Za rzadko używasz, widzę.hogi pisze: Kajdanki mi zardzewiały.

Ale nie bój nic, Esilon będzie miał linkę, możemy Cię związać.
Za rzadko używasz, widzę.hogi pisze: Kajdanki mi zardzewiały.
Rajstopy zdejmiesz?esilon pisze:WiS pisze: Esilon będzie miał linkę,
elastyczną
A tam jeszcze zaglądacie?Konto usunięte pisze: napisz to na kropce
jak bym był złośliwy to bym odpowiedział tak:Konto usunięte pisze:damaz, to teraz napisz to na kropce twardzielu
esilon pisze: a ja dzisiaj byłem w ASO Koper i cały czas mam dobre zdanie o tej firmie
damaz pisze: to może ja wyraźnie zaznaczę, że ja tu nie rozpętuję świętej wojny.
damaz pisze: naprawy (odpukać) gwarancyjne
bo jak to mówią klasycy, nie jest ważne gdzie i co się pije, ważne z kimjarmaj pisze: Jedynie co Ci pozostaje na pocieszenie to świadomość, że w niebie (również tym Subarowym) jest co prawda lepszy klimat, ale w piekle znacznie ciekawsze towarzystwo!![]()
O to to to!Barthol pisze:bo jak to mówią klasycy, nie jest ważne gdzie i co się pije, ważne z kim![]()
Nie wiem, nie bywam i myślę że to nie ma znaczenia.Barthol pisze:a na "." robi się coraz dziwniej...
Bo ja wiem? Zaprzyjaźniony biskup twierdzi, że to plotka.jarmaj pisze: w niebie (...) jest co prawda lepszy klimat
mogę sobie w ramach pokuty posypać głowę trytytkami.jarmaj pisze:damaz, a żebyś wiedział, czeka Cię teraz wygnanie ze stada owieczek podążających za jedynie słuszną doktryną, pozbawienie wstępu do Subarowo-SIPowego raju, oraz publiczne napiętnowanie na najbliższym kazaniu…. znaczy w najbliższym poście o. Dyrektora. Słowem SIPowa ekskomunika.![]()
Jedynie co Ci pozostaje na pocieszenie to świadomość, że w niebie (również tym Subarowym) jest co prawda lepszy klimat, ale w piekle znacznie ciekawsze towarzystwo!
damaz pisze: sami grzesznicy, heretycy i zaprzańcy
WiS pisze:Bo ja wiem? Zaprzyjaźniony biskup twierdzi, że to plotka.jarmaj pisze: w niebie (...) jest co prawda lepszy klimat
esilon pisze: cholerka,a ja do ASO Koper jeżdżę i jak na razie to tak zostanie
to dobrzeKonto usunięte pisze:esilon pisze: cholerka,a ja do ASO Koper jeżdżę i jak na razie to tak zostanie
Esilon, wiemy już wiemy