Dobra to oficjalnie moja "ropucha" czyli Impreza GT Wagon do sprzedania. Rok produkcji "Colinowy" czyli 1995

klima, szyberdach (działa) silnik seria 218 KM , turbina TD05 , 240 tyś kilometrów. Gaz założony sekwencyjny w tamtym roku najechane jakieś 10 tyś bez problemów ,przegląd do kwietnia 2014r. Auto miało ostatnio obcierkę na parkingu drzwi kierowcy i lekko tylnych ale normalnie jeździ drzwi znalazłem w kolorze za 80zł

. Swoje lata ma , igłą nie jest i szukacze ideału za 9 tysi proszeni są o niezawracanie dupy sobie i mi żeby potem nie było gadania głupiego. Była malowana przez poprzedniego właściciela cała oprócz dachu i maski przedniej (nie był to wysokiej klasy specjalista

) na tylnych nadkolach pokazała się "ruda" jak to bywa . Dwa komplety kół z oponami letnie/zimowe. Europejczyk nie przekładaniec więc kłopoty z "fachowcami" przekładającymi w garażu za pomocą młotka i klucza 13 odpadają . Autko kupiłem rok temu dla siebie teraz jednak w związku z rozwojem moich jazd Poldolotem potrzebuję czegoś co pociągnie mi lawetę. Ropucha spoko dała by radę ale jest za lekka niestety i nie mogła by jechać z zestawem laweta + poldon . Mam tam do niej jeszcze jakieś graty typu komplety zacisków tłumni końcowy wszystko dorzucam. Cena jest odpowiednia moim zdaniem i uczciwa czyli 10 tyś do negocjacji. Numer mój jak coś 696199464
aktualne foto
https://picasaweb.google.com/1046596354 ... a02072013r

możliwość zamiany na coś z "wagi ciężkiej" typu Volvo 850 wagon , Mercedes 124 również kombi albo inne "podobne"