Powitanie
- drzewokocur
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza GH 2.0
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Powitanie
JA też was witam! :) Od wczoraj jestem właścicielem czarnej Imprezy, czy szczęśliwym czy nie to się jeszcze okaże :)
Witam,
Chciałbym się przywitać ze wszystkimi użytkownikami Subarowinek !!
pozdrawiam z Lublina,
hofi
Chciałbym się przywitać ze wszystkimi użytkownikami Subarowinek !!
pozdrawiam z Lublina,
hofi
Witam
Chciałbym się przywitać jako nowy forumowicz z pokładu Outbacka
gonzo z Bełchatowa
Chciałbym się przywitać jako nowy forumowicz z pokładu Outbacka

gonzo z Bełchatowa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Hej, zarejestrowałem się 4 lata temu, czas się przywitać. Miałem śmieszne, niezbyt szczęśliwe Justy Keke design, a w rodzinie turbo dziadka i Buga.
Pzdr.
Pzdr.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Polaris12125 pisze: Mam zamiar kupić sobie niedługo Subaru
A ja w to jakoś nie wierzę. Coraz więcej spamerów

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Powitać Towarzystwo. Jestem od tygodnia posiadaczem Legacy. Mieszkam w Kielach.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Bardzo dobre miejsce do jeżdżenia Subarupauluss33 pisze: Jestem od tygodnia posiadaczem Legacy. Mieszkam w Kielach.

Pochwal się autem w dziale "Nasze Subaru" i baw się dobrze, tu i za kierownicą

PS. O włos się spóźniłeś z pojawieniem na Forum, akurat jeszcze trzeźwiejemy po forumowym zlocie integracyjnym opodal Sobkowa

- Andrzeyek
- 0 gwiazdek
- Auto: służbowe ;-) + wozidło żony - 323f '04
Witam Was Serdecznie
Mam na imię Andrzej, mieszkam w woj. śląskim - W Sosnowcu. Fajnie, że mogę dołączyć do społeczności Subaru. co prawda całe życie jeździłem zgoła odmiennymi samochodami, jednak przyszedł czas na AWD, a w tej kwestii Subaru jest mentorem, także powoli rozglądam się za jakimś Forkiem. Nie wierzę, że na Alledrogo znajdę coś godnego uwagi wśród wczech obecnych tam igieł i niestukupuków
Postanowiłem zatem poprosić Was - Specjalistów o pomoc. Mam nadzieję, że w upływie czasu nabędę wiedzę odnośnie marki i będę mógł się odwdzięczyć z nawiązką 
Mam na imię Andrzej, mieszkam w woj. śląskim - W Sosnowcu. Fajnie, że mogę dołączyć do społeczności Subaru. co prawda całe życie jeździłem zgoła odmiennymi samochodami, jednak przyszedł czas na AWD, a w tej kwestii Subaru jest mentorem, także powoli rozglądam się za jakimś Forkiem. Nie wierzę, że na Alledrogo znajdę coś godnego uwagi wśród wczech obecnych tam igieł i niestukupuków

- semperit
- 0 gwiazdek
- Auto: Blue GC GL1.6 ; Prosiaczek GD RS2.5
Witam serdecznie Wszystkich.
Od 26 maja do rodziny zawitała piękna japońska sylwetka klasycznego sedana.
Tak więc od paru tygodni czytam to forum oraz kropkowe i grzecznie uczę się od Szanownych Kolegów i Koleżanek.
Za dużo nie gadam bo zawsze okazuje się, że gdzieś jest już to co trzeba napisane :)
Uściski dla Wszystkich.
Semperit
Od 26 maja do rodziny zawitała piękna japońska sylwetka klasycznego sedana.
Tak więc od paru tygodni czytam to forum oraz kropkowe i grzecznie uczę się od Szanownych Kolegów i Koleżanek.
Za dużo nie gadam bo zawsze okazuje się, że gdzieś jest już to co trzeba napisane :)
Uściski dla Wszystkich.
Semperit
-
wojtek8830
- 0 gwiazdek
- Auto: accord
Witam wszystkich. Jeszcze nie jestem posiadaczem subaru ale w niedalekiej przyszłości mam zamiar to zmienić
Planowany mogel to forester pierwszej generacji z silnikiem 2.0t.
Z tym że zanim go kupię chciałbym sie czegoś dowiedzieć na temat tych wozów żeby potem nie było niespodzianek

Planowany mogel to forester pierwszej generacji z silnikiem 2.0t.
Z tym że zanim go kupię chciałbym sie czegoś dowiedzieć na temat tych wozów żeby potem nie było niespodzianek

Witam się :)
Michał z Lublina. Poszukuję swojego pierwszego Subaru :) Ma to być Legacy IV 2,5 N/A SOHC (manual) :P Pozdrowionka!
Michał z Lublina. Poszukuję swojego pierwszego Subaru :) Ma to być Legacy IV 2,5 N/A SOHC (manual) :P Pozdrowionka!
Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna jestem posiadaczem wolnossącej imprezy GX. Ogólne wrażenie: zaje.., juz mysle o mocniejszej wersji. Pozdrawiam... 

- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
no to dobrze trafiłeśdomelcian pisze:Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna jestem posiadaczem wolnossącej imprezy GX. Ogólne wrażenie: zaje.., juz mysle o mocniejszej wersji. Pozdrawiam...

Witam.
Tym samym dołączam do forum o ktorym dopiero niedawno się dowiedziałem. Widać tu parę nicków znajomych z innego :) forum subaru, więc pewnie i ja nie będę całkiem obcy.
Pozdrawiam spod samiuśkich Sudetów :)
hati
Tym samym dołączam do forum o ktorym dopiero niedawno się dowiedziałem. Widać tu parę nicków znajomych z innego :) forum subaru, więc pewnie i ja nie będę całkiem obcy.
Pozdrawiam spod samiuśkich Sudetów :)
hati
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android