Czy w tym dziale można umieszczać forotelację?
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Czy w tym dziale można umieszczać forotelację?
Nie bardzo wiem do kogo pisać więc piszę do ogółu. Jest możliwość wklejania tu fotorelacji z napraw subaraków? Może pomogą komuś rozkminić problemy mechaniczne, może przyniosą mi klientelę itd itp. Po uzyskaniu odpowiedzi będę prosił o usunięcie tematu.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 199 razy
Re: Czy w tym dziale można umieszczać forotelację?
Mar!an, na forum są fotorelacje z pielęgnacji aut, więc dlaczego nie miałobo być fotek z napraw 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Foty z ' mojej ' pielęgnacji aut też będę chciał zamieszczać. Niemniej chciałbym to robić zgodnie ze wszelkimi standardami forum ; )
Jestem pewien że znajdzie się kilka osób które chciałby by mnieć podgląd na 2,5t i 2,0t z częściach ; )
Co do pielęgnacji aut.. jak wkleję nowego cls'a amg po kosmetyce - ktoś ze zwolenników japońskiej myśli technicznej będzie miał coś przeciw?
Jestem pewien że znajdzie się kilka osób które chciałby by mnieć podgląd na 2,5t i 2,0t z częściach ; )
Co do pielęgnacji aut.. jak wkleję nowego cls'a amg po kosmetyce - ktoś ze zwolenników japońskiej myśli technicznej będzie miał coś przeciw?
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 199 razy
Mar!an, jeżeli reprezentujesz jakiś biznes, to zajrzyj tutaj.
A osobno stwórz sobie wątek, w którym będziesz chwalił się swoimi dokonaniami.
A osobno stwórz sobie wątek, w którym będziesz chwalił się swoimi dokonaniami.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

Mar!an, tak jak napisał rrosiu - możesz wrzucić swoje ogłoszenie do Katalogu Firm (będziesz mieć wtedy pomarańczowy kolor nicka jak wszyscy przedstawiciel firm na forum), a jeśli poza tym chcesz tworzyć dokumentację z napraw i pielęgnacji, to zakładaj własny wątek, tak jak np. zrobił to MOKI, który chwali się różnymi projektami, nie tylko Subaru
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a

Czarownica prawdę Ci powie :D
Odp: Czy w tym dziale można umieszczać forotelację?
Jak dla mnie, to mógłby być bardzo ciekawy wątek. Szczególnie chodzi o te zdjęcia, czasami (a może nawet często) nie staje mi wyobraźni do opisów słownych 

Jeśli to prawda, że Bóg stworzył nas na swoje podobieństwo, to nie mam o nim dobrego zdania.
"Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.”
- Maya Angelou
"Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.”
- Maya Angelou
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: Odp: Czy w tym dziale można umieszczać forotelację?
A to do zaoferowania mamy wątekkuzon pisze: czasami (a może nawet często) nie staje mi

Odp: Czy w tym dziale można umieszczać forotelację?
Wiem wiem, leczę się regularnie :D
Jeśli to prawda, że Bóg stworzył nas na swoje podobieństwo, to nie mam o nim dobrego zdania.
- Maya Angelou
- Maya Angelou