Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
jeśli meta była już w 1:15 to nie mam pytań.. tylko po co w takim razie opisywać dojazdówkę?

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Że niby jednoręki bandyta?eMTi pisze:kurde, co to za trzymanie kierownicy na oesie??
Chyba Pawłowi się nie chciało, bo przy krótkiej skrzyni to trzeba się nawachlować ;) - BTW już po jednym rajdzie krótkie przełożenie do wymiany...
w sensie, że zmielone? Chodzi mi też o trzymanie kiery za ramię 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, Ty tak patrzysz na ręce ludziom, to ja się zastanawiam co ja wyprawiam, bo w sumie nie zwracam na to uwagi
... ale też nic nie mówiłeś
Muszę filmik nagrać przy najbliższej okazji
... ale też nic nie mówiłeś
Muszę filmik nagrać przy najbliższej okazji
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
eMTi pisze: Nie mniej jednak uważam, że fura booSTiego i wojtasa spokojnie wystarczą, żeby nawiązać walkę.Ja swoim cywilem mogę już nie przyjeżdżać..
NO,no,samochód sam nie jeździ,a ja w wielkim stresie będę,przeca to mój pierwszy raz.
czy na tej oponie można startować ,bo nie czytałem jeszcze regulaminu,a innych nie mam
http://www.sklep.oponysportowe.eu/215-45-R-17-XR01-SS(3,1001,1124).aspx
wojtas., no właśnie! skoro to Twój pierwszy raz, to zainwestuj w dobre gumy, w końcu to jakieś zabezpieczenie
Z tego co mi wiadomo, to Profile raczej nie są dobrą opcją
booSTi miał ostatnio z nimi do czynienia więc coś więcej powie na ich temat 
Ostatnio zmieniony 6 lip 2013, o 22:23 przez brahu, łącznie zmieniany 1 raz.
wojtas., na rakietowej możesz jeździć na czym chcesz (oprócz kolców), więc można 
Marcin
-_-
-_-
Profil złą oponą nie jest, dobrym slickiem też nie. Ot porównywalna (lub ciut gorsza) z drogowymi semislickami. Szczerze mówiąc na evki może być trochę za mało.
Marcin
-_-
-_-
- wojtas.
- 5 gwiazdek
No to dobrze,pojadę na tym co mam bo to i tak szkoleniowy wyjazd,raczej Evelin nie mam zamiaru podgryzać,a potem się zobaczy,jaką oponę kupić.
A tak nawiasem,to jakie opony polecacie??
A tak nawiasem,to jakie opony polecacie??
PROFIL byłby dobry pod jednym warunkiem...-Wszyscy by na nim jechali!!! 
Ja ostatnio jechałem na KUMHO - na SUBARU starczyło do Ewelin nie było podejscia
- wojtas.
- 5 gwiazdek
tak sobie myślę że to nie kwestia opon,tylko Evo,to poprostu Evo i na asfalcie,zwłaszcza suchym naprawdę ciężko ugryźć Mitasubushi
Jest moc,dobry napęd i do tego opanowany kierownik no i dupa, no chyba że zwie się Kajto ,albo Chuchała i jedzie Lanosem, to co innego.

Jest moc,dobry napęd i do tego opanowany kierownik no i dupa, no chyba że zwie się Kajto ,albo Chuchała i jedzie Lanosem, to co innego.
no a ja nie doczytałem do końca Twojego postuwojtas. pisze: bo nie czytałem jeszcze regulaminu,a innych nie mam
to fakt.. jak się człowiek przejdzie przez "park maszyn" i zobaczy na czym niektórzy startują, to aż oczy boląz-team pisze: PROFIL byłby dobry pod jednym warunkiem...
ale to tak jak ktoś już kiedyś napisał, że z tego "lanosa" to w sumie tylko karoseria Subaru, a większość reszty, to chyba już inna mańkawojtas. pisze: i jedzie Lanosem
kurde widze ,że muszę tam wpaść i pokazać jak się te eweliny objeżdża w końcu

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat, ty tak obiecujesz, że my Ci już nie wierzymy 
Marcin
-_-
-_-
TERZO, aaa bo opon nie mam dobrych to co będę po drugie miejsce przyjeżdżał

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat, ale jak już będziesz miał te super klejące slicki, to weź ze sobą też koce grzewcze, bo ponoć na Rakietowej slick się rozgrzewa jak jest już koniec okrążenia 
tak ale muszę mieć lawetę bo zajadę tego slicka zanim tam dotrę
coś takiego by się przydało żeby trzymać poziom
http://images.planetf1.com/10/05/800x60 ... 452476.jpg

coś takiego by się przydało żeby trzymać poziom
http://images.planetf1.com/10/05/800x60 ... 452476.jpg
Ten pojedynek na opony trochę lipny jest, bo spec aut też się trochę różni.. No i sprawa kierownika też jest istotna..
Marcin
-_-
-_-
Ale co? Nie widać, ze odchodzę mocą na prostych a Tomalozi nadrabia w zakrętach?
No może, ale to też może być kwestia innych zmiennych.. Idea słuszna, ale jednak takie porównanie najlepiej zrobić na jednej furze z jednym kierownikiem 
Marcin
-_-
-_-
- wojtas.
- 5 gwiazdek
No rzeczywiście cos ten Profil ucieka na zakrętach,ale to nic,poprostu pojadę powoli releksując się bo przecież nie o to chodzi żeby się ścigać tylko spotkać z Kolegami z forum...