interesuję mnie subaru impreza:)
interesuję mnie subaru impreza:)
Siema chłopaki i dziewczyny:D jak w temacie interesuje mnie jakas imprezka fajna w sedanie no i o mocy 218km-225km nic słabszego bo mam teraz lexsa 155 koni i 125km mnie nie interesuje zupełnie:) ale problem tkwi w tym że nie wiem od czego się zabrać w poszukiwaniach przedewszystkim przedział cenowy zęby coś wyłowić fajnego a nie szrota , ale może byc w standardowym stanie nie musi byc wybajerowany ....wiec nie bardzo mnie obchdozą mega dofinansowane fury od strony tuningu wizualnego lub mechnicznego ale w sumie jak by coś było fajnego to czemu nie?? ale pytanie jaki przedzial cenowy jest rozsądny:)??i wogole w czym szukać fury na co zwrócić uwagę przy kupnie i któy ślnik w zasadzie lepszy?? chodzi mi też o spalanie:) i o wytrzymałośc silnika ...jak auto sobie radzi zimą ponieważ lex fajna sprawa na miasto zeby latac bokiem bo na tył pędzone ale na wiosce gdzie mieszka moje dziewucha to raczej tył napęd odpada:)(sprawdziałem) i jest lipaaa:D wszelkie rady opinie mile przyjmę nawet te krytyczne a jelsi coś poeciłęm to sorry zaczynam przygodę dopiero LAik:)
możecie mnie zabić że to tu pisze ale nie wiem czmeu nie mogę dodać tematu w dziale kupię:)
możecie mnie zabić że to tu pisze ale nie wiem czmeu nie mogę dodać tematu w dziale kupię:)
- roweroholik
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2.0 X rok2001
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: interesuję mnie subaru impreza:)
W dzisiejszych czasach nie jest łatwo kupić auto. Wiesz jest taki portal otomot i allegro. Może pomoże. Śledź wątek Sprzedam;)
A tu pa co znalazłem Zacne:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... ead#unread
A tu pa co znalazłem Zacne:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... ead#unread
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Bo za świeży jesteślaik pisze: nie wiem czmeu nie mogę dodać tematu w dziale kupię:)

W działach "sprzedam" tutaj i na drugim forum (kreska w nazwie zamiast kropki).laik pisze: wogole w czym szukać fury
Oraz u forumowego dostawcy aut z zagranicy, znanego tu jako Piter35.
Na to, co przy każdym aucielaik pisze: na co zwrócić uwagę przy kupnie

Podane przez Ciebie moce to ten sam 2.0 turbo, minimalne różnice mocy w kolejnych generacjach, w praktyce bez znaczenia.laik pisze: któy ślnik w zasadzie lepszy??
Subaru piją tyle ile lubią, i ani łyka więcej. Dokładnie tak jak ich kierowcy. I nie ma sensu im zabraniać ani ograniczać, trzeba to pokochać.laik pisze: chodzi mi też o spalanie:)
Dla oszczędnych są inne marki.
Doskonale.laik pisze: jak auto sobie radzi zimą
Tylko niektórzy kierowcy gorzej

Czytaj. Na forum jest masa wiedzy.laik pisze: nie wiem od czego się zabrać w poszukiwaniach
W razie wątpliwości, pytaj dalej.
Powodzenia

- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
no patrz zapomniałem o sankach:D jakbys kolego nie napisał dalej bym błądził i szukał , bardzo przydatna wiadomość:)
mogę dodać ,że interesuje mnie przedział 2000-2004 gdzieś...bo w sumie ta imprezka najbradziej mi się podoba i jest w moim zasięgu tylko kwestia jaka cena jest realna i nie zawyżona albo na odwrót zbyt niska ...zapytam tak czy w kwocie 20000-30000 znalazło by się coś fajnego czy raczej to są okazję i nie ma co na takie coś nawet patrzeć bo na allegro to są ceny od 15000 do 79000 wiec bądź tu mądry....
a co do portali alledrogo i łotomoto nie jestem przekonany tam większośc to handlarze...czytałem temat "czy ktoś coś może powiedzieć o tym egzemplarzu " czy cos takiego dodają ludzie linki z autami od handlarzy ewidentnych bo kto wstawia 25zdjec auta...robi mega stronkę do sprzedaży...to wszystko tam kosztuję bo sam sprzedawałem tam raz auto...i te wszystkie bajery kosztują .Zzdjęć w podstawię można dodać chyba tylko osiem:) wiec takie ogłoszonko dla przeciętnego kowalskiego się nie opyla:D...tam mogę spojrzeć ale jak widzę takie ogłoszenie to wyłączam:) a świnkę handlarz tez sobie kupi:P wiec ludzie się sugerują jak dzieci:)tyle w tym temacie
a ten kolega forumowy co sprowadza to pewne auta?? ponieważ na forum lexus są owszem kolesie co to robią ale ta jest taki kolektyw ze walą pompe ludziom niestety...ale o tym się nie mówi głosno...
co do patrzenia przy kupnie na auto to móicie ,że na to co w kazdym ...ale napewno imprezka ma swoje indywidualne błędy , niedogodności dla przykłądu w is200 którego mam , zawasze trzeba patrzec na dwumas bo szybko się spie i szarpię...więc zachęcam do jakiś podpowiedz w temacie:)
co do umiejętnosci zimą myśle ze mi nie brakuje jeżdze okrągły ro juz przez 5 lat w delegację autem i radzę sobie , ale tył napęd zimą nie zawsze wyrabia pod gorkę:)zresztą kto miał bądź ma napewno wie ocb
mogę dodać ,że interesuje mnie przedział 2000-2004 gdzieś...bo w sumie ta imprezka najbradziej mi się podoba i jest w moim zasięgu tylko kwestia jaka cena jest realna i nie zawyżona albo na odwrót zbyt niska ...zapytam tak czy w kwocie 20000-30000 znalazło by się coś fajnego czy raczej to są okazję i nie ma co na takie coś nawet patrzeć bo na allegro to są ceny od 15000 do 79000 wiec bądź tu mądry....
a co do portali alledrogo i łotomoto nie jestem przekonany tam większośc to handlarze...czytałem temat "czy ktoś coś może powiedzieć o tym egzemplarzu " czy cos takiego dodają ludzie linki z autami od handlarzy ewidentnych bo kto wstawia 25zdjec auta...robi mega stronkę do sprzedaży...to wszystko tam kosztuję bo sam sprzedawałem tam raz auto...i te wszystkie bajery kosztują .Zzdjęć w podstawię można dodać chyba tylko osiem:) wiec takie ogłoszonko dla przeciętnego kowalskiego się nie opyla:D...tam mogę spojrzeć ale jak widzę takie ogłoszenie to wyłączam:) a świnkę handlarz tez sobie kupi:P wiec ludzie się sugerują jak dzieci:)tyle w tym temacie
a ten kolega forumowy co sprowadza to pewne auta?? ponieważ na forum lexus są owszem kolesie co to robią ale ta jest taki kolektyw ze walą pompe ludziom niestety...ale o tym się nie mówi głosno...
co do patrzenia przy kupnie na auto to móicie ,że na to co w kazdym ...ale napewno imprezka ma swoje indywidualne błędy , niedogodności dla przykłądu w is200 którego mam , zawasze trzeba patrzec na dwumas bo szybko się spie i szarpię...więc zachęcam do jakiś podpowiedz w temacie:)
co do umiejętnosci zimą myśle ze mi nie brakuje jeżdze okrągły ro juz przez 5 lat w delegację autem i radzę sobie , ale tył napęd zimą nie zawsze wyrabia pod gorkę:)zresztą kto miał bądź ma napewno wie ocb
- darecki1981
- 5 gwiazdek
Nie prawda, że allegro to handlarze, ja też szukam i oglądam.Mogę Tobie polecić subaru ze szczecina
http://allegro.pl/subaru-impreza-wrx-i3344215166.html
To nie handlarz,pogadaj z kolesiem
ja go widziałem i mówię Tobie "zajebisty"
ja szukam czegoś innego "Sti"
powodzenia 
http://allegro.pl/subaru-impreza-wrx-i3344215166.html
To nie handlarz,pogadaj z kolesiem

