze nie jest argumentem na rzecz tezy, iż był to ustrój słuszny i zbawienny.Arno pisze: w Austrii, Niemczech, w Szwajcarii opiewanej przez poetów się segreguje i to działa.
Z tym myciem to jest rzeczywiście absurdWiS pisze: Zamiast zużywać wodę (i nie daj Boże chemikalia) na doczyszczenie słoiczka po śledziach, powinniśmy się szarpnąć i wyrzucić nieumyty. Zamiast uczyć się na pamięć instrukcji gdzie nakrętki, gdzie kartony po sokach, a gdzie szkło kolorowe, powinniśmy czytać poezję.
To prawda, pomiędzy festiwalem, meczem i teledurniejem w telewizji trzeba przecież też zająć się czymś w realuPiter 35 pisze: jeszcze jeden wniosek a mianowicie , lud musi mieć zajęcie ,
Z myciem, obdzieraniem nalepek...So What! pisze: Z tym myciem to jest rzeczywiście absurd