my07 xt sprzedam za ile?
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
Re: my07 xt sprzedam za ile?
No i jak sprzedaż forka?swoją drogą obiecałem sobie że nie kupię auta powyżej 25 tyś.nie dlatego że nie mam, a dlatego że to tylko samochód niestety i zawsze może coś się zdarzyć.i można nieżle stracić
tak często wyjeżdzam , a auto będzie gniło

A wiec bardziej z ceny nie zejde, i dlatego zostaje przy foresterze,nie zamienie go na nowe np. Clio, trzeba ewentualnie poszukać coś na dojazdy do pracy, za pasem wiosna, więc dwa kółka wyciagne. Ps .pewnie ponowie ogłoszenie za rok ,jaka cena hmm... Zobaczymy .
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
zbocenieczajreg7 pisze:a mnie stać na turbo a nie jeżdżę bo nie lubię.

woo79,
za darmo by chcieli 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Sławek
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
- Polubił: 2 razy
- Polubione posty: 0
Niedługo to aby oddać takie paliwożerne auto to trzeba będzie nieźle dopłacić 

E dramatyzujeszSławek pisze: Niedługo to aby oddać takie paliwożerne auto to trzeba będzie nieźle dopłacić

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: zawsze się znajdzie ktoś kto kocha takie auto i doceni brak gigantycznej ilości komputerków , kosmicznej elektroniki która kocha się zepsuć
Napisał Ten, który kupił auto z DCCD

Ale to sie nie psujeLouCyphre pisze:Piter 35 pisze: zawsze się znajdzie ktoś kto kocha takie auto i doceni brak gigantycznej ilości komputerków , kosmicznej elektroniki która kocha się zepsuć
Napisał Ten, który kupił auto z DCCD

Chyba

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
- Polubił: 0
wrzuc jakies aktualne zdjecia + cene - moze sie ktos z forum zainteresuje? na kropce dobrze sprzedaja sie Forki..
Odp: my07 xt sprzedam za ile?
Dla pocieszenia powiem Ci ze bardzo ciezko jest teraz sprzedac samochod. Probowalem sprzedac bmw i wygladalo to podobnie jak z twoim forkiem. Dwoch kolegow sprzedaje audi i to samo. Za te pieniadze wszyscy szukaja 2.0 tdi passat mondeo avensis itp
Auto fajne. Miałem, wolnego, nakręciliśmy ponad 100-120kkm; nie pamiętam.
Cena uczciwa, ale nierealna za 7 letnie auto. Ludzie kupują rocznikami i przebiegiem.
Patrz na moje posty na początku wątku.
Cena uczciwa, ale nierealna za 7 letnie auto. Ludzie kupują rocznikami i przebiegiem.
Patrz na moje posty na początku wątku.
-
Sławek
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
- Polubił: 2 razy
Masakra że tak niska cena. Rynek jest jednak okrutny i kryzys oraz niepewność jutra robią swoje. Sądzę że teraz pójdzie. Powodzenia.
Nie moge uwierzyc, ze ta cene nie ma chetnych. Z drugiej strony ludzie stawiaja teraz na niemieckie lub koreanskie samochody, Subaru jest dla ciemnej masy egzotyczna marka.
woo79, może nie zauważyłem. Wystawiłeś go tylko tutaj? Czy na popularnych serwisach również?
woo79 ja odpuszczę: po szczytaniu 2x forum decyzja zapadła: szukam 125 kM z 2004/2005. thx za zdjęcia.