ja szukam czegoś innego "Sti"

kolego jasne:) to ogłoszenie jak najbardziej:)nie jest handlarza a wiesz czemu bo prosty opis mniej zdjęć:) przeczytaj co napisałem:)dokłądniej , nie powiedziałem ze wszystko to handlarze ale bardzo łatwo ich rozpoznać:)...ale ta cena tak jak mówię juz poza moim zasięgiem:)
- darecki1981
- 5 gwiazdek
No fakt spojrzałem na te 79000 :-)czekaj coś jeszcze Tobie znajdę pare oglądałemlaik pisze:kolego jasne:) to ogłoszenie jak najbardziej:)nie jest handlarza a wiesz czemu bo prosty opis mniej zdjęć:) przeczytaj co napisałem:)dokłądniej , nie powiedziałem ze wszystko to handlarze ale bardzo łatwo ich rozpoznać:)...ale ta cena tak jak mówię juz poza moim zasięgiem:)
- darecki1981
- 5 gwiazdek
A nie myśłaleś o forku, powiem w tajemnicy że impreza się chowa
bynajmniej dla mnie wiem bo jeżdzę tym i tym.Fakt impreza rwie itd. ale forek to forek, nie jest wolny, ale na nasze polskie drogi...i masz spokój 

- darecki1981
- 5 gwiazdek
http://otomoto.pl/subaru-impreza-jdm-sti-C28382296.html
tego widziałem i powiem super
koleś to pilot Gagackiego, także auto sprawdzone.Zadzwoń dowiesz się więcej.Polecam
tego widziałem i powiem super

w sumie to nie myślałem o nim:D przyjże się tematowi ale głownie patrzę na imprezę:)...nie mam zabardzo kogo wozić jeżdzę sam i lubię szybką jazdę:) wiadomo mogłby byc suzuki swift sport ale po co mi takie coś hehe baby tym jeżdzą większosci:)( moja dziewczyna jest takim autem zainteresowana:)
- darecki1981
- 5 gwiazdek
Pomyśl o forku naprawdę warto
ma taki magiczny przycisk "Power"
i zapie....la
mówię o automacie, bo manuale są dla ADHD 

popatrzyłem ale to nie mój typ alę DZIĘKI:) może jak jakiś dzieciak się pojawi w rodzinie:)
- darecki1981
- 5 gwiazdek
Tak dziecko przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie
Fakt szybko zawieziesz swoją na salę porodową :-)i to bocznymi drogami 

- WiS
- 6 gwiazdek
Chyba bardziej 30, albo nawet więcej.laik pisze: przedział 2000-2004 gdzieś...bo w sumie ta imprezka najbradziej mi się podoba i jest w moim zasięgu tylko kwestia jaka cena jest realna i nie zawyżona albo na odwrót zbyt niska ...zapytam tak czy w kwocie 20000-30000 znalazło by się coś fajnego
I pamiętaj, żeby nie wydać na auto wszystkiego co masz. Z 5-10 tys. warto mieć przy starym samochodzie w rezerwie, bo inaczej - jakbyś starannie nie zbadal egzemplarza - okaże się, że kupiłeś drogiego krasnala do ogrodu.
Auto w wieku +10 nigdy nie będzie "pewne' w tym sensie, że się w nim nic nie rozsypie, ale powiem tak: na ostatnim zlocie policzyliśmy, ze prawie jedna trzecia obecnych jeździ autami od Piotra, Piotr był miedzy nami, i nikt mu nie chciał wpieprzyć, ani na trzeźwo ani po pijakulaik pisze: ten kolega forumowy co sprowadza to pewne auta??

To chyba dobrze świadczy o jakości usługi?
Uprzedzając pytanie: tak, ja też kupiłem auto od Pitera

Przede wszystkim, kusi do ostrej jazdy i kiepsko wybacza błędy, więc dużo egzemplarzy jest po dzwonie i (zwł. w naszych warunkach) byle jak naprawionych blacharsko.laik pisze: napewno imprezka ma swoje indywidualne błędy ,
Tu byłbym znacznie bardziej czujny, niż "średnio" w przypadku Skód, Renówek a nawet Hond

Po drugie, stan przeniesienia napędu - zwł. wiskozy.
Po trzecie - stan turbo, bo to też łatwo zepsuć nieumiejętnym użytkowaniem.
No i czy rozrząd był w porę zrobiony, czy zaraz umrze, i czy olej był zmieniany odpowiednio często i dobry...
jak już pisałem - forum jest kopalnią wiedzy, ale warto samemu poszperać, bo dla starych userów wiele rzeczy jest tak oczywistych, ze niekoniecznie wszystko ci na zawołanie powiedzą, czego akurat ty nie wiesz.
Uwaga, być może istotna: zaturbione Subaru jest kiepskie do "szybkiej jazdy", pojmowanej jako mocne wciskanie pedału na długiej prostej. Do tego jest masa lepszych aut. Subaru się wtedy meczy, olej żre i tak dalej...laik pisze: lubię szybką jazdę:)
Subaru jest raczej do jazdy bokiem po zakrętach

Z całym szacunkiem dla pięciu lat jazdy w delegacje:laik pisze: co do umiejętnosci zimą myśle ze mi nie brakuje jeżdze okrągły ro juz przez 5 lat w delegację autem i radzę sobie
- pamiętaj, że czteropęd na śliskim tylko rusza bez problemu, natomiast skręca i hamuje podobnie jak ośka - a sprawne ruszanie tylko usypia w kierowcy czujność, i nietrudno wtedy o zaskakujące "bum";
- pod pewnymi warunkami, czteropęd trzyma dużo lepiej - ale jak już puści, to przy większym przeciążeniu;
- impreza turbo jest jednak autem o niebo dynamiczniejszym niż lexus is, więc pewne rzeczy dzieją się dużo szybciej.
Reasumując, nie zaszkodzi nieco pokory wobec tego auta - i na pewno kilka wizyt na szkoleniu prowadzonym przez profesjonalistów, lub chociaż na pojeżdżawkach pod okiem bardziej doświadczonych kolegów.
"Im więcej potu na ćwiczeniach, tym mniej krwi w boju"

Muszę Cię zmartwić - Imprezami też. Jedna taka, z czarnym WRXem, jest tu nawet modemlaik pisze: mogłby byc suzuki swift sport ale po co mi takie coś hehe baby tym jeżdzą większosci

Faceci (i lesbijki) coraz częściej wybierają Forestery

:))))) dzięki za wyczerpujące odpowiedź:) liczę na jeszcze;) od innych....a z tymi babami przepraszam koleżankę :D...za duzo czasu w trasie gdzie na baby się trąbi:P
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- WiS
- 6 gwiazdek
Jak mi ktoś zawadza, to nie trąbię, tylko po prostu objeżdżam taką babę - bez względu na to, czy baba jest płci żeńskiej, męskiej czy nijakiejlaik pisze: za duzo czasu w trasie gdzie na baby się trąbi:P

-
martini1321
- 0 gwiazdek
- Polubione posty: 0
- WiS
- 6 gwiazdek
martini1321, na "dobrą imprezkę" dla jednopostowca z linkiem reklamowym to ze dwadzieścia złotych. Powinno starczyć na dwa piwa, czipsy i gazetkę z gołymi panienkami? 

kolega darecki chyba ma jakiegoś forka do sprzedania hehehe:D... no fakt wyprzedza się taką :) jelsi jest mozliwość:D
z tą imprezką dobre:D
- darecki1981
- 5 gwiazdek
nie, forek jest mójlaik pisze:kolega darecki chyba ma jakiegoś forka do sprzedania hehehe:D... no fakt wyprzedza się taką :) jelsi jest mozliwość:D

- darecki1981
- 5 gwiazdek